2013. február 23., szombat

Esküvői előkészületek III. - A gyűrűk

Szépen haladunk az esküvő tervezésével és szervezésével, most a legújabb fejlemény a gyűrűinkkel kapcsolatos. Már a korábbi gyűrűről szóló bejegyzésben is említést tettem az Ékszergyárról, tegnap látogattunk ki Alsónémedibe és beszéltük meg a részleteket. 

Gyorsan elmondom ebben a bejegyzésben is, miért esett az Ékszergyárra a választásunk. Sokszor említettem már, hogy szeretek részt venni mindenben amiben csak tudok, legyen az a dekorálás, a virágkötés vagy bármi más, és nagyon tetszik az az elgondolás Katáéknál, hogy mi is részt vehetünk a gyűrűk készítésében. Azon túlmenően, hogy lesz egy közös élmény, melynek végeredményét remélhetőleg életünk végéig hordani fogjuk arra is van náluk lehetőség, hogy konkrétan a hozott anyagból legyenek elkészítve a gyűrűink. Aki követ instagramon már láthatta a képet, dédnagypapám gyűrűit anya (♥) odaadta nekünk, ezekből és Bálint egy régi nyakláncából lesz összegyúrva a végső két karika. 


A bejegyzés folytatódik, kattints a továbbra!

Az aranyak amiket vittünk újra lesznek ötvözve, így fehérarany gyűrűink lesznek, pont amilyet szeretnénk. Az előző bejegyzésben még azt mondtam, hogy szeretnék követ a gyűrűmbe, időközben változtattam ezen a tervemen. Az egyik oka az, hogy ha egy kövem lenne (márpedig sokat nem akarnék), akkor kényszeresen igazgatnám a gyűrűmet hogy mindig tökéletesen középen legyen, emiatt pedig mindig ugyanott kopna a fém és hamarabb látszódna rajta a hordás. A másik pedig, hogy nem szeretném a folytonosságát, karika-mivoltját megtörni az ékszernek. Emiatt a kő el lett vetve, egyforma lesz a két gyűrű, végülis úgyis ez a legszebb. :)

A milyenségére a gyűrűknek majd rátérek akkor ha már elkészültek, májusban fogunk menni kalapálni, ha minden meglesz akkor mutatok képeket, úgyis készülnek majd fotók munka közben is. 

Puszit kapok :D

Maga a műhely egyébként nagyon hangulatos, és Alsónémedi relatíve közel van, a Népligetből 40 perc alatt ott voltunk. Katának van egy tündéri boxer fiúja akibe azonnal belezúgtam és úgy láttam viszonzott volt a szerelem. :) Az is külön plusz pont, hogy ha megyünk ügyeskedni Pandát is vihetjük magunkkal, nem akarnám a mamit egyrészt kihagyni sem a dologból - elvégre a lánykérésnél is asszisztált és az esküvőn is fog -, másrészt sokáig itthon hagyni egyedül. Jó kaland lesz neki is, majd horkol a sarokban. :))

Én nagyon várom már, hogy nekiálljunk dolgozni az ékszereken. Ha még nincs karikagyűrűtök és keresitek a tökéletes megoldást én szívből ajánlom az Ékszergyárat, barátnőm már kalapált a férjével itt tavaly tavasszal és nagyon élvezték a dolgot, életre szóló élmény az biztos.

2 megjegyzés: