2011. augusztus 23., kedd

TAG - 15+1 kérdés fura szokásokról

Youtube-on láttam, hogy több emberke is nekiállt megcsinálni ezt a taget és vicces válaszok születtek. Lehet hogy unjátok már a tageket, bocsi ha igen, csak többen is írtátok hogy szeretitek a személyesebb bejegyzéseket és így kérdésekre válaszolgatva sokkal egyszerűbben írok magamról, kevésbé érzem erőltetettnek mintha nekiülnék és mondanám, hogy na, ez vagyok én. Egy-két kérdést lehet furán fordítok le, előre is bocsi érte, remélem érthető lesz így is.

1. Van olyan beceneved amin csak a családod hív?
Igazából én elég sok mindenre hallgatok így sokan sokféleképpen hívnak. Inkább anyára és apára jellemző hogy ezt a becenevet használják, tesóm Bogizik meg a többi rokon is. Bogóca, Bigi-bogóca.

2. Milyen fura szokásod/szokásaid van/vannak?
Nem szeretem a nyitott szekrényajtókat, a kihúzott fiókokat, mindig kényszeresen csukok be mindent. Máshol is, nem csak itthon. Főzés közben mindent azonnal a helyére rakok vissza, inkább kiveszem hatszor és visszateszem a szekrénybe a lisztet minthogy kint maradjon a pulton. Ropogtatom az ujjaimat.
Ja ami szerintem elég fura és sajna nem tudok vele mit kezdeni, pedig kéne, hogy ha jön valaki szembe velem az utcán akkor utánozom az arckifejezését. Néha ha erősen koncentrálok akkor megállom, de azt veszem sokszor észre hogy olyan arcot vágok én is mint mások. Egyszer még nagyon meg fog valaki verni ezért, jó lenne ha leállnék róla. :D

3. Van valamilyen furcsa fóbiád?
Furcsa szerintem nincs. Arachnophobiám van de az elég gyakori.

4. Van olyan dal amit ha egyedül vagy otthon hangosan bömböltetsz de ciki lenne mások előtt is bevállalni?
Nem hiszem. Amit egyedül hallgatok azt meghallgatom és énekelem társaságban is. Ha egyedül hallgatok valamit az azért van mert mondjuk Bálint nem szereti annyira. Jazz meg azt szoktam hangosan nyomni, kedvenceim a Békaperspektíva és a Csináld rosszul. Ja és néha nosztalgiából BSB-t hallgatok és még mindig emlékszem a dalszövegekre. :D De egyiket sem tartom cikinek.

5. Van valami faksznid? Valami amit nem tudsz elviselni ha mások csinálják, pedig sima hétköznapi dolog.
Utálom a nyitott szájjal rágó embereket, de nem olyan szinten hogy teljesen az agyamra menjen. Nem mondanám magam faksznisnak.
UPDATE: Bálint jutatta eszembe. Utálom ha felém fordul valami, főként evőeszköz. Ha merünk a levesből a merőkanál nem nézhet felém, a teában a kanál sem, semmi ami kicsit is hosszabb mint széles ne mutasson az irányomba. Apa is ilyen, valszeg örököltem.

6. Van valami fura szokásod ha ideges vagy?
A hajammal szoktam babrálni, rágom a számat és forgatom a szemeimet.

7. Az ágy melyik oldalán alszol?
Jobb. Mármint szemből nézve a bal, de ha rajta fekszem akkor az a jobb oldal.

8. Mi volt az első plüssállatod és hogy hívták?
Halvány lila gőzöm sincs.

9. Mit rendelsz általában kávézókban?
Nyáron jeges dolgokat, most a Coffee Heaven mangós cuccára vagyok rákattanva, hűvösebb időben ha kávéra vágyom latte macchiatot, ha másra akkor forrócsokit, de csakis a sűrű fajtából.

10. Van olyan tipp vagy tanács amit hangoztatsz hogy fontos, de általában nem tartod be?
Nem tudok róla, bármennyire is arrongáns tudok lenni néha nem szoktam téríteni az ötleteimmel szerintem, főleg ha azt nem gyakorlom.

11. Melyik irányba fordulsz a zuhanyzóban?
Általában a fal felé fordulva tusolok, kivéve ha hajat is mosok mert akkor öblítés közben megfordulok, háttal a falnak.

12. Van valami furcsa testi adottságod?
A hüvelykujjamat le tudom húzni úgy az alkarom mellé, hogy párhuzamos lesz az alkarcsontjaimmal. Más asszem nincs. Viszont az egyik barátom meg tudja nyalni a könyökét! :D

13. Mi az az étel amiről tudod hogy nem egészséges de szereted enni mert megnyugtat vagy csak simán imádod?
Fagyi. :) Bár kis mennyiségben nem mondanám hogy egészségtelen, de ha akarok ipari mennyiséget is meg tudok belőle enni. Szerencsére ritkán van itthon annyi.

14. Van olyan szó, kifejezés vagy mondat amit gyakran használsz?
Elég gyakran mondom, hogy nyilván. Meg meme-eket is szoktam idézgetni, ha látok valami hosszút rendszeresen közlöm, hogy "too long, didn't read!".

15. Miben alszol? Őszintén!
Semmi furában, pizsi, hálóing, attól függ, milyen évszak van. Meztelenül sosem szoktam, kényelmetlen.

+1 Hordtál olyan ruhát amiről, akkor meg voltál győződve hogy menő, de visszagondolva vérciki volt?
Holdjáró cipő, de akkoriban mindenki olyat hordott úgyhogy nem ég a fejem. :)

Nektek milyen fura szokásaitok vannak? :)


8 megjegyzés:

  1. tök jók a válaszok:) nekem -talán furcsa talán nem, nem tudom eldönteni- szokásom ha például olyan helyen vagyok ahol egy dologból több van mint kettő, (pl: drogériák, bevásárlóhelyek) zavar ha nem ugyanúgy áll az összes termék. úgy értem, ha mondjuk a körömlakkoknál egyik elvan dőlve vagy másik szín van véletlen odarakva zavar, és fel kell állítanom vagy helyére tennem, hogy ugyanúgy álljon mindegyik. :D (így leírva és visszaolvasva nagyon idióta szokás xd)

    VálaszTörlés
  2. Haha láttam már mást is aki ilyen rendrakós a boltokban. :D Nem hülye szokás szerintem, aranyos.

    VálaszTörlés
  3. Nekem fura szokásom, hogy 1 korty kávét mindig hagyok a bögrében, és általában más itallal is így vagyok. Az is ritka ha teljesen üresen hagyom a tányért:) Meg nem tudom, hogy csak nálam van ez így, de én pl. fürdés után egyből kilépek a szőnyegre és hagyom lecsöpögni a vizet magamról. Ez eddig fel sem tűnt, csak a barátom mondta, hogy talán előbb meg kéne törölnöm a lábam, és akkor nem fog úszni a fürdő tőlem:)
    Nem bírom elviselni ha az utcán/megállóban/plázában tötymörögnek előttem és nem tudok haladni. Ha a vonaton 1-nél több gyerek van a kocsimban, akkor átülök egy másik kocsiba. Vonaton soha nem ülök az első és az utolsó kocsiba, és mindig belülre ülök, közel az ajtóhoz, a menetiránnyal szemben. Azt hiszem ennyi, de biztos van még több is:D
    Fura testi adottság: tudom mozgatni a kis lábujjam oldalra mindkettőt, akár egyszerre is. Akivel eddig találkoztam, senki sem tudta megcsinálni, és elég vicces amikor próbálkoznak :D

    VálaszTörlés
  4. Jópofa kis TAG, tök jó, hogy megcsináltad :)

    Ez az egy falatot meghagyok dolog velem is sokszor előfordul... :) És én is gyűlölöm, amikor tetűlassan totyognak előttem, és még arra sem figyelnek oda, hogy el lehessen mellettük menni... de én attól is idegbajt kapok, amikor bevásárlóközpontban, vagy egyszerűen valami nyilvános helyen a kisgyerek rohangál, ordít, csúszik-mászik stb... Nem értem, a szülő miért nem neveli meg, miért nem szól rá. Érdekes, mi még tudtunk ilyen helyen viselkedni, de legalábbis a nagy többség, most meg szinte csak ezt látom, és a falra tudok tőle mászni. Bár ez nem feltétlenül hülye szokás, de ha már leírtam, itt hagyom. :D
    Utálom egyébként, ha valaki a fogkrémből nem a végéről nyom, hanem a közepéről/elejéről. Sajna a párom ilyen. Egy darabig tűrtem, hogy minden este meg reggel én nyomkodom vissza az elejébe a fogkrémet, hogy használni lehessen, meg hogy ne hajoljon ketté, amiért a közepén nincs semmi, de pár hét után feladtam, azóta külön fogkrémünk van, szórakozzon vele ő. :D
    Lehet hogy ez is furának számít, de pl. metrón mindig próbálok úgy leülni, hogy az a megálló, ahol le kell szállnom, szemben legyen velem. Mármint a nyíló ajtó. :D Nem tudom igazából miért, de nagyon utálom, ha nem jön így ki, akkor inkább állok. :D

    "Fura testi adottság: tudom mozgatni a kis lábujjam oldalra mindkettőt, akár egyszerre is."

    Ez nekem is megy. :D Direkt kipróbáltam. :D Hahaha. :D

    VálaszTörlés
  5. Jaj Bogi, lemaradt az, hogy tök jó az új dizájn. :)

    VálaszTörlés
  6. Éviii, jájj de jó, hogy Te is tudod:) Mutasd meg az ismerőseidnek is, és röhögd ki őket amikor próbálkoznak és nem megy:)))))

    VálaszTörlés
  7. Az lesz :D Már előre röhögök xD

    VálaszTörlés