2013. április 2., kedd

NOTD - A Good Man-darin Is Hard To Find

Már pár hete lehet kapni a Müllerekben OPI lakkokat, ami engem nagyon boldoggá tesz. Az ára nem túl barátságos sajnos, de néha 1-1 kis kényeztetés belefér mindenkinek. A szülinapi kuponfüzetükben van 20% kedvezmény rájuk, és jön a Glamour-hétvége is, ahol szintén kicsit olcsóbban juthatunk hozzá a csodás lakkokhoz. 

Fogalmam nem volt, hogy milyen színt szeretnék először tőlük magaménak tudni. Csodaszép sötét lakkjaik vannak és majdnem elcsábultam, de jön a nyár, a fene se fog sötét színeket hordani, valami nyári vidám kell nekem. Bálint segített választani, egy korallos-narancs lakkot vettem, valóban mandarin a legjobb leírása, korrekt a név. :) Imádom egyébként az OPI fantázianeveit, annyira ötletes és aranyos mindegyik, plusz egy pont ezért is. 

A tartósság egy kérdőjel még nálam, nyáron 6 napig volt rajtam probléma nélkül OPI lakk, de az saját alap- és fedőlakkal. Most egy Sally Hansen (szintén új) alap- és fedőlakkal kentem fel, kíváncsi vagyok így a tartósságra, aztán majd kipróbálom magában is azért, úgy hogyan teljesít. 


A bőröm állapotáért elnézést kérek, lőttem egészen közelit is a körmeimről ahol nagyon szépen látszik a szín, de elképesztően száraz a körömágyam. :( Ti mit használtok erre? Sosem gondoltam hogy külön krém kéne erre a célra, de ezek a közeliek most elrettentettek, muszáj ápolnom valamivel. 

Ára: 2995 Ft, Glamour vagy Müller kuponnal 2395 Ft. Drágább, mint a Catrice lakkok, de hatalmas méretűek, Bálintnak is elsőre az volt a reakciója hogy mekkora üvegben vannak. 15 ml-t kapunk ezért az árért. Összehasonlításképpen: A Catrice lakkom 10 ml-es, Essence 8 ml, Essence mini 5 ml. 

Nektek van OPI lakkotok? Melyik szín a kedvencetek tőlük?

9 megjegyzés:

  1. jujjjj de szép :) én mindenképpen egy rózsaszínt szerettem volna elsőként magaménak tudni, hiszen olyanra pingálom leggyakrabban, így lett a Feelin-Hot-hot-hot az enyém. :)

    egyébként szuper kis termék az alverde sárgabarackos körömápoló krém. direkt a száraz körömágybőrre van, de a körmöt is be lehet vele kenegetni, éjszakára szoktam, és reggelre már szuperül néz ki. nekem sokkal kellemesebb érzésű is mint az olaj, nem folyik el, jobban hidratál :)

    VálaszTörlés
  2. A Flormar körömágybőr ápoló olaja nagyon tuti, citrusos az illata, jók az összetevői és jól hidratál, árban sem vészes és nagyon sokáig elég.

    Szép nagyon ez a mandarin szín! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép ez a szín, én is szeretem a hasonlókat. A körömágyamra pedig olívaolajat használok, már vagy fél éve. Nekem az nagyon bevált :).

    VálaszTörlés
  4. Hú, ez eszméletlen szép! Nem kellene többet költenem, és már Glamour-napokra is megvan kb. a keretem... de ez csodaszép!
    En egyébként a Mariah Carey-kollekciós mattra száradó csillámos lakkokból vettem kettőt, amikor bejöttek a Müllerbe :).

    VálaszTörlés
  5. A Sally Hansen lakkot itthon vetted? Van egy árnyalat, ami nagyon tetszik, de itthon nem láttam még sehol SH-t.
    Az OPI lakkok mind csodaszépek, nekem egy egészen halvány, rózsaszínes van (nem tudom fejből a nevét), nude, de nem halottrózsaszín, és nagyon elegáns.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sally Hansen lakkok is vannak a Müllerben, legalábbis a Blaha Lujza téri üzletben rögtön az OPI állvány mellett van :)

      Törlés
    2. Juuuj, komolyan? Akkor délután megyek is megvenni, ráadásul az a leginkább útba eső üzlet. Nagyon köszi!! (Hogy nem vettem észre eddig? Pedig Húsvétra ott vettem képeslapot :))

      Törlés
    3. Bizony, Müller az is, az OPI állványtól jobbra vannak. Ott is folyt a nyálam, lehet legközelebb egy SH is jön velem haza. :)

      Törlés
  6. Körömvirágkrém vagy kenőcs!! Úgy szoktam, hogy este bekenem a körömágybőrt körbe-körbe, általában a körmömre is jut belőle. Reggelre olyan, mintha abba is beszívódna, de nem marad zsíros, csak fényes a körmöm, mintha polírozva lenne! :D Ez nem különösebben hasznos szerintem, de jól néz ki, akárcsak a szép, puha körömágybőr. :)

    VálaszTörlés