2011. szeptember 2., péntek

Határidőnapló - félig házilag

A legutóbbi - blogban említett, mert azóta már ma is voltunk túrázni egyet :D - Ikeás vásárláskor láthattátok hogy vettem egy notesznak való füzetet is, és ott írtam le a sirámomat azzal kapcsolatban hogy sosem találok megfelelő határidőnaplót magamnak. Azóta nagyjából elkészültem vele, kicsit béna lett, de legalább olyan amilyet én szerettem volna.
(homály, bocsi érte)
A külseje nagyon tetszik (nyilván, ezért vettem meg :D), textilborítású, keménykötésű és szép faminta van rajta.Az első oldara odaröffentettem ezt a kis rajzot meg a feliratot. Alapvetően nem nagyon szeretem a muffint (amit én csinálok az mindig szar lesz, másoknál viszont tök jó, pedig ugyanazt a receptet is próbáltam már, nem értem), viszont maga a forma nagyon cuki és hát a Wow-os karakterem neve is ezzel kapcsolatos, így ezt rajzoltam ide. Lapozás után vannak a személyes adatok, erről nem készítettem képet, de ezeket tartalmazza: név, cím, mobilszám, vércsoport.Nagyon tetszik hogy adtak sorvezetőt a füzetkéhez, én képes vagyok 45°-os szögben lefelé írni, főleg hogy sosem párhuzamos velem a füzet amibe írok, így jó hogy van egy irányadó. Ki lehet pattintani a spirálok közül és áttenni oda ahol éppen kell.Egy lapra három napot tettem, így van elég helyem hogy elférjen minden ami kellhet. Tök jól kitaláltam, mert pont 21 cm magas, így egyszerű volt méregetni is. Lusta voltam végig csinálni a teljes tanévet, hamar elfárad a kezem és az amúgy is borzalmas kézírásom egyenesen olvashatatlanba torzul, de az első félév már megvan, majd később folytatom.A legutolsó lapra beragasztottam az aktuális órarendemet, amit természetesen azután változtattak meg hogy végeztem a notesz készítésével... Nem baj, csak pár dolgot kellett átfirkálnom, de azért bosszantó. Ha vége ennek a félévnek ezt a lapot simán kitépem és az újdonsült utolsó lapra ragasztom majd be a következő órarendem.

Én elégedett vagyok vele, remélem bírni fogja a strapát a félév során. :) Holnap megyünk füzeteket meg más egyéb szükséges dolgokat venni, úgy várom már, imádom a papír-írószer boltokat, hülye grafomán vagyok.

Ti maszekoltatok már magatoknak határidőnaplót?

4 megjegyzés:

  1. A héten vettem magamnak én is egy kis határidőnaplót, és a hétvégére terveztem, hogy kitöltögetem. Eszembe is jutott a korábbi IKEA-s posztod, és, hogy te is sk határidőnaplót használsz, tök jó, hogy pont ma írtál erről. :)

    VálaszTörlés
  2. Ó, de jó hogy pont jókor jött! :))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jól néz ki :)
    Én évente mindig csak veszem-veszem az újakat,ideig-óráig használom,de aztán elfelejtem és lapokra írogatok :$ De most összeszedem a régieket és újrahasznosítom!:)

    VálaszTörlés
  4. Én évekig ragaszkodtam a filofaxhoz, aztán tavaly eljutottam odáig, hogy unom, hogy mindig ugyanolyan... A saját készítésűek is nagyon klasszak, mert tényleg a saját igényei szerint alakíthatja az ember. A tiéd is jól sikerült! Tetszik a muffin is! :D

    VálaszTörlés