2012. augusztus 24., péntek

Mini In The Box órák

Egy hónapja talált rá Bálint erre a webshopra és nem tudtunk ellenállni az olcsó óráknak. Nekem úgyis névnapom volt elsején így még kapóra is jött, rendeltünk mindketten kettőt-kettőt. Tegnap érkezett meg a rendelésünk és ma tudtam átvenni a postán. Úgy gondoltam nem csak az enyémeket mutatom meg hanem a férfi órákat is.


Mindegyik külön be volt csomagolva, majd be voltak téve egy pufi zacskóba, és még egy levegővel teli zacsi is került a csomagba, teljes biztonságban utaztak az órák Kínától idáig. Egyikkel sem történt semmi, és elemmel együtt érkeztek, mindegyik jár is rendesen, nyilvánvalóan a pontos időt azért be kell állítani rajta. :)

A bejegyzés folytatódik, kattints a továbbra!

100%-ig sajnos nem vagyok megelégedve, mert a fehér órámat elszúrták, nem ilyet rendeltem hanem ezt. Van lehetőség egyébként cserére, és gondolkoztam azon hogy élek vele, de aztán úgy döntöttem jobb sora lesz majd valaki másnál. :) De erről kicsit később. 

A szíjak az én óráimnál (bal szélsők) műanyagok, a másik kettő műbőr. Ettől függetlenül nem néznek ki gagyinak, nekem abszolút tetszik a minőségük, pláne ennyi pénzért. Műanyag mivoltjukból adódóan egyelőre még kicsit rigidek a szíjak, de ez gondolom a használattal meg fog szűnni.


A barna abszolút szerelmem lett, kényelmes is, és bár teljesen pontos időmérésre nem alkalmas (nincsenek rajta rendes vonalkázások) arra tökéletes, hogy rálessen az ember hogy hány óra van. 



Bálint órái nagyon menők, mindkettő teljesen olyan mint a honlapon. A fekete elég extra, alapvetően nem mutatja az időt, meg kell nyomni a jobb felső sarokban lévő gombot ahhoz hogy megtudjuk hány óra van. A képen sajnos annyira nem látszik, de a másodikon égnek a lámpák, a legfelső sor azt mutatja hány óra van, alatta a tízperceket, még lejjebb a perceket és legalul hogy AM vagy PM. Ha kétszer nyomjuk meg a gombot akkor pedig felvillan a bal alsó date pötty is, és idő helyett azt mutatja, hogy (jelen esetben) 8 és 24. Szerintem nagyon ötletes dolog, ez sem pulzusszámoláshoz készült, de nagyon menő. 


A legböhömebb óra a jobb szélső, ezt elvileg unisexnek hirdetik, de nekem elég nagy a kezem és még így is hatalmas rajta az óra, nem ajánlanám női kézre. :) Bocsánat, későn vettem észre hogy nem teljesen éles ez a kép, de mindenképpen meg akartam mutatni hogy férfi kézen hogyan mutat. Baromi jól néz ki szerintem, bár tény hogy vastag, kb. 1,5 centi maga a fém órarész.



A negyedik óra mivel nem stílusom ezért úgy döntöttem hogy visszaküldözgetés helyett ki fogom köztetek sorsolni! :) Már csak 10 ember hiányzik a 300 olvasóhoz itt a blogon, ha sikerül elérni ezt a számot akkor indítom a nyereményjátékot, másnál biztosan jobb helye lesz, mint nálam. Mivel szinte azonnal tudtam hogy nem fogom hordani fel sem próbáltam, teljesen törésmentes a szíj is, és nincs rajta semmi hiba. 

75%-ot adok ennek a webshopnak, az óraelcserélés valószínűleg baki lehetett mert a rendelőlapon amit a csomaggal együtt küldtek a másik általam rendelt órának vannak ott az adatai. 17 munkanap alatt ért ide a csomag, ami Kínából szerintem abszolút átlagosnak mondható. Nincs egyébként szállítási költség, és nem csak órák hanem kiegészítők, mobilbizbazok is megtalálhatóak náluk, szerintem érdemes körbenézni.

Nektek melyik óra a kedvencetek? 

29 megjegyzés:

  1. Nekem már a legelső képen ez a fehérszíjas tetszett meg a legjobban, nagyon szeretném megnyerni, kb 10 éve szeretnék egy csini órát;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, de jó, tudtam én hogy lesz olyan akinek az tetszik jobban! :)

      Törlés
    2. nekem is az nagyon tetszett elsőre :) mondjuk az is, amelyik helyett kaptad. :)

      Törlés
  2. Ilyen nyomkodós órája egyik osztálytársnőmnek van, nekem nőn fura, meg amúgy is ez a kivitelezés, de azon a barna órán egyből megakadt a szemem, persze a fehér is szép, de az tényleg jobb, amit eredetileg akartál. Megrendeled majd azért? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet, most szerintem kiélvezem ezt a barnát, aztán majd később lehet jön a fehér is. :) Ennyi pénzért igazán ajándék. :D

      Törlés
  3. szerintem mind a kettő női óra nagyon jó :) nekem is nagyon tetszik a fehér is :$ :D én is szívesen megnyerném :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jók :) Átnézem majd ezt a honlapot, köszi a linket :)

    VálaszTörlés
  5. Köszi, hogy megmutattad őket :)) Nekem nagyon tetszenek, el is gondolkodtam a rendelésen. Érdekes egyébként, hogy a fémszíjasak tetszenek általában, de ez a barna most elgondolkodtatott. ;)

    VálaszTörlés
  6. Szia :) Csöndes zugolvasód szoktam lenni :P de most muszáj hogy megköszönjem neked ezt a szuper oldalt! Igaz engem nem az órák érintettek meg ennyire, hanem mert végre találtam egy csomó manikűrhöz való eszközt amiket már nagyon régen szerettem volna beszerezni, csak a minimális ár és a horribilis szállítási költséget miatt eddig nem tettem! Úgyhogy köszönöm szépen mégegyszer! :)
    Ohh és ha már írok, nagyon szeretem a blogodat, és további sok sikert az esküvő szervezéséhez is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj de jó, nagyon örülök hogy tudtam így segíteni! :)))
      És köszönöm, nagyon kedves vagy! ♥

      Törlés
  7. Szerinted ami "fém" szíjas a képen az a valóságban is az lehet vagy csak óramű? (jártam már így, hogy a szíj festett műanyag volt..) :( Köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem fémből vannak, maximum rosszabb minőségűből, mint a bizsuk tudod, hogy egy idő után lekopik a bevonat és átüt a réz szín.

      Törlés
  8. Szia megtudnád mondani ,hogy vámot kell-e fizetni az órák miatt:)?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! 45 eurós összrendelésig vámmentes a rendelésed, nem kell semmit fizetni! :)

      Törlés
  9. Szia:) Kérdésem annyi lenne, hogy a csomagot a postás hozta,vagy futárszolgálat ?:) Én gyorsított rendeléssel kértem a csomagot, és nem találtam információt arról hogy a szállítás az mpl vagy futárszolgálat dolga-e :D Válaszod köszi előre is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Én sima rendeléssel kértem nem gyorsítottal, és posta hozta. :)

      Törlés
  10. szia! :) megkérdezhetem, hogy mennyi idő alatt szállították ki az órákat?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      17 munkanap volt, a bejegyzés végén írtam. :))

      Törlés
  11. szia! :) megkérdezhetem, hogy mennyi idő alatt szállították ki az órákat?

    VálaszTörlés
  12. szia!szeretnék érdeklődni,hogy te hogyan fizettél ?Euróval,kártyával ?Vagy forinttal is lehet?Ezt sajnos nem találtam sehol.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      A honlapon a fizetési módoknál le van írva! :) Dombornyomott kártyával vagy paypallel lehet fizetni. Az eurós/forintos kérdésedet nem teljesen értem. :D A te pénzed nyilván forintban van a számládon, tehát akkor forintban vonják le az árat, ha külföldi számlád lenne ahol más pénznemben van a pénz akkor meg abban a pénznemben vonnák le. :)

      Törlés
    2. Szia:) Köszönöm a választ,a forintnál készpénzes fizetésre gondoltam.Eljutottam a honlapon a fizetésig ,kiválasztottam a bankkártyásat.De kérték a kártyám adatait,amit nem szeretnék megadni,így hagytam az egészet.Én úgy gondoltam,hogy a házhoz szállításnál fizetek.Azt hiszem ez itt nem lehetséges. :(

      Törlés
    3. Sima postai kézbesítéssel küldenek, ilyen messziről nincs lehetőség utánvétre szerintem. Egyébként ne félj a kártyás fizetéstől, évek óta így fizetek az interneten és nem volt soha semmi gond. De ha ennyire tartasz tőle akkor csinálj paypalt, az tök biztonságos. :)

      Törlés
  13. Szia!

    Én most rendeltem az oldalról -szintén órákat:)- és szeretnék érdeklődni hogy neked is kellett-e küldened fényképet a kártyádról és egy fényképes iratodról hogy igazold valóban tiéd a kártya ? Természetesen a pénzt már levonták így kicsit sarokba szorítva érzem magamat :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! En paypassszel fizettem, ugyhogy a valaszom nem, mert ilyenkor nem kell magad igazolnod semmivel sem.
      Furi egyebkent kicsit, a bankkartyamat en sem fotoznam le szivesen. :/

      Törlés
    2. Szia! En paypassszel fizettem, ugyhogy a valaszom nem, mert ilyenkor nem kell magad igazolnod semmivel sem.
      Furi egyebkent kicsit, a bankkartyamat en sem fotoznam le szivesen. :/

      Törlés
  14. Sziasztok!
    Én most rendeltem két órát és féltem, mert nem jó dolgokat olvastam erről és a társoldalról. De ti megnyugtattatok. Kedves Bogca a 17 nap a rendelés leadásától számítva volt? Mert én 27-én rendeltem, ma jött az e-mail, hogy kiszállítva. De közben az is ott szerepel, hogy várható szállítási idő 10-20 nap. Köszi a választ.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Őszintén megmondom fogalmam sincs, 2 éve volt... Gondolom, hogy a megrendeléstől számítottam a 17 munkanapot, az a logikus.
      Egyébként még az is lehet, hogy most már rosszabb híre van ennek az oldalnak, mint írtam, ez egy régi bejegyzés, közel egy éve nem is blogolok, és azóta sem rendeltem tőlük.

      Törlés