2012. december 13., csütörtök

Mini zsákmány :)

A mai ZH-m után Bálinttal elmentünk az Allee-ba azzal a felkiáltással hogy vegyünk neki sapkát, meg nekem alvómaszkot. (Sokszor dolgozik/tanul éjszakába nyúlóan, én meg nem tudok úgy aludni hogy a galéria alól fény szűrődik fel, így keressük a megoldást és erre jutottunk.) Utóbbit sehol nem találtam csak a Douglasban, 5000 Ft-ért pedig nekem nem kell akkor sem, ha aloe verával van átitatva. :D Normális fület is melegítő férfisapka szintén nem volt, csak aranyárban. Gondolom a férfiak fagyjanak meg. Na mindegy de szokásomhoz híven elkorzóztam a leárazott részekre a H&M-ben, és milyen jól tettem! 


 Szerettem volna venni még a tél elején egy kicsit vastagabb pizsinacit/melegítőnadrágot. Egyelőre amit itthon napközben hordok sajna nem túl vállalható, öreg szegény mint a szekerútja, de most már van nekem is szép melegítőm. Bálint szúrta ki, először a színe miatt (sütőtök-narancssárga, már csak attól jó kedvem van hogy ránézek), aztán megláttuk az árát is, ennyiért ott nem hagyom. Egy darab volt csak belőle, pont L-es (juhúú rámjött egy L-es nadrág!), próba nélkül elhoztam látszott hogy tuti jó a méret. Belül nagyon jó puha, nem túl vastag de kellően melegít.  A bokájánál gumis de nem elszorítósan. Szerintem mi ketten jó barátok leszünk.

A bejegyzés folytatódik, kattints a továbbra!


A kiegészítők között találtam rá erre a gyönyörű púderrózsaszín sálra. Alapvetően sosem voltam csipkeszerető, de mióta az esküvőt szervezzük nagyon rákattantam. Ennek a sálnak két átellenes sarkán van egy-egy csipkebetét, egyébként egy sima hatalmas négyzet alakú csoda. Akár még azt is el tudom képzelni hogy ez legyen rajtam az E-sessionön, nőcis de mégis Bogis. 700 Ft-ért ajándék.


Még a TDK konferencián kaptam ajándékba egy 3000 Ft-os Libris utalványt. Fogalmam sem volt mire fogom elkölteni, amire eredetileg akartam (Lovecraft összes 3. kötete) nem kapható náluk. Pont kapóra jött viszont most, hiszen megjelent Rowling új könyve. 4000 Ft-ot kicsit sokallok érte, de így boldogan vettem le a polcról. 

Összességében nagyon elégedett vagyok, 3000 Ft-ból vettem egy könyvet, egy nadrágot és egy sálat. Amúgy is szoktam a karácsonyi ajándékok hajkurászása közben magamnak is venni valami kis apróságot, szerintem jót tesz az ember lelkének hogy ilyenkor azért magára is költ egy kicsit, bármennyire is jó azon agyalni hogy ki mit kapjon. :) Érdemes egyébként benézni a H&M-be, elég jó kis akcióik vannak, kötött pulcsik már 3000 Ft-ért kaphatóak, és az überbrutál push-up melltartójuk is csak 2500 Ft. 

Ti szoktatok a karácsonyi bevásárlás közben magatokra is gondolni? Mit vettetek legutoljára?

9 megjegyzés:

  1. Alvómaszkot én most avonból rendeltem, 2000 ft alatt volt arra emlékszem de pontos árat nem tudok mondani. 2500 ért vannak a Clairesben is szépek, de simát pl ebayen/vaterán is árulnak kedvező áron.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a tippeket! :) Annyira meglepett hogy sehol nem kapható egyébként, voltam h&m-ben, intimissimiben, women'secretben, tezenisben, I amben, dmben, c&a-ban, kb mindenhol ami szembejött és úgy gondoltam találhatok.

      Törlés
    2. igazán nincs mit, és amúgy abszolút átérzem! Én is nagyon sokáig kerestem, aztán először Belgiumban bukkantam rá a Clairesben, viszont már itthon is láttam az üzletükben. Ott viszont eléggé fancyk vannak, szóval ha simábbat szeretnél, akkor ajánlom a másik két variációt :)

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Nekem alvósmaszkom a dm-ből van :) bár ott ilyen hűsítős izével lehetett kapni,szatén anyagú,csak én hajnalra leszedem magamról :D úgyh nem nagyon használom:)

    VálaszTörlés
  4. Én azóta gondolkodom ezen, hogy megvegyem-e, mióta Nálad rátaláltam az oldalra... mondjuk ennyiért akkor is megérné, ha nem is jó... :D de van többféle is még itt...

    http://www.miniinthebox.com/panda-style-sleeping-eyeshade_p281207.html

    VálaszTörlés
  5. Ügyesen bevásároltál :) én anno az alvómaszkomat a Tescoból szereztem be, a ruhaosztályon a pizsikkel árulták együtt :)) úgyhogy az enyém macis lett :D

    VálaszTörlés
  6. általában dmben és müllerben is kapható, nekem dmes van, a zselés cucc kivehető belőle és fontos, hogy Fekete!! nekem bevált

    VálaszTörlés
  7. A sálnak olyan szép színe van :)

    VálaszTörlés