2012. augusztus 10., péntek

A legolcsóbb arctisztító?

Nagyjából három hónapja fogyasztottam el a Neutrogena pink grapefruit arclemosóját, és egyelőre nem akartam újat venni. Itt vannak nálam most már egy éve a csokis maszk mellé vett Zamian szappanjaim, és úgy gondoltam kipróbálom a kevésbé büdöset, a kaméliásat mindennapi arctisztításhoz.


A bejegyzés folytatódik, kattints a továbbra!


Nagyon sokan nem szeretik a bőrükön a szappanhasználat utáni "tapadós" érzést, én őszintén megmondom még jobban is kedvelem mint a tusfürdős békabőrt. Valahogyan jobban érzem a tisztító hatást, és bármennyire is ellentétesen gondolná az ember, nekem kevésbé száraz a bőröm mióta szappanokat használok. Ebből adódóan engem az arcomon sem zavar ez az érzés és teljesen biztosan tudom, mikor mostam le az utolsó cseppet is. 

A szappan hozta az általam elvárt színvonalat. Csak esténként használom, reggel sima hideg vízzel mosok csak arcot. Nem szárít, kellően tisztít, és mióta használom egy pattanásom sem volt! Pedig korábban havonta  egyszer - mint a legtöbben - kirügyeztem. A mitesszereimen nem változtatott, de ez nem is volt sehol ígérve. Használatkor semmi bonyolultat nem csinálok, éppenhogy bevizezem, párszor megdörzsölöm a kezemben majd vissza is teszem a tartójába. Kicsit még habosítok a tenyeremben mielőtt megmosom vele az arcom és ennyi. Nagyon jól habzik és hihetetlen krémes, el sem hinném hogy szappannal van dolgom ha nem tudnám. Én a nyakamon is használom, állítólag lassítja a bőr öregedését, ott sem árt a prevenció. :)

Ami a legjobb az egészben, hogy 480 Ft, és szerintem még legalább 3 hónapig elég lesz. Átlagosan én azt mondanám, hogy feleannyiba kerül mint egy drogériás folyékony arclemosó, és bőven tovább elég. Nekem nagyon bevált, ha megvettétek ti is a csokis maszk mellé csomagban akkor próbáljátok ki beépítve a napi rutinba, megéri. :) Itt tudjátok megrendelni.

Ti használtatok már szappant arclemosó helyett? Mi a kedvenc arctisztítótok? 

5 megjegyzés:

  1. Imádom ezeket a szappanokat, ezt vagyis a kaméliásat este használom, a kakaósat pedig reggel :$

    VálaszTörlés
  2. nagyon jók ezek a szappanok, még a férjecském is használja! :) nekem semmi mástól nem lett még ennyire tisztaság érzés az arcomon, mint ezektől a szappanoktól!

    VálaszTörlés
  3. Nekem is az a tapasztalatom, hogy nagyon gazdaságos szappant használni arctisztítónak. Bár én nem ezt használom, hanem holt tengeri iszaposat, nekem az vált be nagyon. :)

    VálaszTörlés
  4. Én sima kecsketejes szappant használok, és a szagától eltekintve nagyon szeretem. Amit én használok, azt ráadásul csak 199 Ft. :)

    VálaszTörlés
  5. Egy jó ideje már, hogy csak szappannal mosok arcot. Fürdéshez is jobban szeretem, pont a tapadós érzés miatt. :) Én is úgy érzem hogy jobban tisztít és kevésbé száraz a bőröm amióta áttértem az arclemosóról, pattanásom is alig szokott előjönni.

    VálaszTörlés