2011. szeptember 20., kedd

Glamour-napok ősz - kívánságlista

Tegnap végre nem felejtettem el megvenni az októberi Glamourt. Az október mindig is a kedvenc hónapom volt - elvégre akkor van a szülinapom :) -, de most már jó pár éve szeretem a Glamour-napok miatt is. Még nem tudom, hova fogunk menni bevásárolni, de az biztos, hogy szombat délelőtt lesz az időpont.

Úgy gondoltam összeszedem, hogy milyen boltokba szeretnénk menni, így könnyebb lesz nekünk is eldönteni melyik plázába menjünk, ahol minden megtalálható. Amiket szeretnénk venni: nadrág nekem és Bálintnak, fehérnemű szintén mindkettőnknek. Nekem: pár hosszú szárú zokni télre, kardigán (nem szürke! minden kardigánom szürke, egy kivételével), szemhéjpúderalapozó, sapka, ha találok olyat ami jól áll, meg egy-két felső még jöhet. Azért is tökéletes, hogy október elején van a Glamour-hétvége, mert akkorra elvileg már megjön az ösztöndíjam, duplán ráadásul, a szeptemberivel együtt. És persze ott van a szülinapom is. :)

És most jöjjön a boltok listája, ahova be szeretnék mindenképpen nézni:
  • C&A
  • Calzedonia
  • Costa Coffee (vásárlás közben egy kávé mindig jól jön :D)
  • Douglas
  • Intimissimi
  • J. Press
  • Mango
  • Promod
  • Springfield
  • Tezenis
  • Triumph
+1 Muszáj bemennem egy Bershkába is, oda ugyan nincs kupon, de egy képen láttam egy mopszos pólót, ami nekem nagyon must have. :D

Korábbi évekből tanulva már a vásárlás előtti napon beteszem nem csak a kivágott kuponokat a táskámba, hanem a teljes füzetkét is. Tavaly sikeresen itthon hagytam minden kuponomat, a szerencsém az volt, hogy tesómmal mentünk és nála minden megvolt. A füzetkét meg azért viszem, mert lehet hogy most úgy gondolom, hogy nem akarok bemenni x boltba, de ott simán meggondolhatom magam.

Én Bálinttal megyek vásárolni, szerencsére nem tipikus pasi, aki kiakad, ha nekiállok nézelődni. Tény hogy rágja egy idő után a fülem, de csak egészséges módon, és ő a legfőbb kritikusom, nélküle nem mernék ruhát venni.

Ti várjátok már a Glamour-napokat? Miket szeretnétek venni?

3 megjegyzés:

  1. húú most megnyugodtam. azt hittem én vagyok az egyetlen aki a pasijával megy vásárolni.=) én idén kihagyom ezt a progit.=( 'amíg nincs munka, nincs eszeveszett költekezés sem' alapon.

    VálaszTörlés
  2. Sajnos nagybevásárlást nem tudok most tartani, mert nem jön meg addig a fizetésem/ösztöndíjam. :( Pont 10.-én utalják mindkettőt.

    Én azt nem bírom, amikor valaki a pénztárnál sorba állva vágja ki a kupont a füzetből, vagy ami még rosszabb átadja az eladónak, hogy vágja ki ő. :D Gyógyszertárban, Vichy pultnál tapasztaltam ilyet pl. :D

    VálaszTörlés
  3. Én plázákban is rendszeresen tapasztalom, hogy az eladó vagdossa a kedves vásároló kuponját. Olyan béna sztem. :D Én itthon kivágom azt ami érdekel és viszek ollót, ha esetleg olyan helyen vásárolok amit nem nyisszantottam ki se az eladó vagdosson és tartsam fel a sort.

    VálaszTörlés