2012. február 11., szombat

Az első Mac rúzsom

Már elég régóta gondolkozom azon, hogy ki kéne próbálnom a Mac rúzsait is, valahogy még nem találtam sosem olyant, ami igazán tetszett volna. Vagy nagyon hamar eltűntek a számról, vagy nagyon szárítottak, mindig volt valami ami miatt nem voltam velük teljesen elégedett. Még talán novemberben Elle (AllThatGlitters21) egyik videójában néztem, hogy milyen szép a rúzsa, és szerencsére mondta is, hogy ez a Mac Fresh Moroccan színe. Még Bálint is megjegyezte, hogy milyen jól néz ki, de aztán elfelelejtődött valahogy.

Ma az Aréna plázában jártunk, és eszembe jutott, hogy megnézem milyen élőben, hogy állna rajtam. Egy srác segített a boltban, nagyon kedves volt, letisztította a tesztert, meg adott egyszer használatos ecsetet is, hogy ki tudjam próbálni. Jól állt, úgyhogy Bálint mondta, hogy megkapom előajándéknak Valentin-napra. :)))Lisa Eldridge rúzsos videója hatására döntöttem úgy még régebben, hogy az első high-end rúzsom mindenképpen egy sötétebb lesz, mert az fel tudom ujjal ütögetve világosabban is vinni. Ez a szín így ujjal eldolgozva nagyon szép eperszínű lesz, egyébként konkrétan a tubusból vagy ecsettel arany csillogású sötétebb vörös színe van. A számra most ecset nélkül használtam, emiatt nem túl pontos a felvitel, de a színe nagyjából szerintem látszik.Így magában nekem hétköznapokra kicsit erős, de az előbb említett módon simán használható a mindennapokban is. Még sok időm nem volt tesztelni - nyilván, hisz ma kaptam :) -, de a boltban kapkodva felvitt rúzs még utána 2 órával is a számon volt, pedig ittam üvegből közben. Olvasgattam az összetevőit, és van benne ricinus olaj, jojoba olaj, úgyhogy reménykedem benne, hogy most végre találtam egy olyan rúzst, amit tényleg szeretni tudok, és nem fogom azért lenyalogatni, mert szárad a szám alatta.

Ti próbáltátok már a Mac rúzsait? Melyik a kedvencetek?

6 megjegyzés:

  1. Gratulálok a szerzeményhez, szépséges :-)

    VálaszTörlés
  2. Ó, milyen szépet kaptál! :) Kár, hogy nem egész arcos a kép.
    Nekem sajnos még nem volt MAC rúzsom, sőt, egyáltalán MAC termékem sem (a DUO ragasztót leszámítva, de szerintem az nem MAC, meg egyébként is...), de alig várom már, hogy beszerezzek valamit, talán eljön annak is az ideje hamarosan. :)

    VálaszTörlés
  3. Szép rúzs :) nem tudok beszerezni sehonnan Mac termékeket és palettákat.Sőt Urban Decay Naked palettát se tudok szerezni.Ti hogy rendeltétek meg a netről?tudtok egy jó megbízható forrást?Ismertek valakit aki árul Naked palettát?Köszönöm szépen a válaszokat!

    VálaszTörlés
  4. Netről még csak Nyxet rendeltem, a Mac dolgaimat én a boltjukban vettem itthon.

    VálaszTörlés
  5. ó,csodás árnyalat,tökéletes első :)

    VálaszTörlés
  6. Szia Bogca!
    Nagyon szeretem a blogodat (bár az utóbbi hetekben sajnos egyre kevesebb időm van erre járni :/ ), ezért szeretnék átadni egy díjat:
    http://vaniliamamor.blogspot.com/2012/02/versatile-blogger-dij.html
    Isa

    VálaszTörlés