2011. április 23., szombat

Astor körömerősítő - vélemény

Nem olyan régóta vettem ezt a körömerősítőt, konkrétan Glamour-napokon, de muszáj írnom róla már most. Nem sejtettem hogy ennyi idő elteltével már lesz róla véleményem, de van, úgyhogy íme.

Az üvegben ránézésre olyan mint egy halvány rózsazsín körömlakk, közelről megszemlélve aprócska rózsazsínes csillámok látszanak benne. Körömre kenve teljesen átlátszó, alapos elemzéssel itt is lehet nagyon kicsi csillámlást felfedezni. Diszkrét fényt ad, nem olyan erősen fénylik mint egy sima átlátszó lakk, nekem jobban is tetszik emiatt. A leírás alapján calcium és gyémántpor van benne, ez utóbbi számlájára írom a kis fénylő szemcséket.
A dobozán azt ígérték hogy megerősíti a körmöket, kevésbé fognak törni és szétválni, kúraszerűen és alapozó lakknak is használható.

Először kúraként használtam, ami abból áll hogy az első nap felkenek egy réteget, a másodikon mégegyet, majd a harmadikon lemosom. Ezután a negyediken újra egy réteg, satöbbi. Ezt kb 10 napnál tovább nem játszottam, vettem új körömlakkokat és ki szerettem volna őket próbálni, ezért innentől csak alapozóként funkcionált.

Amit tapasztaltam: Kb egy hét után lenőtt a körmeimnek azon része ami vékonyabb volt a lemezes leválások miatt, és azóta nem vált szét egy sem! (Kivéve egy ujjamon amit odavágtam az asztalhoz véletlenül, de erről én tehetek.) Ilyen hosszúak mint most már nagyon régen nem voltak a körmeim anélkül hogy ne kezdtek el volna törni és szétválni. Lakk alá alapként is jó, jól tapadnak rá a színek és tartósak lettek tőle. Nekem abszolút bevált, remélem hosszú távon is jó véleményem lesz róla.

Ti milyen körömerősítőt használtok?

7 megjegyzés:

  1. Hát ez remek, ugyanez a bajom nekem is, de még egy körömerősítő sem segített. Mennyi teljes áron egy üveg? Köszi!

    VálaszTörlés
  2. 1500 körül mozog azt hiszem. 2000-nél biztosan nem több.

    VálaszTörlés
  3. Én már teljesen kikészültem ettől a repedezéstől és réteges leválástól, vitamint szedek rá ami valamennyit javít, de azért nem tökéletes viszont ezt mindenképp ki fogom próbálni!

    VálaszTörlés
  4. Remélem nektek is beválik ilyenkor mindig nekiállok aggódni ha valaki a javaslatomra vesz meg valamit hogy nehogy nekik szar legyen mert akkor miattam dobták ki a pénzt. :D

    VálaszTörlés
  5. Jajj nekem is ilyen rétegesen válik le, agyamra megy :S Azt hiszem nekem is ki kell ezt próbálnom! :) Remélem beválik :)

    VálaszTörlés
  6. En Lovelyt hasznalok, par szaz ft es ugyanezt tapasztaltam:)

    VálaszTörlés