2012. június 8., péntek

NOTD - A tökéletes piros lakk

Nagyon szeretem a piros lakkot, de szerintem csak rövid körmökön mutat jól. Sokan még mindig keresik a tökéletes piros lakkot, én szerencsére elsőre rányúltam arra ami számomra a legideálisabb. A képeken kicsit élénknek tűnik, élőben mélyebb piros színe van. Egy rétegben is jól fed, de azért én szeretem a szokásos kettőben felkenni, főleg most hogy még mindig nem volt időm/energiám alapozó és fedőlakkot venni, mert elfogyott. 

Ez az Astor Lacque DeLuxe 250-es Rojo passion színe. 10 napot ígér a csomagolás, ezt azért túlzásnak érzem, de 4 napig fent marad alap és fedőlakk nélkül is. Szuper gyorsan szárad, ma lakkozás után 20 perccel már mosogattam és semmi baja nem lett. :) Állítólag körömerősítő összetevői is vannak, erről én sokat nem tudok nyilatkozni, szerintem az ilyen ígéretek maximum akkor válhatnak valóra ha folyamatosan ezzel lakkozza az ember lánya a körmeit, márpedig én 3-4 nap után általában megunom, amit látok. 

Ti szeretitek a piros körmöket? Melyik a kedvenc piros lakkotok?

7 megjegyzés:

 1. Jé, nekem is lett az első, és most már "A piros lakkom", és imádom! :) Én is rövid körmökre szoktam felkenni, és szerencsére elég tartós, a lábamon pl. most vizsgaidőszakban nem volt időben újrakenegetni, két hete hibátlanul fent van :) De a 3-4 napot nálam kézen is bírni szokta általában. Kiváncsi vagyok, nálad a tartósság hogy jön be.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Írtam a bejegyzésben a tartósságról is! :))

   Törlés
  2. Tényleg, bocsi, 3 óra alvásból ébredve olvastam. :D

   Törlés
 2. Szép lakk nagyon :) Én is szeretem a pirosas árnyalatú körmökett, de valahogy mindig a korallosabb árnyalatokhoz nyúlok, vagy azokhoz, amik csillognak kicsit. Valószínűleg azért, mert magamnak még nem találtam meg a tökéletes színt, ami igazi piros lenne.
  Egyébként meg valóban csak rövid körmökön néz ki jól (bár én eleve a rövid körmöket preferálom, szebbek is szerintem), hosszúakon az én szememben kifejezetten olcsó hatása van. És most az olcsót rossz értelemben mondom.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen abszolút egyetértek, a hosszú piros köröm nagyon sokszor közönséges látszatot kelt.

   Törlés
 3. nagyon szép :)
  az én kedvenc piros lakkom a miss sporty piros lakkja, általában nem veszek meg egy lakkot kétszer, de pirosból mindig csak azt nyúzom.

  VálaszTörlés