2013. február 1., péntek

Januári kedvencek

Már egy ideje nem csináltam kedvences bejegyzést, viszont most úgy éreztem megint itt az ideje. Nem ígérem, hogy minden hónapban jövök majd hasonló bejegyzéssel, ha nagy átfedéssel ugyanazokat a termékeket használtam nyilván nem fogom ismételni magam.


A legtöbb itt szereplő dologról már tettem említést korábban is, ezeket a bejegyzéseket linkelni fogom, és van itt olyan termék is, amiről várható a jövőben teszt. :)


A bejegyzés folytatódik, kattints a továbbra!



A Lush arctisztítóról már írtam korábban is. Még mindig nagy a szerelem, olyannyira hogy még anyuékhoz is vittem magammal múlt héten mikor leutaztunk, pedig hozzá ritkán viszek pipere-dolgokat, mert minden amit használ nekem is tökéletes. Még mindig elég sok van egyébként benne, pedig mióta megvettem minden nap használom, abszolút megéri a pénzét szerintem. A North pole szappan a legutóbbi elfogyott bejegyzésben szerepelt, már a második darabot használom belőle, és sajnos nincs több. :( Igyekszem most elhasználni amíg még hűvös van, mert eléggé télies az illata, később már lehet nem tetszene ennyire. 


A Dodo púderről pont nemrég írtam, nem is ragozom tovább, imádat. :) A Rubenesque paintpot már szinte hozzám nőtt, még mindig képtelen vagyok mást használni reggelente. Új felfedezésem egy kb. 2 éve ajándékba kapott ArtDeco rúzsom (20 37E névre hallgat). Csillámos sápadt piros, kicsit világosabb és visszafogottabb mint a Mac Fresh Moroccan, téli hétköznapokra nagyon megszerettem. Nem tudom lehet-e még kapni egyébként. 


A CadeaVera sminklemosó is szerepelt már a blogon, már a másodikat fogyasztom, bevált. A kókuszolaj abszolút multifunkcionális, most épp hajvégápolóként és testradír-összetevőként használom a leggyakrabban, de ugyanúgy ezért nyúlok gyantázás után is. 


A L'oreal Triple Active éjszakai arckrémet Bálint szüleitől kaptam karácsonyra, hamarosan lesz róla külön bejegyzés is. Szintén bővebben fogok írni a Sulwhasoo fiatalító szemkörnyékápolójáról is, november óta napi szinten használom és nem hinném hogy bármi is váltásra kényszeríthetne. :)


Januárban kihasználtam hogy hordhatok lógós fülbevalókat, ezt a Promodosat vettem elő a legtöbbet. Mindjárt kezdődik a suli és gyakorlattal kezdek, oda pedig nem hordhatok nagy lógós dolgokat érthető okokból. :) Újra megkedveltem a Gucci Envy me parfümömet. Évekig ezt használtam és úgy egy éve megcsömörlöttem, de most valahogy újra rászoktam. :) Nagyon szeretettem és most is szeretem épp, de ha elfogy nem hiszem hogy újraveszem, annyi finom parfüm van, kipróbálok valószínűleg egy másikat. 

Nektek mik voltak a kedvenceitek januárban? 

3 megjegyzés:

  1. Kicsit más, de most a fórumok a Váci utcai Müller outlet hihetetlen árengedményeitől égnek (pl: estee lauder paletta 1000.- lancome szájfény 800.- ...)
    Én sajnos elég messze lakom Pesttől,
    de esetleg nem tervezed hogy a napokban ellátogatsz? nagyon kiváncsi lennék a tapasztalatokra :)

    VálaszTörlés