2013. január 1., kedd

2012 kedvencei

Valószínűleg még végtelenül sokszor fogom elrontani a dátumot a jövőben, egyszerűen elképesztő mennyire gyorsan eltelt a tavalyi év. Most egy kicsi visszatekintést csinálok, a havi kedvences bejegyzésekről leálltam, mert nem nagyon használtam új dolgokat, ugyanazokat meg unalmas lett volna minden hónapban megmutatnom. Most viszont úgy gondoltam végigjárom a kedvenceimet, mi az ami tényleg egész évben a kezembe került, amit egész évben szerettem. 


Elsőnek nem tudom nem betenni a tejproteines hajpakolást. Szerintem a legeslegjobb ár-érték arányú pakolásról beszélek, 1 liter 800 Ft körül mozog, és isteni. Ki-kipróbáltam más balzsamokat is, de mindig visszanyúltam ezért, ezt szereti a legjobban a hajam. 

A bejegyzés folytatódik, kattints a továbbra!




2012-ben szinte teljesen kitúrták a fürdőszobámból a szappanok a tusfürdőket. Most épp három Dolce Latte szappanról csináltam képet, de akár Lush is ide kerülhetett volna, azokat is nagyon szeretem. Száraz és érzékeny a bőröm, és bármennyire is oximoronnak hangzik a szappanok pont hogy jobban beváltak nálam. Nem is veszek már tusfürdőket, ami van és használom azok karácsonyi ajándékok maradványai.


Smink téren a tusvonal húzásának tanulásával töltöttem a legtöbb időt, még bőven van hova fejlődnöm (bár már egészen alakul) de nagyon szeretem csinálni. A Sigma ferde ecsetét használom a zselés tusomhoz, de kedvencekhez az összes Sigma ecsetemet is lefényképezhettem volna, nagyon szeretem őket. 


A másik idei felfedezésem a rúzsozás volt. Valahogy ez nekem mindig kimaradt, viszont most pótlok minden eddigi elmaradt évet. :) Nagyon megszerettem az élénk színeket, a képen a két kedvencem van: Catrice Oh, juicy!-ja, amit egész nyáron nem lehetett lerobbantani a számról, a másik pedig a Mactől a Fresh Moroccan. Ez utóbbi alapvetően téliesebb szín, de ujjal felütögetve nyáron is megállja a helyét. 


A BB krém (és a BB krém webshopból származó egyéb termékek is) még 2011 végén lépett be az életembe. A képen lévő Skinfood Mushroomban már csak kevéske van, de egész évet át használtam, nagyon szeretem. Szintén egész éves kedvenc volt a piros körömlakk. Ez az a szín, amit évszaktól függetlenül  mindig szeretek magamon. 


Parfümből visszatértem az alapokhoz, életem első kedvencéhez, a Mexxhez. Az idei (tavalyi) második kis üveget használom el, de kell vennem megint, mert ez lesz rajtam majd az esküvőn is. :) Az első randinkon is ezt használtam, Bálint kívánsága hogy akkor is ezt érezze rajtam. ♥


És ha már Bálint, akkor természetesen Ő is 2012 kedvence volt, meg a korábbi 8 évé is egyébként. :)) Ez a kép a 8. évfordulónkon készült, elképesztő hogy ennyi ideje együtt vagyunk, néha magam sem hiszem el. És a mostani év nagyon izgalmasnak ígérkezik, ennyire szerintem még sosem örültem az újévnek. Kevesebb mint 7 hónap múlva feleség leszek, annyira szuper!


A másik kedvencem pedig nem is lehet más mint a kis törpém, Panda. :) Imádom, minden nap csinál valamit amiért legszívesebben halálra szuttyongatnám, hihetetlen szerencsésnek érzem magunkat, hogy ilyen szuper kutyánk van. 

Azt hiszem 2012 egy szuper év volt. :) Bent voltam az első szülésemen, rengeteg babával és anyukával voltam ott életük egyik legfontosabb pillanatában. Viszonylag sok időt töltöttem el anyuékkal is, aminek nagyon örülök. Olvastam sokat, néztem szuper filmeket, és szerencsére az életmódváltás mellett is tudtam jókat enni. 2013 jöhet nyugodtan, izgatottan várom! 

Nektek milyen évetek volt? Mik voltak a kedvenceitek? 

3 megjegyzés:

  1. B.U.E.K.!:) WWW.BEAUTYANDFASHION-MAKEUP.BLOGSPOT.COM

    VálaszTörlés
  2. A tejproteines pakolás nálam is nyerő volt 2012-ben. Én is idén szoktam rá a rúzsokra, és közülük a Catrice Kiss Kiss Hibiskissbe szerettem bele. Tudom, hogy sokaknak nem vált be, de nekem nagyon, ez a Garnier BB krémje. Nekem nagyon széppé teszi a bőrömet. Valamint felfedeztem magamnak a Wella samponjait-balzsamjait, amiket imádok, velük mindig olyan illatú a hajam, mintha fodrásztól jönnék.
    Boldog új évet kívánok nektek, remélem ebben az évben is sokat olvashatunk tőled. Az esküvő minden mozzanatára kíváncsi leszek, szerintem nem vagyok vele egyedül. Sok boldogságot nektek 2013-ban is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm, Neked is boldog új évet! :) Ne izgulj esküvős témában nem lesz hiány. ^^

      Törlés