2011. augusztus 5., péntek

Tag :)

Itt találtam ezt a taget, kitalálhatjátok hogy azonnal ki akartam tölteni. :D

1. Milyen regényt olvasol most / olvastál utoljára? Tetszett?
Hú most épp nem olvasok semmit, legalábbis amit olvastam legutóbb nem fogom befejezni, el is ástuk jól hogy még csak ne is lássuk. :D Meyer (igen, a Twilightos) írta, A burok a címe és valami borzalmasan szörnyű. Tényleg. :D

2. Melyik a legtávolabbi hely, ahol jártál?
USA.

3. Sorolj fel három egy olyan helyet, ahova egyszer szeretnél eljutni.
Turistaként Japán, Ciprus és Hawaii (engem nem csak a homokos tengerpart vonz hanem a vulkánok is <3).

4. Van kedvenc sorozatod?
Sokat nézek, amit a kedvencemnek mondanék az a Szex és New York. Már rég befejezték de azóta is vagy hatvanszor újranéztem. Nem tudom megunni.

5. Mi a legbonyolultabb étel, amit el tudsz készíteni?
Amit meg tudok csinálni azt nem tartom bonyolultnak. :D Bármit megcsinálok ha van recept.

6. Hogyan szoktál aludni?
Legtöbbször kifliben fekszünk. Én vagyok a kicsi, Bálint a nagy, a kutya meg a lábaink között.

7. Láttad 1999. augusztus 11-én a napfogyatkozást?
Igen! :)

8. Mi a véleményed az atomenergiáról?
Az atomenergiát nagyon sokan mumusnak tartják. Szerintem a legjobb, legtisztább, leghatékonyabb és legkevésbé környezetszennyező energiaforrás.

9. Sportolsz / sportoltál valamit?
Gyerekkoromban jártam teniszezni, de igazából a tesiórákon kívül sosem voltam nagy sportember. 15 évesen elkezdtem aikidozni, aztán a második edzésen amikor azt tanultuk hogyan essünk úgy hogy ne sérüljünk meg én eltörtem a vállam szóval annyiba maradt a dolog. :D

10. Játszol / játszottál valamilyen hangszeren?
Furulyát és fuvolát tanultam zeneiskolában, előbbit kettő utóbbit tíz évig. A fuvolám mostanában többnyire pihen a tokjában, nem szoktam elővenni. Autodidakta módon még megtanultam zongorázni is, bár az nem megy olyan jól mint a fuvola. Fúvós hangszereket egyébként mindet meg tudom szólaltatni, a fafúvósokon még el is játszogatok.

11. Hány embernek tudod fejből a telefonszámát?
Anya, apa, Bálint, tesóm, nagyszüleim otthoniját. De az a vicces hogy emlékszem még apának a 15 évvel ezelőtti osztrák munkahelyi telefonszámára is. :D Elég jó memóriám van.

12. Mi az, amit soha nem ennél meg?
Mostanában sok Bear Gryllst nézünk és olyan helyzetekben szerintem bármit megennék. :D De most azt mondom hogy élő - még mozgó - állatot soha, ebből adódóan osztriga kizárva. De bogarakat-rovarokat és pókokat sem ennék szívesen.

13. Ha nyernél 50 millió forintot, mihez kezdenél vele?
Kifizetném a család összes tartozását, a maradékból meg elmennénk nyaralni.

14. Hány gyereket szeretnél?
Egyet biztosan. :)

15. Gondolkoztál már rajta, hogy mi legyen a nevük?
Igen, sokat, volt is már nevünk mindkét nemre de a fiúról lebeszéltük magunkat. Most is van ötlet de ha már babát várok úgyis eleget fogunk ezen gondolkozni és lehet tök máshol fogunk kikötni.

16. Mi volt a jeled az óvodában?
Gyöngysor.

17. Dohányzol? Ha nem, rágyújtottál valaha?
Nem dohányzom de próbáltam már.

18. Mikor voltál először részeg?
Becsiccsentett 13 évesen, 3 sört ittam meg fúvósfesztiválon. Anya jött értem és csak kiröhögött hogy hülye vagyok (köszi anya <3).

Kitöltitek? :))

7 megjegyzés:

  1. Na ezt is ki kell töltenem. :D Ja és továbbadtam neked egy játékot, az utolsó bejegyzésemben van róla szó. :)

    VálaszTörlés
  2. Ki, minden ilyet ki szoktam énis :D

    VálaszTörlés
  3. Én olvastam a könyvet, az eleje tényleg uncsi, de nekem utána tetszett, -legalábbis úgy emlékszem- nem tudom te hol hagytad abba...Tény hogy teljesen más mint a Twilight sorozat :-)

    VálaszTörlés
  4. "Mi a véleményed az atomenergiáról?" ezt viccnek szánta a TAG írója?!!:DDD zeneiskolában én zongorázni tanultam 4 évig:)

    VálaszTörlés
  5. Hát én nem tudom mennyire hasonlít a twilightra mert azt sosem fogom a kezembe venni. :D Egy ismerős ajánlotta hogy jó sztorija van. Meg nem mondom neked meddig jutottam, vagy 70 oldalt biztos végigrágtam. Engem kiborított a stílusa, a romantikus nyál olyan szintű megnyilvánulásaira találtam rá amit még a legborzasztóbb romantikus regényekben sem olvastam pedig tiniként sok ilyen szar fordult meg a kezeim között. :D Az alaptörténet tök jó, csak nem értem hogy mi a célközönség, mert a történet jó sci-fi, és ennek a stílusnak a rajongói a nyál miatt nem fognak nekilátni a könyvnek, a 14 éves románcra kiéhezett kislányok meg egy kukkot sem fognak érteni magából a történetből. Vagy ha értik is nem érdekli őket. :D


    Az atomenergiás kérdést meg nem értem, főleg hogy az emberek jó része azt se tudja mi fán terem és mégis azt mondják h ördögtől való. :D

    VálaszTörlés
  6. Vááá Bogca, hatszor indultam neki annak a könyvnek :D:D:D Pár órája gondoltam egyet, hogy kimegyek a napra és olvasok valamit, de nem vitt rá a lélek, hogy folytassam :( Úgyhogy a Da Vinci-blöfföt olvasom épp. :)

    VálaszTörlés