2013. február 4., hétfő

Újabb zsákmányok: Promod és Müller outlet

Ma reggel nyitásra visszatértem a Müller outletbe, de időrendben haladok úgyhogy kezdem a Promoddal. 


Nem volt olyan régen, biztos emlékeztek a Promodban nevetséges áron vett bokacsizmámra. Akik követnek facebookon is tudhatják, hogy ennyi ideig tartott a mi rövid kis kapcsolatunk. Szombaton barátnőmmel indultam találkozni, épp vettem volna fel a cipőt mikor észrevettem, hogy a cipzár mellett szétfoszlott egyszerűen a bőr. Nem varráshiba, megadta magát az anyag. A blokk természetesen megvolt, vittem is magammal a csizmát. Várható volt hogy már egy üzletben sem lesz belőle, igazam is lett, így nem tudták cserélni, levásárolhattam az árát. 


A bejegyzés folytatódik, kattints a továbbra!



Végül ezt a csipkefelsőt választottam, 3000 Ft-ért lehet magamtól nem vettem volna meg, de így most a csizmáért cserébe kellett kicsit az extra, eléggé csalódott voltam. :( Hátul középen cipzáros, ezt a fazont most nagyon szeretem, már van két másik ilyen felsőm is. A csipke alatt végig van egy alsó rész is, hogy ne látszódjon át, csak az ujja lyukacsos, nagyon szép szerintem. Ugyan még nem tudom hova fogom hordani, kicsit elegánsabb de farmerral is tök jól néz ki, szerintem igazán majd tavasszal fogom tudni kihasználni, mikor nem kell kardigán alá rejtenem. Az esküvői készülődés miatt teljes csipkelázban égek egyébként, biztos ez is közrejátszott abban hogy megvettem, egy éve tuti észre sem vettem volna a fogason. 

Na és akkor kicsit a Müller outletről. :) Ma nyitásra visszamentem, kíváncsi voltam találok-e még valamit ami megdobogtatja a szívemet. 10 előtt 10 perccel még egyedül voltam, aztán nyitásra még odaértek vagy húszan, szóval nem tudtam nyugodtabban válogatni mint pénteken, de sebaj. :) Guerlain rúzsok már egyáltalán nem voltak, pontosabban egy ripityára tört és szétesett igen. Nyitás előtt mikor benéztem a kirakaton még eléggé telinek tűntek a polcok, de alapvetően már nagyon le vannak fosztva. Estée Lauder dolgok vannak még rendesen, de korrektorból már csak a legsötétebb árnyalat, ez érdekelt volna igazából. Végül kb 15 perc túrás után találtam nem tekerős hanem faragós ajakceruzát 1000 Ft-ért, már akkor is örültem neki de igazán csak most verem a fenekem a földhöz örömömben, hogy kipróbáltam. 


Kicsit nehézkes volt a túrás egyébként, mert ezek guggoló magasságban vannak, és összeömlesztve mindenféle mással. Két színt találtam végül, egy korallt és egy igazigyönyörűpirosat. ♥ Utóbbit vettem meg, mert korall és narancs rúzsom van már, az igazi pirosat viszont még mindig hiányoltam. Igaz hogy ez ceruza, de ezzel is ki tudom színezni a számat. :)


A szín neve Red writer, és már most ódákat tudnék zengeni róla.


Nagyon sok termék ramaty állapotban volt már a drága vásároló hölgyek oda(nem)figyelésének köszönhetően, ezért mielőtt megvettem belenéztem a dobozba, nincs-e szétdibolva a ceruza hegye. Estée Lauder-éknél előre gondolkoznak, ugyanis nem lehet rajzolgatni a ceruzával megvétel előtt, le kell faragni a végét hogy hozzáférhessünk. Plusz pont megy. A ceruza végén van egy ecset, amivel használat után szépen ki lehet egyenlíteni a színt az ajkakon.


A ceruza nagyon pigmentált, a vonal a képen egyszeri áthúzással készült. Nem túl puha, tehát nem kenődik és mászik jobbra-balra, de egyáltalán nem karcol, kényelmesen és egyszerűen lehet használni. Ma azonnal ki kellett próbálnom, és nem is értem miért nem próbálkoztam korábban pirossal. Nagyon jól megy a fehér bőrömhöz, és meglepő módon nem is lett csúnya az első próbálkozásnál sem a felvitel. Instagramon láthatjátok a számon is. :) 3 órája tettem fel, azóta voltam boltban, ittam pohárból és megettem egy szendvicset harapva. A ceruza még mindig a helyén van, kicsit középen megkopott de abszolút vállalható. 

A kezemről pedig a csíkot amit a fénykép miatt húztam oda nem tudom lemosni. Szappan, víz meg se kottyan neki. Sminklemosóval nyilván lejön majd, de abszolút lenyűgöz ez a tartósság. Most már kezdem érteni mi a különbség a drogériás és a high end cuccok között, eddig utóbbiakat nem nagyon volt lehetőségem próbálgatni. 4800 Ft-ot nem tudnék kiadni érte, így viszont nagyon-nagyon megérte. Vettem még egy Essence lakkot 190 Ft-ért, ha már ott vannak alapon, holnap megmutatom a körmeimen is. :)

Az outlet egyébként most már nagyon ki van fosztva, reggel még volt egy csomó parfüm is, de az előző bejegyzésnél már írta egy olvasóm, hogy az Amor Amor parfümök például el is fogytak. Férfitéren kicsit csalódott vagyok, míg a női parfümöket 1000-3000 Ft között dobálták ki addig a férfiak 5000 Ft fölött kezdődtek átlagosan, volt 10 000-ért is akciós (?) parfüm. A cuccok nagy része aftershave meg tusfürdő volt. Ettől függetlenül érdemes körbenézni ott is, de itt is abszolút azt tapasztaltam mint ruházati téren is, hogy a női cuccokat jóval lejjebb akciózzák mint a pasikat. 

Dekorkozmetikumok közül még alapozók és púderek vannak (voltak reggel), Estée Lauder szemhéjpúder duók 3500 Ft-ért (én még ennyiért is sokalltam :$), Essence körömlakkokból barnás-bézses színek, meg sok szürke és kék. Azt hallottam hogy kezdenek kifogyni, szóval nem tudnak már nagyon újratölteni semmit. Aki akar még nézzen el, de készüljön fel arra hogy sok szuper dolgot már nem talál, és a tömeg ugyanolyan hétköznap reggel is, mint hétvégén délután. 

Ti terveztek menni még a Müller outletbe? Mit vettetek mostanában? 

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép színe van! Én is vettem pár dolgot, ugyan öszességében többet költöttem most kozmetikumra, mint terveztem, most biztos nem veszek egy darabig semmi ilyesmit. Nem akarom a szívedet fájdítani, de még hasznos infó lehet, hogy én tegnap 1000 Ft-ért vettem EL szemhéjpúder duot (lehet, hogy árnyalat függő az ár?)
    Annyira nem értem miért kell szétbarmolni a dolgokat, vagy miért nem lehet szépen, belenyúlkálás, a termékhez tartozó ecset földre ejtése, vagy a csomagolás teljes tönkretétele nélkül megnézni a dolgokat :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó nem fájdítod, igazából van szemhéjpúderem bőven szóval amiatt most nem érzem rosszul magam. :)

      A nők borzasztóak úgy egyébként, női wckben is olyan állapotokat hagynak hogy nem értem egyszerűen. :(

      Törlés