2013. április 16., kedd

Sally Hansen Double Duty körömerősítő alap- és fedőlakk

A Sally Hansen lakkokról sokat hallottam már külföldi guruktól, legalább annyira örültem hogy már itthon is lehet őket kapni, mint az OPI-nak. Sok jót hallottam különösen a fedőlakkjukról, ezért biztos voltam benne hogy a legutóbbi Essence-es nagy csalódás után ilyen landol a kosaramban.

Akkor vettem meg ezt a lakkot is, amikor az OPI-t, azóta kipróbáltam már Catrice és Essence lakkokkal is, kíváncsi voltam azokkal hogy teljesít. 



Alapvetően úgy gondolom, hogy az olyan dolgok amik egyszerre sokat ígérnek általában túl szépek hogy igazak legyenek, mégis mindig ilyeneket szoktam venni, már csak spórolási szempontból is. Mennyivel egyszerűbb egy lakkot megvenni erősítésre, alapnak és fedőlakknak is, mint külön egyet-egyet minden célra. Engem abszolút meglepett az ára egyébként, 995 Ft-ért szerintem abszolút baráti és elérhető. Reméltem, hogy nem fog csalódást okozni. 

A bejegyzés folytatódik, kattints a továbbra! 

Rólam tudni kell, hogy sajnos nem tudom megengedni magamnak, hogy kíméljem a körmeimet. Nincs mosogatógépem, kézzel (és kesztyű nélkül) mosogatok, továbbá főzök, vágok, panírozok, tésztát dagasztok, mellette pedig tollal jegyzetelek és rengeteget gépelek. A takarításról és sikálásról nem is beszélve. Lényeg a lényeg, bőven ki vannak téve a kezeim a kihívásoknak. Ettől függetlenül még mikor nyáron voltam manikűrösnél és OPI-jal lakkoztak, 6 napig érintetlen volt a manikűröm. Na valami ilyesmire vágytam én. 

Jelentem ez az alap- és fedőlakk teljesítette az elvárásaimat. Szépen terül, kellemes sűrűségű, szép fénye van fedőlakként, és nem színezi el a körömlakkokat, az Essence-es kaland óta már ez is egy szempont. És ami a legfontosabb: tartóssá teszi a manikűrt! OPI mellett a 6. napon mostam le, ekkorra egy-egy helyen kicsit megpattogott a körömvégeknél, de nem ordítóan látszott, csak engem zavart, na meg untam hogy ugyanolyan a körmöm már vagy egy hete. Mi nők egyébként érdekesen működünk, ha 1 nap után lepattog a lakk az a baj, ha meg tartós akkor megunjuk és mossuk le a fenébe az egészet még akkor is ha nem töredezett. A sima körömvégi kopást nem tapasztaltam, a 4. napig teljesen olyanok voltak a körmeim minta épp most lakkoztam volna. Pedig főztem, takarítottam, még hajat is mostam. 

Essence és Catrice lakkokkal kicsit hamarabb megadta magát, de a 4-5 nap így is teljesítve volt. Nem válik le a körmeimről egyben mint sok korábbi próbálkozás, én abszolút meg vagyok vele elégedve, csak ajánlani tudom mindenkinek. Ja, és az erősítés része sem kamu, erősebbek a körmeim, nem hajlanak annyira mióta használom, szóval csillagos ötös. Ennyi pénzért meg külön megéri. 

Kíváncsi lettem most már a színes Sally Hansen lakkokra is, lehet vizsgaidőszakban majd egy ilyen lesz a vizsga utáni ajándékom. :)

Ti próbáltatok már Sally Hansen termékeket? 


3 megjegyzés:

  1. Az Essence BTGN duójából használtam el pár üvegcsét, de nem volt az igazi sosem. Most Crystal Nailst használok alapnak, de fedőlakkom perpill nincs is, szerintem ezt fogom megnézni magamnak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. BTGN nekem egyben leesett a körmömről... :DDD

      Törlés
  2. Pont fedőlakkot akarok venni, lehet ő lesz a befutó :)

    VálaszTörlés