2012. augusztus 11., szombat

NOTD - I Eat Mainely Lobster

Aki követ facebookon már olvashatta, hogy mára manikűröshöz volt időpontom, erről írok most nektek kicsit. :) Névnapomra kaptam egy kedves barátnőmtől egy ajándékutalványt, ami a MOM Parkos Nailboxba szólt spa manikűrre és lakkozásra. Én még életemben nem voltam manikűrösnél, gyerekkorom óta nem formázta a körmeimet más csak én. Kíváncsi voltam hogy is zajlik ez az egész, nagyon vártam már hogy mehessek - és fohászkodtam hogy ne törjenek le a körmeim idő előtt. 


A szalon ahol voltam OPI termékeket használ, csorgattam is a nyálam rendesen a lakkokra, most nem vettem egyet sem de már többet is kiszúrtam közülük, gyönyörű színeik vannak! Biztosan beszerzek a jövőben párat, főleg ha leteszteltem mit bír ki a kezemen a mostani.

A bejegyzés folytatódik, kattints a továbbra! 


Egy nagyon kedves manikűröshöz kerültem, aki neki is kezdett azonnal a munkához. Szerencsére nem törtek le a körmeim, de megkértem hogy kicsit reszeljen le a hosszából, mert már így is a határán van annak amit még el tudok viselni. Vicces egyébként, mert képeken szerintem még ez a hosszúság is rövidnek tűnik. Valójában tényleg nem eget rengetően hosszúak a körmeim, de én nem tudom elviselni az ennél sokkal nagyobbakat, nem is értem hogy tud kényelmesen gépelni valaki fél centis körmökkel. :) Kicsit egyébként egyenesebbre reszelte mint ahogy én szeretem, de abszolút tetszik a végeredmény, nem túl kocka, olyat biztosan nem szerettem volna. Reszelgetés után feltette a körömágybőr-puhítót, majd nekiállt tologatni. Megkérdezte vághatja-e, igent mondtam mert nekem nincs fóbiám ettől, amúgy is abszolút biztos kezűnek tűnt. Ezután kaptam ápoló olajat, majd leradírozta és megmasszírozta mindkét kezemet, és kaptam kézkrémet is. Ezeknek egyébként szuper trópusi gyümölcsös illatuk volt, és ami érdekes hogy azóta már többször is mostam kezet, mégis érződik a bőrömön. Ezután tértünk rá a lakkozásra.

Én abszolút úgy éreztem magam mint egy kisgyerek a cukorkaboltban, fogalmam nem volt arról milyen színt szeretnék, így rábíztam magam a manikűrösre, addigra már úgyis beszélgettünk egy keveset, mondtam hogy válasszon valamit ami szerinte illik hozzám. Nem csalódtam, egy nagyon szép korallos pinket kaptam, ami elsőre is nagyon szép, de közelről nézve tele van kis mikrocsillámokkal amik még jobban feldobják. I eat mainely lobster névre hallgat egyébként a szín, és tényleg kicsit homár színe van, talán valamivel pinkebb. Alap- és fedőlakkot is használt, azt mondta volt már olyan vendég aki 2 hét múlva még mindig az ott készült lakkozással ment vissza a következő körre, csak lenövése volt semmi más. Hát kíváncsi vagyok nálam hogy fog teljesíteni, én mosogatok, takarítok, mindenfélét csinálok. Két hetet én nem várok el tőle, de ha 5-7 napig húzni fogja akkor erősen el fogok gondolkozni az alap és a fedőlakk beszerzésén is, mert hosszú távon használva az Essence BTGN lakkjai annyira nem váltak be. :/


A lakkozás áráról nem tudok nyilatkozni, mert azt elfelejtettem megnézni, maga a manikűr 3900 Ft-ba került volna. Ezt kicsit drágállom, de mellettem ahogy hallottam 1500-2000 Ft körül lakkoztak, ami szerintem egyáltalán nem vészes, bár otthon nyilván ingyen van. :) Nem leszek visszajáró vendég, nincs rendszeresen erre pénzem, de egyszeri kényeztetésnek szuper volt és legalább kipróbálhatom az OPI lakkok tartósságát mielőtt vásárolnék egyet. 

Közben mellettem egyébként volt férfi manikűr is, meg két 6 év körüli kislánynak lakkozták a körmét, utóbbin néztem nagyokat, de hát istenem, Buda szívében voltam, nem ugyanaz ott az életszínvonal mint például itt nálunk Erzsébetvárosban. :))

Ti voltatok már manikűrösnél? Van OPI lakkotok? Hogy tetszik nektek ez a szín? 

3 megjegyzés:

  1. nagyon szép ez a szín!=) még nem voltam manikűrösnél, leginkább amiatt, mert eszembe se jutott, plusz nagyon drága. bár írtad, hogy Budán voltál, ott szerintem magasabbak az árak, mint nálunk, vidéken. na majd egyszer, valamikor (ami nem mostanában lesz.=D).=)

    VálaszTörlés
  2. Szép szín:) Nem járok manikűröshöz, kéz-lábápoló szaknéni voltam/remélem majd még leszek, megoldom magamnak. Egyébként ennyi pénzből nálunk (Veszprém megyei kisváros)egy komplett épített műköröm kijön, díszítéssel együtt.

    VálaszTörlés
  3. Én se szeretem ha túl hosszú a körmöm. Ha nagyon megnő mindig idegesít, ezért hetente visszareszelem, mert nő mint a gomba.

    Nagyon szép színe van.

    Nekem sokáig egy körömlakk se volt túl tartós. Kipróbáltam az OPI-t és Crystal Nails alap-fedőlakkal, és azóta egy hétig nagyon szép tartós. Van hogy tovább is bírná, de általában megunom.

    VálaszTörlés