2011. december 7., szerda

Novemberi kedvencek

Kicsit megkésve, de itt vagyok a novemberi kedvenceimmel. Az elmúlt egy hét kicsit fárasztó és sűrű volt, december még ilyen lesz, egymás hegyén-hátán vannak sajnos a vizsgáim, de most már igyekszem utolérni magam, és nem ennyire hanyagolni a blogot.
Abszolút kedvencek voltak ebben a hónapban is a teák, különösen ez a két Demmers. Kaptam pár fülest még finom kimérős teákról máshol is, el fogok menni felfedezni őket, nagyon rákaptam most a nem-filteresekre.
A reggeleim eléggé kapkodósak voltak, úgyhogy most a Sigma ecseteimet sajnos hanyagoltam. A BB krémemet kézzel szoktam feltenni, sokkal gyorsabb mint ecsettel pepecselni, így ez minden nap a kezembe került. Szerettem még a Clinique High impact Rosette színű rúzsát is, ezt még Joy-napokon szereztem be. A Coca-colás szájfény szintén Joy-napos szerzemény, sietős reggelen csak ezt tettem fel, nagy fénye nincsen, inkább egy kicsit fényesebb ajakápolóhoz tudnám hasonlítani, de nekem bejön, és legalább nem ragad bele a hajam. Kicsit rákattantam most az Avon katalógusokra (a többi kedvencen is látszani fog :D), annyit láttam Pixiwoo-éknál is, hogy használják a Supershock gél állagú szemceruzáját, hogy most már nekem is ki kellett próbálnom, és jelentem ISTENI. Így, caps lockkal. A legfeketébb fekete amit eddig ceruzában láttam, jó állaga van, pigmentált, nem mászik el és a vízvonalra is szuperül fog.
A körmeim ebben a hónapban (pontosabban november 17-e után) majdnem mindig ugyanolyanok voltak. Egy réteg a Rimmel French lace fantázianevű nude lakkjából, majd kettő az Essence colour&go Space queenjéből. Imádom, hogy kicsi csillámok vannak az Essence lakkban, emiatt még suliban is mind a 10 körmömön elmegy, nem feltűnő, és illik a gyűrűmhöz. :$
Teljes mértékben beleszerettem még a katalógusban ebbe a narancsos-fahéjas illatba, amivel ez a lábápoló krém rendelkezik. Élőben még finomabb, mert van egy kis viaszos beütése is, mintha karácsonyi gyertya lenne tubusban. :) Most télen sokkal könnyebben kiszárad (és berepedezik :/) a sarkam, ez szépen helyrehozta, úgyhogy bizalmat szavaztam a család másik két tagjának is (lábradír és lábfürdető). Már korábban is írtam, hogy sok féle kézkrémmel próbálkoztam már, és többnyire váltogatok. Most háromszázvalamennyiért lehetett rendelni kézkrémet, korábban már kaptam anyósomtól Avonosat és szerettem, gondoltam mellé nem lőhetek. Lehet, hogy csak más félékhez hozzászokott a bőröm és amiatt nem használtak, de régen nem volt ilyen jó kézkrémem. Hamar beszívódik, nem ragad, jó az illata, és hidratál is. Vettem belőle még egy tubussal, hogy legyen a táskámban is.
Télen szívesebben hordom kiengedve a hajam, mert jól jön hogy melegít. :) Hogy tovább tarthasson a kiengedős időszak két hajmosás között, életemben először vettem szárazsampont. Nem akartam túlbonyolítani, megvettem a legolcsóbbat (Balea), és szeretem. Egy napot így még a lófarkazás előtt tudok nyerni. Nincs túl világos hajam de nem marad nyoma, csak jól át kell dörzsölni törölközővel. Még két Avon és ígérem befejezem. :D A hajvégápolóról nem akarok sokat fecsegni, bevált, most már jó 2 hónapja voltam fodrásznál utoljára, de azóta egy törött hajvégem sincs, pedig 1 hónap után már biztosan neki szokott állni töredezni. Ami meglepett, hogy nagyon finom illata van! Nem tudom miért, azt hittem egy olaj csak büdös lehet, de tévedtem. A hővédő is Avonos, azt hiszem új termék, de nem is ez a lényeg. Évekig nem használtam hajszárítót, mindig hagytam megszáradni itthon, de az elmúlt 2 hónapban iszonyatos sokat fájt a fejem, és nem tudtam mást kitalálni, mint hogy fázik. Kutyasétáltatáshoz már vettem is fel sapkát, de pár naponta még így is fájt. Aztán rájöttem, hogy az a bajom, hogy hajmosás után vizes hajjal alszom el, és ez nem tett jót. Nekiálltam hajszárítózni, és el is múlt a bajom. Hordjatok sapkát! :D A hővédő pedig azért kellett, mert féltem a hajam a hőtől. Mily meglepő.
És hát nagy kedvencem a gyűrűm is. <3 Megígérem, nem lesz többet itt a képe, de még nagyon új, és egész nap ezt nézegetem.

Nektek mik voltak novemberben a kedvenceitek?

1 megjegyzés:

  1. nekem is szokott fájni a fejem, sőt konkrétan a homlokom... sejtettem, hogy a hideg miatt, de most már, hogy te is írtad biztos vagyok benne. hurrá elő sapka...:(

    VálaszTörlés