2011. április 21., csütörtök

Dm zsákmányok

Hétfőn Szombathelyre utaztam meglátogatni a családomat és anyuval útba ejtettünk egy dm-et is. Még előtte otthon összeválogattuk a kuponokat, hogy mit fogunk venni (megvolt még az e hónap végéig érvényes , a mostani új is, felpakoltuk a Glamourban lévő kivágósokat, meg még pár hete kaptam postán 8 dm 50%-os kupont, azt is vittük magunkkal). Majdnem mindenre amire szükségünk volt volt kedvezmény, nagyon ügyesek voltunk úgy gondolom, egy ideig nem kell egyikünknek sem nagybevásárlást tartania. :)
Kedden voltam fodrásznál és megszabadultam a vörös színtől. Aki Szombathelyen vagy környékén lakik és jó fodrászt keres annak feltétlenül ajánlom, szinte teljesen eltüntette a hajamból a vörös pigmenteket, amit valljunk be nem egyszerű. Pont fogytán van a festett hajra való samponom és volt syoss kupon, úgy gondoltam kipróbálom most ezt.
A színvédő kendőről már írtam korábban, mai napig minden mosásnál használom.
A legutóbbi dm zsákmányos postban írtam hogy vettem Paradontax szájvizet. Bevált, egyedül a kiöntési kialakítással nem vagyok megelégedve, egy pici mindig mellé folyik, de üsse kutya ennél nagyobb bajom sosem legyen.
A Balea arctisztítóból már ez a harmadik, nagyon szeretem, remélem sosem szüntetik meg. :)
A Spontex törlőkendőt korábban sokat használtam, most hogy volt rá 50%-os kuponom egyértelmű volt hogy jön velem haza.
A Himalaya szappanra nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz. Kézmosásra valamiért jobban szeretem a hagyományos szappant mint a folyékonyat. Azt hiszem ezt javasolják teljes testre is (legalábbis volt zsíros bőrre való is), lehet még arcra is, de én zuhanyozáskor a tusfürdők mellett csak Lush szappanokat használok, ez marad kézmosó.
A Rimmel Stay matte púdert az 50%-os Glamour kuponnal vettem, teljes áron sem tragikus egyébként. Ez már a második belőle.
A L'oreal spirálra volt egy szintén 50%-os kuponom. Sok jót olvastam már róla ezért gondoltam adok neki egy esélyt.
A fogkrémen és a vattakorongon nincs mit ragozni azt hiszem. :D
Vettünk még egy doboz Ariel mosókapszulát (vagy mit :D) is, de az már nem fért bele a bőröndömbe majd anyuék hozzák fel ha legközelebb jönnek.

Ti miket vettetek legutóbb?

1 megjegyzés:

  1. Én legutóbb a mostani kuponfüzetből használtam fel párat, vettem Himalaya Herbals fogkrémet (emellett jó ideig ki is fogunk tartani), Alverde szemhéjpúdert, Nivea kétfázisú sminklemosót és ezt hiszem ennyi, de még szeretnék beváltani ezt-azt. Szeretem a kuponokat. :)

    VálaszTörlés