2013. április 27., szombat

Esküvői előkészületek IV. - HÁROM HÓNAP! :D

Azt hiszem most már mondhatom, hogy nagyon be vagyok sózva. Kerek három hónap múlva már valószínűleg a fodrásznál fogok csücsülni és készülődni az esküvőre. Elképesztően szalad az idő! 

Gondoltam kicsit update-ellek titeket, hol is tartunk most, hogy már a 100 napos határt is átléptük. A legutóbbi Pandás bejegyzésben írtam, hogy lefoglalóztuk a nászutat. Remélhetőleg el fogunk tudni menni, bár ez konkrétan majd csak az esküvő után fog kiderülni. Én optimista vagyok, és tervezek venni egy fürdőruhát a biztonság kedvéért. :) Van esetleg tippetek hol lehet szép egybe részes, nem úszódressz kinézetű és nem horribilis árú rucikat találni? Ó, ha nem írtam még, akkor a Hotel Villa Natura a célpont, nagyon kedvesnek tűnnek a levélváltások alapján, és mindenhol csak jókat olvastam róluk. 




Inkább az esküvővel kapcsolatos, elkészültek a meghívóink is! :) Még van egy kis melónk, mert az angol nyelvűeket még nem nyomtattuk ki, de a nagy része kész a dolognak. A felső kis szívecskét gemkapocsból hajtogattam (így), az tartja benne a meghívóban a kis papírokat (zenekérő papír, meg a szállásról infó). 

Meghívót tervezni egyébként sokkal macerásabb, mint az ember elsőre hinné. (Ez igaz egyébként magára az esküvőszervezésre is.) A szövegezés kiválasztása is elképesztő macerás, mert nehéz olyat találni, ami illik hozzánk és a stílusunkhoz. Azért ha ezt kiszenvedte az ember még mindig nincs vége, mert kéne idézet is. Mi nem akartunk eredetileg semmit, mert az agyonhasznált klisékről mindketten ugyanazt gondoljuk. Végül sikerült egy nagyon aranyosat és jót találni, majd elmondom nektek is, mi van benne, csak előbb kapja meg minden meghívott, nem akarom hogy innen tudják meg, ha esetleg olvasnak. :) 


A bejegyzés folytatódik, kattints a továbbra!


Dekorosunk is van már, aki egyben a virágokat is intézni, ennek kifejezetten örülök, nem kell még külön embert is hajkurászni erre a célra. Abban egyeztünk meg, hogy a székszoknya masnik és az asztali futó zöld lesz, a virágok és a kaspók (mert hogy cserepes virágok lesznek az asztalok közepén) pedig barackrózsaszínek. A csokromban hortenzia lesz, rózsa és frézia, szintén barack-világosszöld, kis fehérrel vegyítve. 

Most a következő nagy (egyik legnagyobb) project az esküvői ruhám, májusban elkezdjük már varrni. :) Bálintnak is kell még öltöny, de már tudjuk hol kezdjük a körbenézést. Május 11-én pedig megyünk az Ékszergyárba gyűrűket csinálni, nagyon várom! Közben folyamatosan nyitott szemmel járok cipő ügyben, a Tescóban találtam egy majdnem tökéleteset, de csúnya volt rajta a virág. :( Ha valahol szép fehér/vajszínű sarut láttok, gondoljatok rám! 

A menyecskeruha megint csak folyamatban van, legalábbis fejben már mindenképpen, és lassan aktuális lesz egy jegyesfotózás is. Kifejezetten be vagyok tojva emiatt, sosem fényképeztek úgy igazán és félek hogy képtelen leszek nem grimaszolni. :D 

Ami még biztos, hogy az esküvő előtti két hétben a régi iskolai tánctanáromhoz fogunk járni, hogy a négy bot lábunkból faragjon valami egészen használhatót. Remélem, sikerrel fog járni. Potenciális ékszereim is vannak már, amiket ajándékba kaptam, de még nem tudom hogy menni fognak-e a ruhához, majd kiderül ha már készülőben van.

Ó, és ami egész friss dolog: tegnap nővéremmel megegyeztünk egy majdnem biztos lánybúcsú időpontban! Semmit nem tudok az időponton kívül, és nagyon izgulok emiatt is, remélem szuper lesz. Mondjuk nem félek, Viánál jobban kevesen tudnák szerintem megszervezni. :)

Azt hiszem most valahol itt tartunk, a legfontosabb hogy mindenkinek eljuttassuk a meghívót, aztán szépen lassan ráfordulunk a kifutópályára. 

11 megjegyzés:

  1. Remélem minden úgy sikerül, ahogy elterveztétek! :)
    Egy szandál ajánlat: http://www.cipoplaza.hu/Noi-szandal_kenyelmi-szandal_Piccadilly-comfort_feher_specialis-pu./4509

    VálaszTörlés
  2. Saru ügyben szerintem látogass el a CIN-CIN-be, (a híres Petőfi sándor utcai cipobolt, de van mar a Deakon a Heaven store mellet, meki után) ott nagyon sokféle szép saru van.

    VálaszTörlés
  3. Úszódresszt a Speedo -talán outletben - vettem: 5 ezerért, nagyobb kosárméret se akadály. 1139 Rőppentyű utca 65.

    VálaszTörlés
  4. Úszódresszt a Speedo -talán outletben - vettem: 5 ezerért, nagyobb kosárméret se akadály. 1139 Rőppentyű utca 65.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jól álltok, lazíts egy kicsit:) Nekünk összvissz 3 hónapunk volt az esküvőszervezésre: februártól május elejéig, és éppen olyan lett, amilyet szerettünk volna!

    VálaszTörlés
  6. Bogi, öltöny ügyben ha még vaciláltok, ajánlom Marton Róbertet Szhelyen. Ügyesen varr, és szerintem olcsón. Nekünk Adorjánét ő varrta mindkettőt, és ha jól emlékszem a világos öltönye mellénnyel és nyakkendővel nem volt 30.000 forint.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Igyekszünk Pesten elintézni, mert Szombathelyre nem járunk túl gyakran, de ha itt nem találunk semmi igazán jót akkor lehet végül ott nézünk körbe.

      Törlés
  7. Drágám, nem vagy egyedül, mert még én sem tudok semmit a lánybúcsúddal kapcsolatban. :DD ♥

    VálaszTörlés
  8. Én fürdőruhát általában Triumphot, Felinát szoktam jót találni (Aranypókban, Állami Áruházban Újpesten stb.), de azokat tényleg ki kell fogni. Múltkor 3000 Ft-ért sikerült normális, kosaras Triumph fürdőruhát kifogni.

    VálaszTörlés
  9. Itt ugyan csak kétféle van, de egyberészes, és van belőle nagyobb méret is: http://www.tchibo.hu/?wbdcd=NQD4wFhFB6&linkid=QGJGEB3-Q5KSP4Z-QBGGMLZ-M2I9CO

    VálaszTörlés