2011. március 2., szerda

DM haul

Ma volt időm elugrani kihasználni a dupla pontos akciót a dm-ben, meg kiváltottam mind az 50, mind a 150 pontos kuponfüzetet is.
Elsőre hülyének éreztem magam hogy leírom miket vettem, de végülis miért ne, hátha akad akit érdekel. :) Hogy ne legyen olyan kurta a post, leírom hogy szerintem még miket érdemes a kuponfüzetekből megvenni.

Vettem még zsepiket meg női dolgokat, mindenki el tudja képzelni, nem fényképeztem őket le. :D
A Baba sampont Bálint használja, volt rá 50%-os kupon. Nem emlékeztem rá mennyi van még neki itthon, de megvettem, megromlani nem fog. :D Domestosom épp elfogyott, meg a padlóápoló is. Ez dm sajátmárkás, nagyon szeretem, sokadikat veszem már meg. Szép fényes lesz tőle a laminált parketta, és mintha taszítaná a port, ha felmosok akkor később jelennek rajta meg a porcicák mintha csak simán porszívóznék/felsöpörnék.
Felmosófejre már nagy szükségem volt, az eddigi teljesen elhasználódott, bár hozzá kell tennem hogy nagyon sokáig bírta, úgyhogy le a kalappal előtte. Anno az albérletben noname felmosót használtam, de nagyon hamar tönkrement, szerintem érdemes megvenni a Viledát, nem kerül sokkal többe és bőven tartósabb.
Nem tudom azt a narancssárga izét hogy hívjam, wc-tabletta? Wc-illatosító? Olyan mint a Bref és társai, a csésze oldalára kell tenni, fini narancsillata van, és egy darab elég közel 3 hétig. Ezt is már sokadszorra veszem, szintén sajátmárkás.
A Paradontax szájvizet még nem próbáltam, 50%-os kupon volt erre is, többfélét is próbáltunk már, még keressük az igazit. :) Most ez van soron, kíváncsi leszek milyen. Eddig Listerine-t próbáltam, az nem rossz. Anyuéknál Sensodyne van, na az marta a számat mint a fene, nagyon erősen mentolos. Aquafresht is próbáltam már, nem volt rossz az sem, de ezzel kicsit úgy vagyok mint az öblítővel, nem tudom mitől lesz egy adott fajta igazán jó, úgyhogy csapongok. :D
Büszke voltam egyébként magamra, mert majdnem minden amit vettem kuponos volt és kihasználtam a 15%-os teljes kedvezményt is a végén, így kevés pénzért sok dologgal jöttem haza. :)
És akkor most jöjjenek a kuponfüzetek és hogy szerintem melyikből mit érdemes megvenni:

50 pontos kuponfüzet, 25% megtakarítás kupononként
  • L'oréal Casting Creme Gloss hajfesték 1799 Ft - ezt használtam egy évig, finom illata van és ammóniamentes.
  • Palmolive tusfürdő 250 ml 449 Ft - szeretem az illatukat, de annyi tusfürdőm van itthon hogy ezt most nem vettem.
  • Listerine szájöblögető 500 ml 1049 Ft - ezt is vehettem volna végülis de a Paradontaxra több kedvezmény volt és az jött velem haza.
  • Palmolive Authentic folyékony szappan 250 ml 411 Ft - folyékony szappan is sok van itthon.
  • Carefree tisztasági betét (a nagyobb dobozos) 637 Ft
  • Baba tusfürdő 400 ml 411 Ft
  • Ariel Liquid Tab mosókapszula 16x35 ml 1049 Ft - erről már írtam a mosós postban is, nagyon szeretem, de mosószerem is bőven van itthon ezért nem jött velem haza.
  • 25%-os kupon egy szabadon választott termékre - értelemszerűen bármi lehet, én most épp a Vileda fejre használtam fel.
150 pontos kuponfüzet, 50% megtakarítás kupononként
  • 25% kedvezmény minden Max Factor termékre - ez szerintem szuper lehetőség, de megfogadtam hogy mostanában nem költök sminkre, így is van bőven mit használnom.
  • Colgate Total fogkrém 75 ml 229 Ft
  • Alverde rúzs 449 Ft
  • Silan öblítőkoncentrátum 349 Ft - van egy hatalmas üveg Lenorom, de amúgy vettem volna, szeretem a Silanok illatát. :)
  • Spontex perforált törlőkendő tekercsben 40 db 499 Ft - na ezt nagyon szeretem, korábban használtam is sima törlőszivacs helyett, de a múltkor feltankoltam szivaccsal. Ettől függetlenül lehet hazacipelem legközelebb. :D
  • Paradontax szájöblögető 500 ml 849 Ft - ő jött velem haza.
  • Baba sampon 400 ml 315 Ft - ő is.
  • 15% kedvezmény a vásárlás teljes összegéből
Mindkét kuponfüzet április 30-ig használható, addig lehet még egy-két dolgot megveszek közülük amiket ma kihagytam.

7 megjegyzés:

  1. Ezzel nem marad csíkos a padló? Én annyi félét próbáltam, és mindig csíkos :(

    VálaszTörlés
  2. A járólapok nem, a parketta egy kicsikét, de csak ha hason fekve nézem :D
    A kávézóban a parkettára hogy ne legyen csíkos lapos moppot használtunk és azzal tényleg szépen meg lehetett csinálni csíkmentesre, esetleg próbálj ki egy olyat.

    VálaszTörlés
  3. Laposom van.:( Lehet az a baj, hogy sötét a járólap, és az ablak is elég alacsonyról kezdődik, szóval nagyon ráesik a fény.. vagy ez hülyeség?:)

    VálaszTörlés
  4. Nem hülyeség, ha úgy esik rá jobban észrevenni. Akkor viszont nincs más ötletem, a kvzóban is sötét a padló de nem volt csíkos. Nem tudom, próbálj ki egy ilyet is, egyáltalán nem drága, lehet pont ez nem fog csíkozni,

    VálaszTörlés
  5. Jaja az lesz, kipróbálom, köszi :) kellett nekünk ekkora ablak

    VálaszTörlés
  6. why is the title english and the rest .. polish?!
    or whatever which language this is ..

    VálaszTörlés
  7. This is hungarian, and the reason I use the word 'haul' is because we don't have a proper expression in our language and its used by all bloggers here.
    And of course i blog in hungarian because this is my mother language.

    VálaszTörlés