2012. június 3., vasárnap

NOTD -I Scream Peach!

Nagyon szeretem a Catrice lakkjait, hihetetlen szép színeket készítenek, és nekem az állagukkal/minőségükkel sincs különösebb gondom. Ez a lakk az egyik kedvenc tavaszi/nyári színem, tavaly miután megvettem szinte folyamatosan ez volt rajtam. Élénk barack színű, kicsit talán pinkebb mint amilyennek a képen látszik. 
Sokszor dobom fel valami csillámmal, általában a gyűrűsujjamra szoktam tenni, de tegnap annyira megszenvedtem az előző lakk lemosásával a csillámok miatt, hogy most nem volt kedvem megint azzal szórakozni. 

Nektek hogy tetszik? Szeretitek a Catrice lakkjait?

5 megjegyzés:

  1. nincs catrice lakkom, de mostanság fogok egyet-kettőt beszerezni, csak itt mindig le van fosztva félig az állvány.

    és szép színe van, rajtam most az essence xxl multi dimension just shout!-ja van, és nagyon nagyon hasonlít rá. :)abszolút bejövős

    VálaszTörlés
  2. Nekem két catrice lakkom van, de én kicsit elégedetlen vagyok a tartósságukkal. Neked mennyire tartós? Ez a szín egyébként nagyon szép... Valami hasonlót keresek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én alap és fedőlakkot is használok - bár most épp egyiket sem, mert elfogytak és még nem volt időm venni -, Essense BTGN-t, azzal 4 napig minden oké, de most hogy egyedül van a körmömön meg fogom tudni mondani, hogy magában hogy bírja. :)

      Törlés
    2. Na közben lemostam, nekem 3 napig bírta alap és fedőlakk nélkül, takarítást is kibírt, a hajmosásnál adta fel a harcot a körmeim végénél.

      Törlés
  3. igen, nagyon szép és különleges színei vannak, valamint catrice lakkal volt az első olyan élményem (még tavaly tavasszal, akkor ezek szerint jó állapotú körmeim voltak), h 7 napig bírta a lakkozás extrémebb pattogás-kopás nélkül. nem is értettem és csak lestem, h húúúdetartós! :)
    szóval catrice lakkok <3 (meg essence is!:))

    VálaszTörlés