2011. május 2., hétfő

Dm kézitáska ajándék termékekkel

Ma reggel még suliba indulás előtt megnéztem az e-mailjeimet és milyen jól tettem, kaptam a dm-től egy levelet hogy a mai naptól 100 pontért és 1 Ft-ért (tehát ingyen) lehet "venni" egy kis kézitáskát amiben ajándék termékek és termékminták is vannak. Lehet emlékeztek régebből, kb fél éve volt egy hasonló húzásuk, akkor egy neszeszert lehetett venni ugyanígy ingyen és termékekkel. Hazafelé útba is ejtettem egy dm-et. A kasszánál meglepődtem, először lehúzta a vonalkódot a nő a táskáról majd a kiváltott kuponnal lepromózta, promó nélkül a cucc 3500 Ft-ot ér!
Maga a táska így néz ki, kb 20x30 cm-es, tépőzáras. Sok mindenre nem hinném hogy fogom használni de nem is emiatt hoztam el. :D
Nem bírtam persze magammal és már a trolimegállóban nekiálltam szétcincálni a belső tartalmát. Meglepődtem mennyi dolog volt benne, úgy rémlik az előző nem volt ennyire gazdagon megtömve.
Találtam benne egy kuponfüzetet, ami 7 termékre ad 25% kedvezményt. Ezek közül egyedül a Gliss kur fogott meg, hajpakolásra és szérumra vonatkozik.Voltak benne szokásos szórólapok is, ezek közül a Himalaya sima leírás, valamiért kettőt is adtak. A Max Factoros egy elég vastag kis füzetecske termékleírásokkal. A Blistexből is kettőt kaptam, ebben már termékminta is van. Ez egyébként egy ajakápoló, kámforral, mentollal és eukaliptusszal, még nem próbáltam ki de ebből adódóan szerintem tök olyan lehet mint a Carmex. Az utolsó szórólapban is van egy termékminta, ez egy nappali arckrém, tartósítószer-mentes. Még sosem hallottam erről a márkáról, meglesem majd mit tud. :)
Öt féle külön kis zacsis termékmintát is tettek bele, amikről ha megszakadtam sem tudtam éles képet csinálni, így csak leírom mik ezek: Aldo Vandini narancsbőrre való krém, L'oreal youth code éjszakai ránctalanító krém (megy anyunak :D), Kamill kézkrém, Max Factor Xperience alapozó és Fruttini ananászos testápoló.
A végére hagytam a csemegéket. :) Ez a kis csomag egy jimjams márkájú sminklemosó-kendő, édes, rá is van írva hogy táskába ajánlják. :D Valszeg utazáshoz fogom használni. 10 db van benne.
Egy Nivea dúsító hajhabot is kaptam, eddig nem is volt itthon hajhabom de most már van. :D 50 millis mini kiszerelés de ránézésre legalább 5x elég.
Két Essence termék is volt a táskában, az egyik egy mono szemhéjpúder 07 love talk színben, halvány metálfényű barna, nem próbáltam még ki, de ránézésre meg kézen próbálva nem rossz, nappali sminkhez szuper lehet. A másik Essence egy rúzs, 42 Fairy tale színben.Így magában elég sötétnek tűnik de kipróbáltam a számon és egy világos bogyószín, hétköznapra abszolút hordható.
Volt egy másik rúzs is a csomagban amin én teljesen meglepődtem ilyet még sosem láttam. :D A képen az a hosszú fehér izé arany feliratokkal. A neve Astor soft sensation double excellence premium. Kétrészes, az egyik oldalán egy bázis van, a másikon pedig maga a színezett rúzs. Ha a bázist akarom kiszedni belőle akkor a rúzs oldalon megnyomom és kipattan, vica versa a másik irányba is.Az első képen az alap a másodikon pedig a rúzs. Élőben kicsit barnásabb, mint a képen (013-mas szín). Azt írja a kis doboza hogy a bázisban ápoló formula van kollagénnel és hialuronsavval. Kíváncsi vagyok hogy más rúzsok alá hogy szuperálhat. Most ezt kentem fel kb 15 perce, visszafogott aranyos-barnás szín, nem olyan öregbarna. Eddig nem szárította ki a számat és nem is mászott el a helyéről, pedig én képes vagyok két perc alatt is lezabálni és lenyalogatni a szájfényemet/rúzsomat. Próbálgatom aztán majd meglátom hogy mi a véleményem róla.

A honlapon és a csomagban is azt írták hogy változhat a termékek összetétele a táskákban, anyut is szerintem riasztom hogy váltsa ki a kupont és nektek is javasolom, 100 pontért szerintem ennyi cucc nagyon szuper pláne hogy egy fillérbe sem került.

Nektek megvan már ez a kis táska? Ha még nincs "megveszitek"? Érdekel ki mit talált benne úgyhogy írjatok ti is postot és akár linkeljétek ide a commentekhez, mindenkié érdekel! :)

16 megjegyzés:

  1. Holnap én is kiváltom a táskát, sőt azon is gondolkodtam, hogy mivel úgyis van 200 pontom és nem mostanában lesz új kuponfüzet (azaz a legközelebbire összegyűlik újra ennyi pont), lehet rögtön két táskát hozok el.

    VálaszTörlés
  2. Okos! :D Gondoltam rá én is de nekem csak 153 pontom volt :(

    VálaszTörlés
  3. A JimJams tök jó, a Müllerben vásároltam fel egy csomót, van belőle fertőtlenítős, intimes, meg mindenféle, azt vittem a kórházba.

    VálaszTörlés
  4. Húh nagyon jól jártál, minden tetszik!:)
    Az ilyen bejegyzések után mindig rám tör a kényszer, hogy hiába van itt nálunk csak Rossmann, félreteszem a kényelmi szempontokat és áttérek a DM-be és kezdek pontokat gyűjteni.:D

    VálaszTörlés
  5. Enyémben is ezek voltak. Astor rúzs: 008, a másik 42 nekem is...láttam másikat is, ott is csak az Astornak volt más a színe, a többi mind ugyanaz!

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    Ma én is kiváltottam a táskát. Nekem is ugyanezek voltak. astor rúzs 105, a másik szintén 42.
    A többi is ugyanaz. Lehet, hogy ugyanaz van mindben?

    VálaszTörlés
  7. Szia!
    Más blogos lányoknál láttam hogy volt aki körömlakkot talált, de valószínűleg ez a két verzió van, a lakkos meg a rúzsos.:)

    VálaszTörlés
  8. köszi, tőled tudtam meg, h van ez @=) nekem astor lacque deluxe 820 sun ray volt benne az essence cuccokon kívül, illetve a nivea az gyémántfényű hajlakk, nagyon örülök nekik.

    VálaszTörlés
  9. Örülök hogy neked is sikerült beszerezni:)))

    VálaszTörlés
  10. Én is nagyon ledöbbentem -abszolúte jó értelemben-!:)
    Jó táskát hoztam el:D
    -Astor Shine Deluxe rúzs (Caribbean 022),szépséges epres korallos:)))
    -Nagyon szép csillogós lila Manhattan lakk (57M)
    -Essence smokey eyes barna szerceruza (Are you hot?)
    - uaz. a sminkelmosó kendő

    Ezek a csomagok verik a tavalyiakat-bár lehet,h idén volt nagyobb szerencsém-:) én is filózom egy másodikon:D

    VálaszTörlés
  11. Én is meglepődtem :D
    Nekem Astor Soft Sensation rúzs (201, full piros, nagyon tetszik), a sminklemosó, Essence smokey eyes barna szemceruza és Nivea diamond gloss hajlakk volt benne.

    VálaszTörlés
  12. Anya is megvette és neki meg teljes méretű Astor spirál volt benne, essence smokey eyes szemceruza, a hajhab meg az arctisztító kendő. :)
    Úgy szeretem az ilyen kis meglepiket, már csak ezért is jobban szeretem a dmet, ezek a kis apróságok nekem nagyon sokat tudnak dobni a véleményemen:)

    VálaszTörlés
  13. @Dóriii: állítólag ott is fog nyílni, a ref köz ház helyén dm:))) (anyósék laknak ott, ahol te, kapok minden infót a "városról";))

    @Bogca: az enyémben is ez az astor rúzs volt, nekem elés sötétnek tűnik feltéve is, de jól áll, nem hittem volna:)
    Anyud spirálos csomagjáért kissé irigy vagyok:)))

    VálaszTörlés
  14. még sosem láttam iylen bázisos rúzst:)

    VálaszTörlés
  15. Szia! Nekem majdnem ugyanaz volt a csomagban mint Neked. :) http://femininepunch.blogspot.com/2011/05/dm-active-beauty-kezi-taska.html
    Szép napot, Emma

    VálaszTörlés
  16. Nekem olyan Astor cucc volt benne, amit másoknál még nem láttam: két kis tégely, az egyikben körömradír van, a másikban körömápoló krém, körömfelületre, körömágyra ajánlják. Majd ki fogom próbálni, biztos nem rossz. Bár elég picurkák. :) Az essence cuccok ugyanazok, mint Neked, imádom őket. :) És nekem is hajhab volt.

    VálaszTörlés