2011. december 30., péntek

Lush zsákmányok

Olvastam több helyen is, hogy a Lushban a karácsonyi ajándékcsomagokra és sok termékre is 50% kedvezmény van, úgy döntöttem, hogy benézek egybe, karácsony után megérdemlek én is egy kis ajándékot.
Természetesen a bőség zavara fogadott megint a boltban, de azért végülis sikerült három szappannal hazajönnöm. Nézegettem a többi terméket is, de valahogy egyedül a szappannal vagyok úgy, hogy szerintem megéri az árát, mert tényleg sokáig elég egy darab, és azért én itthon nem tudom összekotyvasztani (biztosan nem vennék 1000 Ft-ért mézzel összekevert kristálycukrot ajakradír néven). Úgy vettem észre, hogy nem csak a karácsonyi limitált termékekre volt kedvezmény, mert láttam egy olyan szappant is az akciósok között, amit én már 2 éve októberben vettem. Szerettem volna még testradírt is, de amit találtam szerintem mind büdi volt, aminek meg még tetszett az illata meg csak sima vízillatosító, azt azért nem veszek. :D Az ajándékcsomagok meg azért nem fogtak meg, mert majdnem mindegyikben volt valami fürdőkádba való, nekem meg olyanom nincsen.
Amire még nagyon kíváncsi voltam, az a Glögg nevű tusfürdő, azok alapján amiket hallottam róla, valami mennyei csodának képzeltem el az illatát, hát én csalódtam, szerintem semmi extra, inkább a büdös felé tendál. Na szóval amiket vettem:
Angel's delight szappan: mandarin- és édesnarancs illata van állítólag. Valóban finom citrusos, és szép színe is van (ami a képen nyilván nem látszik). 165 g 1733 Ft volt teljes áron, ebből jött le az 50%.
Ice blue szappan: tengeri só, édesnaracs-olaj és borsmenta van benne. Baromi jó kék színe van, és tényleg mentolos. 170 g 2193 Ft, ebből jött le a kedvezmény.
Sandstone: homok, kubebabors-olaj és koriander. Ez érdekes, nekem ennek tetszik a legjobban az illata, pedig a koriandert fűszerként ételben ki nem állhatom. A homok miatt radírozós, úgyis fogytán van a Dolce latte mákos radírozós szappanom, úgyhogy jókor jött. 120 g 1668 Ft teljes áron.
Hazafelé a trolin a szatyrot olvasgattam, és akkor tűnt fel ez a felirat. Sokan azért támadják, vagy nem szeretik a Lusht, mert teljesen natúrnak állítják be a termékeiket, mikor az összetevők listáján látszik, hogy nem az. Én ezt a feliratot most pozitívnak vettem, úgy tűnik, hogy ők egyáltalán nem állítják, hogy nem használnak szintetikus anyagot, csak ez egy elterjedt hír róluk és szájról-szájra terjed. Én úgy vagyok ezzel, hogy a mezei tusfürdőkben is ennyi vagy még több cifraság van, az illata miatt szívesen nyúlok néha a natúr szappanjaim mellett egyszer-egyszer Lush után is. (Egyébként számomra mindig is egyértelmű volt, hogy a Lush nem lehet maximálisan natúr, nincs az a természetes anyag ami ennyire erős illatú, és ilyen cifra színekben pompázik - lúgosítás után is. Ettől függetlenül én szeretem a termékeiket, bár tény, hogy csak a szappanokkal volt dolgom.)
Szerintem érdemes most elkukkantani egy boltjukba, én a Jászai Mari téren lévőben voltam, és talán egy akciós termék fogyott már el, szappanokból, tusfürdőkből is rengeteg volt még, és az ajándékdobozok is hegyekben állnak. Gondoltam arra, hogy jó ötlet lehet most az akció miatt már feltankolni jövő karácsonyra ajándékokból, de a szappanjaim 2012. novemberében járnak le, valószínűleg a dobozban lévők sem bírják ki jövő karácsonyig. :(

Szeretitek a Lusht? Vettetek már valamit a mostani leárazásban?

3 megjegyzés:

  1. A Sanstone-t én is szeretem nagyon, de múltkor mondta az egyik eladó, hogy meg fog szűnni :((

    VálaszTörlés
  2. Ó. :( Mindig azok tűnnek el mindenhonnan, amiket szeretek, már kezdem megszokni. :D

    VálaszTörlés
  3. Igen, tényleg így van. Szerintem ez a gyártók trükkje is egyben, mert mindenki felvásárolja gyorsan a kedvencét, aztán ők meg újra kiadják más csomagolásban vagy néven. :D

    VálaszTörlés