2011. március 31., csütörtök

Új DM kuponfüzetek

Április 1-jétől új 50 és 150 pontos kuponfüzeteket lehet kiváltani a DM-ben, mint a hónap elején úgy döntöttem most is kigyűjtöm belőlük amiket szerintem érdemes megvenni. Akinek esetleg még megvan az előző szériás füzetke az még április 30-ig beválthatja azokat a kuponokat is, én is még fogok azzal is vásárolni, nem mindent használtam fel múltkor amit szerettem volna.

50 pontos kuponfüzet:
  • 25% kedvezmény egy szabadon választott termékre, ami bármi lehet! :)
  • Lenor öblítő 486 Ft - bár a korábbi akciós postomban található ajánlat még mindig jobban megéri
  • Perwoll folyékony mosószer 1 l 749 Ft - a rózsaszínt használom kötött pulcsik mosásához, finom puhák lesznek tőle és nem bolyhosodnak ki olyan könnyen
150 pontos kuponfüzet:
  • 15% kedvezmény a vásárlás végösszegéből
  • Himalaya Herbals szappan 199 Ft - még nem próbáltam a szappanjukat de krémet már igen és azt nagyon szeretem, 200 Ft-ért jön velem haza.
  • Kamill kézkrém 249 Ft - bár szeretem a piros Garniert, mindig csábítanak másféle krémek is és több ismerősöm is mondta már hogy ez nagyon jó.
  • dr.hu automata vérnyomásmérő 3249 Ft - bár pontos kórházi mérésekre nem automata gépeket használunk otthonra egy ilyen kütyü azért jó ha van, főleg ha van a családban valaki akinek vannak vérnyomáspanaszai.
  • Signal fogkrém 324 Ft
  • Ariel Professional folteltávolító 1 l 399 Ft - nekem Vanish szappanom van de még azt se kellett soha használnom, nem vagyunk nagy foltgyárosok, de nyilván ez minden családban más. :)
  • Ziaja arckrém 374 Ft - arckrémet még nem próbáltam tőlük de a kakaóvajas testápolót igen és az nagyon szuper volt.
  • Signal fogkefe 349 Ft
  • Ulta daisy hypoallergén mosogatószer 99 Ft
  • Syoss sampon, pakolás vagy balzsam 549 Ft
A teljes listákat a dm honlapján megtaláljátok.


Ti pályáztok ezek közül valamire?Link

4 megjegyzés:

  1. Szia! Nem tudom, szoktál-e az Ázsia Centerbe is járni, Én ott 500/550 forintért szoktam venni a fekete és a kék perwollt. Az Ariel P. folteltávolító gél pedig 380 ft (a kisebb kiszerelés). Rágót is ott veszek, mert találtam egy boltot, ahol 500 forintért van 7 csomag rágó, így nagyjából 72 ft egy csomag - máris jobb, mint 130-150-ért. Változó, hogy épp mi van, Orbitok, Airwaves-ek... Én sötétkék Airwavest szoktam 2-3 db 7es csomaggal egyszerre :)

    VálaszTörlés
  2. (Egyébként Én voltam, aki a Kreatív Svédet ajánlotta, a vőlegényem pedig megrendelte szülinapomra a Kapd előt, mert meglátta, ahogy a libriben nézegettem :) Szóval köszönöm a tippet Én is. )

    VálaszTörlés
  3. Szia! Nem voltam még az Ázsiában, kint van nekem a fenében de annyian írták már hogy mennyi minden van ott olcsón hogy egyszer lehet kikukkantok :)
    Örülök hogy meg fogod kapni a könyvet, remélem neked is tetszeni fog!

    VálaszTörlés
  4. Ma vásároltunk be anyával a 150 pontos kuponfüzetből:D Vettem Kamill kézápolót, az "Intensiv+"-osat és szerintem jó, bár nincs szükségem extra kézápolásra, a kezeim normál bőrűek leginkább. Kicsit érdekes az illata:D de nem kellemetlen csak nem tudom minek van ilyen illata:) Kicsit zsíros érzés, de végül is beszívódik viszonylag hamar, csak nyilván lassabban, mint egy könnyebb krém... Azért ezt vettük, mert elfér jól a táskában, szép a csomagolása, így nem vészes elővenni bárhol és talán nem intenzív ápolásra megfelel a testápoló is, amennyit kenem. Amúgy tetszik az adagolója is... tulképp:D postot akartam írni, de rájöttem, h te már írtál:D így nem tűnt érdekesnek.
    Vettünk arckrémet is a TotesMeer Holt-tengeri hidratálósat.:) eh... lehet mégis írok majd ha kipróbálta anya a maradék holmit:D
    Az aszalt barackkal szemezek még és asszem szemfesték lemosót is fogok venni.

    VálaszTörlés