2011. március 1., kedd

Tavaszi pontakció a dm-ben

Már régebben terveztem egy Rossmann vs. dm postot, de végül is elvetettem a dolgot, nem akarok fikázni senkit és semmit. A lényeg hogy én a dm-et nagyon szeretem, régebben még a matricás törzsvásárlói rendszerének is felhasználója voltam és amint jött a kártyás verzió azonnal beléptem abba is.
Most kaptam egy e-mailt, hogy egész márciusban, tehát már ma is dupla pontokat írnak a kártyára, 200 forintonként 1 pont helyett kettőt kapunk. Amúgy is elég könnyű szerintem gyűjteni a pontokat, de így meg főleg.
Alapból terveztem egy dm-es nagybevásárlást, sok dolog elfogyott itthon, de így még motiváltabb vagyok. :)
Ami szerintem nagyon pozitív náluk: ha kuponnal (50%-os vagy 25%-os) vásárolsz és felhasználod az 50-es kuponfüzetben lévő 15% a teljes vásárlásra szóló kupont akkor összeadódik a kettő! :) Korábban mindig külön tettem a kuponos dolgokat a bevásárlásnál de szólt a pénztáros, hogy mehet nyugodtan egybe.
Az egyetlen negatívum, amit mostanában szerencsére már nem tapasztalok, a buzgómócsing biztonsági őrök. Korábban folyamatosan a sarkamban voltak, de ez az elmúlt kb 1 évben elmaradozott.

Nem mellesleg hamarosan újra Glamour-napok lesznek, és az újságban megint lesz két 50% kedvezményt adó dm kupon, ahogy azt már megszokhattuk.

Kihasználjátok ezt az "akciót"? Hol szerettek jobban vásárolni Rossmannban vagy dmben?

12 megjegyzés:

  1. Essence és Catrice miatt Rossmann, a többi DM. :)
    Rossmann-ban is van pontgyűjtögetős, ezresenként egy pötty, 15 után 15% kedvezmény.
    A DM-ben a takarítószereket meg ilyesmiket mindig úgy szervezem össze, hogy lejöjjön a 15%.

    VálaszTörlés
  2. Én régebben csak dm-be jártam, ezt szoktam meg anyukám révén. De aztán néha bementem a Rossmannba és azt vettem észre, hogy a legtöbb dolog olcsóbb ott, úgyhogy már én is meg anyum is átszoktunk oda :D Azért van 1-2 termék, amiből szeretem a baleát, ezekért elmegyek a dm-be.

    VálaszTörlés
  3. Az a pötty már 1500 forintonként jár csak a Rossmannban :/

    VálaszTörlés
  4. Nekem a Rossmann legtöbbször annyira bazári hatást kelt :/ Ez mondjuk szerintem amiatt van hogy a szombathelyi Rossmannban kifejezetten sok kacat volt, de itt Pesten is pl. a Tompa utca meg a körút sarkán lévő is tele van ilyen ketyerékkel amitől olyan piacos vagy nem tudom. :D Mentem már többször is Rossmannba, Essence-ért pl, de akkor is olyan izé. Dm olyan kicsit "tisztább" érzés, vagy nem is tudom. :D Legtöbb dolog sajátmárkás amit dm-ben veszek, nagyon szeretem mindet.

    VálaszTörlés
  5. Dm-et jobban szeretem, Balea cuccok meg a pontgyűjtés miatt főleg:) Rossmannba általában Essence cuccokért szoktam csak menni, vagy ha látok valami jó akciót.

    VálaszTörlés
  6. én mindkettőben szoktam vásárolni, ha egy konkrét dologért megyek, meg szoktam nézni, hogy hol olcsóbb. (ha van rá időm)

    Rossmannba inkább Catrice, Essence és a sajátmárkás Alterra termékekért megyek, vagy ha az akciós újságban látok valamit, ami jó áron van.

    DM-ből Balea, Alverde, meg minden más is, éppen mire van szükség, vagy ha sehol nincsen semmilyen leárazás és mégis kell valami, akkor szoktam kiváltani a -25%-os kuponfüzetet. (Vagy a kuponfüzetet akkor váltom ki, ha van benne pár dolog, amit egyébként is megvennék). XD

    Szóval igyekszem úgy vásárolni, hogy a legjobban kihasználjam a kedvezményeket.
    (De a DM berendezése valahogy tisztább érzetet kelt bennem, a pontrendszer is sokkal kedvezőbb és könnyebb is számon tartani, neten is meg lehet nézni hány pontom van, nem vesznek el a kis matricák, stb.)

    VálaszTörlés
  7. Suzie: ja, akkor azért kaptam ma csak kettőt a 3000 Ft után. :/ Köszi, legalább kiderült. :)

    VálaszTörlés
  8. Én is mindkét helyen szívesen vásárolok, de tény, hogy a Rossman olcsóbb. Oda elsősorban az Essence, Catrice csábít be, a Dm-et pedig a Balea, Alverde, Manhattan miatt szeretem, és tényleg kicsit nem is tudom, "elitebb" hülye szóval, mint a Rossman. A pontgyűjtést pedig mindkettőnél kihasználom, de ez nálam mánia. :D

    VálaszTörlés
  9. Én mindkét helyen szoktam vásárolni, bár ez régen közel sem volt így. Anyukám és a közvetlen környezetem is leginkább a DM-be járt, ezért én is így tettem, sőt, a Rossmannban mindig barátságtalanok voltak az emberek és a biztonsági őrök, úgyhogy ez is a DM malmára hajtotta a vizet. Azonban, amióta felfedeztem az Essence termékeket, szinte minden útba eső Rossmannba betértem és egy idő után nekem úgy tűnt, hogy talán itt sok esetben kedvezőbbek az árak, mint a DM-ben.

    VálaszTörlés
  10. Nekem is sokkal barátságosabb a dm, de kár hogy nincs essence, és néha tényleg drágább, mint a rossmann. DE nemrég nyílt nálunk müller, és én imádom. Ott minden van, és sok dolog nagyon megéri. Kedvencem a Bourjois sminkcuccok, ami szerintem csak a Douglesban lehetett kapni. Sajnos csak ritkán jutok el oda, mert a város másik végén van...

    VálaszTörlés
  11. Szerintem is elég piaci hatást kelt a Rossmann, de mivel olcsóbb, mint a dm meg itt van az utcasarkon, én inkább oda szoktam járni.

    VálaszTörlés
  12. Müllerben még nem nagyon néztem szét tüzetesen, a Corvin nekem kicsit messze van, de sokan szeretik.

    VálaszTörlés