2011. március 28., hétfő

DM áprilisi magazin

Az egyik csoporttársam ma reklámújságokkal felpakolva jött órára és a DM-eset lenyúltam tőle. Végiglapoztam és elég sok jó ajánlatot találtam benne, gondoltam írok a számomra érdekesekről. Remélem van akinek ez hasznos, én például sosem olvasok reklámújságokat mert nem a postaládámba dobják be hanem a kapu előtt van egy kis láda amibe beleteszi aki hozza, de az ott van az utcán ahova szemetet is dobálnak (bár egyértelműen nem szemetes...), bele sem szoktam nézni, mégiscsak mászkálnak fura emberek is a környéken (sajnos).

Az ajánlatok március 31-től érvényesek.
És akkor jöjjenek amiket szerintem érdemes lehet megvenni:
  • 1 db bármilyen Max Factor alapozó mellé vehetünk egy Max Factor Creme Puff kőpúdert 1 Ft-ért. (Igen, nem írtam el.) A púdert nem ismerem de a nem olyan régen lezajlott Max Factoros rendezvény miatt rengeteg beauty bloggernél lehet alapozó teszteket látni, és szerintem így ez nagyon megéri.
  • 1 db Astor Big and beautiful spirál mellé szintén 1 Ft-ért lehet venni egy Astor Matt & shine duo szemhéjpúdert, így összesen a kettő 2400 Ft.
  • A Max Factor Xperience termékcsaládja is szerepel a katalógusban, színezett ajakbalzsam 1899 Ft, spirál 3199 Ft, alapozó 3499 Ft.
  • Astor Lycra Lacque Deluxe körömlakk 1399 Ft, nekem szép piros színben van ilyen és nagyon szeretem, szépen fed és ez tart a legtovább.
  • Több parfüm is 25% kedvezménnyel kapható, én ezek közül egyet sem használok, de felsorolok párat ami ismerős közülük: Christina Aguilera (3799 Ft), Guess Seductive (5999 Ft), David Beckham signature summer - női és férfi illat is (5299 Ft), 4711 (3499 Ft)
  • Syoss hajformázó termékek 999 Ft
  • Helia-D Aquaboom hidratáló krém 1599 Ft
  • Garnier testápolók 949 Ft
  • Jar 1 literes mosogatószer 429 Ft (eddigi legjobb amit próbáltam, nagyon szeretem)
  • Ariel folyékony mosószer 1,5 l 1399 Ft
  • Lenor textilöblítő kettőt fizet hármat kap akció, 1199 Ft-ért 3 liter öblítő szerintem szuper ajánlat

Szeretnétek a jövőben hasonló bejegyzéseket? Felkeltette valami a fentiek közül az érdeklődéseteket?

5 megjegyzés:

  1. Én szeretem az ilyen bejegyzéseket, mert felénk például nem is jár DM akciós újság. Amúgy is be akarom váltani a Glamour DM kuponomat Max Factor alapozóra, szóval jön majd mellé kemény 1 Ft-ért a kőpúder is, és az ajakbalzsamukat is valószínű, hogy kipróbálom. Most örülök, hogy felhívtad a figyelmem erre a púderre, alig várom, hogy menjek vásárolni. :)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem ezek a bejegyzések nagyon jók, hisz úgy gondolom sokan szeretünk jó áron vásárolni :) Ezek a +1Ft-os akciók szuperek, én biztos megnézem magamnak a Max Factor alapozót :)

    VálaszTörlés
  3. Ezek az 1 Ft-osak tök jók :) Remélem más termékekre is kitalálnak majd ilyet, nem csak alapozóra és spirálra, mert ezekre most pont nincs szükségem. Viszont az Aquaboom akciót nem értem, én egy százassal vettem drágábban ennél, ennyi a kedvezmény?:D

    VálaszTörlés
  4. Haha igen most megnéztem és igen, ennyi a kedvezmény. :D Volt ahol 50 Ft, azt már nem is tartottam érdemesnek kiírni, ennél nem tűnt fel hogy ennyire kicsi ez is. :D

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szeretem a Max Factor púdert, kár h még1 alapozóra nincs szükségem...

    VálaszTörlés