2011. május 8., vasárnap

Újabb tag :)

Már egy ideje olvasgatom több bloggernél is ezt a taget és tudjátok mennyire szeretem az ilyeneket, úgy döntöttem én is megcsinálom.

1. Milyen zenét hallgatsz most?
Semmit. Elég furán hangozhat de nem szoktam zenét hallgatni. Ez már csak azért is furcsa mert 10 éven keresztül zenéltem, és magamban is nagyon sokszor szól a zene, de valahogy zavar ha itthon zümmög valami. Takarításkor szoktam csak betenni valamit (többnyire Jazz + azt vagy Rapülőket ^^), meg főzéskor ha egyedül vagyok szól a rádió.


2. Mit ettél utoljára?
Pilóta kekszet. :)

3. Ha kréta lennél, milyen szín lennél?
Lila, azt hiszem.

4. Mit nézel meg először egy ellenkező nemű emberen?
Összkép szerintem. De ha konkrét dolgot kell mondani akkor kéz és cipő. Az ápolatlan kezű és lábú férfiaktól a hideg ráz.

5. Kedvenc üdítő?
Gondolom ez szénsavasra vonatkozik, akkor cherry coke és gyömbér. Ha ide tartozik a gyümölcslé is akkor 100%-os multivitamin.

6. Kedvenc alkoholos ital?
Sör, töményből tequila gold.

7. Kedvenc hónap?
Október.

8. Kedvenc étel?
Paprikás csirke nokedlivel, nagymamám módra. Ilyet már többet nem fogok enni. :( De anya is finomat csinál. :)

9. Az utolsó film amit láttál?
Pont ma láttam az új Fast&furious filmet, jó volt. :) Viszont mindig megdöbbenek mikor látom hogy öregednek az emberek, Vin Diesel is már ráncos és tokája van. :( Múlik az idő.

10. Kedvenc nap az évben?
Nincs.

11. El mersz hívni valakit randira?
Őszintén? Fogalmam sincs. Sosem hívtam senkit randira, mindig engem hívtak. Remélem nem is kell soha többet ilyenekkel próbálkoznom.

12. Tél vagy nyár?
A kettő közül mindenképpen tél. Utálom a meleget. Ha hideg van felveszek még egy pulcsit, egy harisnyát a nadrág alá és tádám nem fázom. De ha megdöglök a melegtől mi a fenét vegyek le? A bőrömet? :D

13. Van tetoválásod?
Nincs és szerintem nem is lesz. Nem az én stílusom és szerintem nincs is semmi ami egy életen át tetszene és ne bánnám meg hogy magamra varrattam.

14. Voltál már szerelmes?
Igen, vagyok is. :)

15. Szerettél e már úgy valakit, hogy sírtál érte?
Hm ez érdekes kérdés, nem is tudom nagyon értelmezni, mert szerelemtől max meghatottságában sír az ember, az meg már nem érte. Aggódásban már igen sírtam, meg meghatottságtól is, ezt az érte szót annyira nem értem. :)

16. Cipő méreted?
40-41, Tiszából 39.

17. Kedvenc számod?
5

18. Beszélgetés téma, amit utálsz?
Ilyen nincs, ha értelmes a beszélgetőpartner akkor mindenről szeretek beszélgetni. Ha meg nem értelmes akkor egyértelműen minden téma utálatos mert hülye az illető. :D

19. Rossz tulajdonságaid?
Sokat beszélek és hangosan. Cinikus és szarkasztikus vagyok, bár ezeket nem hívnám annyira rossz tulajdonságoknak mert én szeretem hogy ilyen vagyok.

20. Hogy látod magadat a jövőben?
Legyen mondjuk 30 évesen mert nincs meghatározva hogy mennyire jövő. :D Külföldön (remélhetőleg egy skandináv országban <3) élünk Bálinttal és vagy szülésznőként dolgozom vagy otthon vagyok a gyerekünkkel. :)

Csináljátok meg ti is ha még nem tettétek, akár itt akár a blogotokban, és linkeljétek ide légyszi hogy senkiről ne maradjak le! :)


3 megjegyzés:

  1. hmm, az összhatás után én is rögtön a cipőjét, és a kezét nézem egy pasinak, ha valamelyik nem tetszik, akkor már nem is kell :D

    VálaszTörlés
  2. A pasi keze nekem is nagyon fontos.;)

    http://doriiiblogja.blogspot.com

    VálaszTörlés
  3. Kitöltöttem:) http://eztiii.blogspot.com/2011/05/tag.html

    VálaszTörlés