2013. február 1., péntek

Müller outlet zsákmányok

Tegnap óta attól hangos a beauty közösség és a twitter is, hogy a váci utcai Müller outletbe mindenkinek el kell jutnia. Muszáj volt megnéznem, úgyhogy ma én is felkerekedtem. Gyorsan körbetelefonáltam a család női tagjait nekik kell-e valami, anyunak sikerült is szereznem parfümöt, a következő körben nővéremnek is igyekszem túrni valamit. Mert hogy igen, jövő héten megyek megint.

Most nagyon sokan voltak, a biztonsági őr volt hogy nem is engedett be több embert és állt kint a sor. Nagyon az Estée Lauder dolgokat meg sem tudtam nézni, csak a női parfümök táján és a Guerlain rúzsok körül tudtam legyeskedni. Jövő héten férfi szekció és egyebek lesznek soron. :)


Végül magamnak két Guerlain Kiss Kiss rúzst vettem és anyunak egy Kenzo parfümöt. Anyu nagy Kenzo rajongó, eddig a L'eau Par Kenzot használta, most a Summer by Kenzót vettem meg neki, az 50 ml-es került  3000 Ft-ba, szinte ajándék.

A bejegyzés folytatódik, kattints a továbbra!



Magamnak a Guerlain Kiss Kiss kollekciójából vettem két darabot. Ezek a holografikus csomagolásúak 2000 Ft-ba kerültek, a sima Kiss Kissek csak egy ezresbe, érdemes megnézni őket mindenképpen! Forintban nem tudom az eredeti árukat, de Temptaliánál 30 $ volt ezekre kiírva, szerintem elég jó vásárt csináltam. :)) Mikor ott voltam épp töltötték ki a Rouge G-ket is, azok azt hiszem 3500 Ft-ba kerültek darabonként. 

A dobozok nekem annyira nem tetszenek, de maga a rúzs gyönyörű és minőségi, csomagolás tekintetében is. Sajnos az ujjlenyomatgyűjtő kategóriába tartozik, ez a képen is látszik, de ez legyen a legnagyobb gondom vele. Szépen és biztosan záródik a kupakja, és teljesen visszacsavarható a rúzs, nem fogom a tetővel lekaszálni őket.



A két szín: Red Strass (balra) és Rose Malicieux (jobbra). Mindkettő kissé csillámos, de egyáltalán nem hivalkodóan. 

A vaku miatt kicsit világosodtak, de az árnyalat az stimmel.
A Rose Malicieux szinte teljesen olyan színű mint a saját szám, csak szebb és kicsit csillogó, szuper lesz hétköznapra. A Red Strass már inkább pirosas, de nem az az őrült vörös, nekem nagyon tetszik. :) Az igazi vörös rúzsomat még mindig keresem, de ez szuper lesz arra hogy egyáltalán szokjam a színt magamon. 

Hosszútávú következtetést nem tudok róluk levonni, de szuperül siklik mindkettő az ajkaimon és szépen befogják már az első húzásra is, nagyon jól pigmentáltak. 1 órája van a számon a Red Strass és még nem szárított egyáltalán, pedig érezni szoktam ezt sokszor már jóval hamarabb is más rúzsoknál. 

Magáról az outletről: sajnos nők járnak ide... Tumultus, szinte verekedés, doboztépés és elképesztő állapotban lévő termékek is voltak. Mindenképpen nézzetek bele a dobozba mielőtt megvennétek valamit, mert simán lehet hogy bár van teszter mindenből de az eladó termékbe is belenyúl az idiótája. Folyamatosan töltik egyébként a polcokat, már amennyire hozzá tudnak szegények férni. Én jövő héten egy hétköznap odamegyek nyitásra, hátha akkor nagyobb lesz a nyugi. Amire nagyon fáj a fogam: a címkét láttam de parfümöt már egyet sem, nagy régi szerelmem a Moschino Hippy Fizz 100 ml-es csak 4000 Ft. Abszolút  rablás kategória, remélem jövő héten találok. 

Mindenképpen nézzetek el ide ha tudtok! Vannak Essence és NYX dolgok is, de kit érdekel hogy 100 Ft-tal olcsóbban lehet Essence körömlakkot venni, ha 11 ezerrel olcsóbban lehet Guerlain rúzst. :D Játékok, férfitermékek és szépségápolási dolgok is vannak.

Pontos címet nem tudok, de a Váci utca Ferenciek teréhez közelebbi végénél van bal oldalon, egy pénzváltó mellett kell bemenni az árkádok alá és ott lesz jobbra szinte azonnal. Eltéveszthetetlen. :)

Mi voltatok már a Müller outletben? Mit vettetek?

15 megjegyzés:

  1. Én ma egyszerre voltam ott veled, de nem mertem rád köszönni. Velem egy Lancome szájfény, egy Guerlain rúzs és egy Amor amor parfüm jött haza:)
    Sajnos a Rouge- G-kel én nem találkoztam, egy barna árválkodott ott belőle.
    Én is vissza szeretnék még menni, remélem a raktár még tele van szépségekkel:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj nyugodtan rám köszönhettél volna! :)
      Megkérdeztem a nőt aki töltögetni próbált azt mondta még nagyon sok cucc van érdemes később is visszanézni, remélem találunk még jó dolgokat. :))

      Törlés
    2. Megkérdezhetem, hogy az Amor amor parfüm mennyibe került?

      Törlés
  2. 25 ml/ 1500ft!
    Két féle limited edition Cacharel parfümkollekció kapható, a 4 legnépszerőbb illat a cacaharetől cuki kis üvegekben 6900 helyett 1500/ üveg.
    Ott el voltam bizonytalanodva hogy biztos ugyan az van e kis díszüvegekben, de egyet próbából elhoztam, és itthon rákerestem + leteszteltem, ugyan az :) Az eredeti ára 6900 lenne.

    http://www.nstperfume.com/wordpress/wp-content/uploads/2012/03/cacharel-les.jpg


    http://www.beauty-boks.com/_cached_files/Files/le-jardin-de-cacharel-600399.jpg.100.525.1000.2011.4.25.10.7.15.jpg

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úristen, nekem kell egy ilyen! Nem tudna nekem venni valaki? Kifizetem + postaköltséget!

      Törlés
    2. Petra hétfőn megyek és megnézem, ha van akkor veszek Neked, jó? :)

      Törlés
    3. Jaj nagyon szuper lenne! Köszönöm!
      Az e-mail címem: petravilaga@indamail.hu.
      Írj, ha sikerült megvenni és megbeszéljük a részleteket! :)

      Törlés
  3. En ma delutan voltam de szinten rengeteg ember, a ruzsokhoz nen is fertem hozza:-[ en is elhoztam egy amor amort es a baratomnak egy mexx parfumot tusfurdovel szinten 1500-ert:-) mindenkepp visszanezek, remelem akkor mar a sminkekhez is hozzaferek:-)

    VálaszTörlés
  4. En ma delutan voltam de szinten rengeteg ember, a ruzsokhoz nen is fertem hozza:-[ en is elhoztam egy amor amort es a baratomnak egy mexx parfumot tusfurdovel szinten 1500-ert:-) mindenkepp visszanezek, remelem akkor mar a sminkekhez is hozzaferek:-)

    VálaszTörlés
  5. ( bocsi most visszaolvasva nem túl értelmes a hozzászólásom, kicsit túltöltöttem információval.)
    Sacus, volt még sok az Amorból?
    Én is visszamennék abból még feltankolni, 6000 ftból kijön 100 ml, az nem rossz:)

    VálaszTörlés
  6. Ma délelőtt voltam ott. A sminkes részleg teljesen ki van fosztva, csak Lauder alapozók és egyféle szájceruza volt már.
    Parfümből még volt választék, de az utolsó Amor Amort-t én hoztam el.
    Mivel sminkcuccoknak is örültem volna, kérdeztem az eladót, hogy lesz-e még, de azt mondta, hogy kifogyott már a raktárkészlet, nem lesz utánpótlás.
    Egyébként tudjátok, hogy honnan lehet értesülni, ha pár hónap múlva újra kinyit az outlet?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is voltam ma délelőtt! :))

      Törlés
    2. :)
      És találtál vmi jót?

      Törlés
    3. Egy ajakcerkát meg egy essence lakkot. :D Már nem volt egyáltalán semmi számomra érdekes nyitáskor sem.

      Törlés