2011. április 10., vasárnap

Glamour-napok második felvonás

Várakozásaim beigazolódtak, nem voltak ma tragikusan sokan az Aréna Plázában. Sok helyre akartam bemenni de legtöbbször a boltok harmadánál megunom a dolgot és inkább hazamegyek. :D Ma sem történt ez másként.
Szinte már megszokott nálam ilyen alkalmakkor hogy ruhát mindig olyan boltban sikerül vennem ahová nincs kupon, és az esetek 95%-ában ez a Promod. A fő terv egy kardigán vásárlása volt, mert már nagyon fájt a fogam egy újra. Mindig úgy megyek kardigánt/pulcsit venni, hogy csak szürkét ne, mert az van már egy csomó, de persze most is azt hoztam haza. :D Azzal nyugtattam magam hogy nem teljesen szürke és így megengedtem magamnak.
Féláron volt és így került 4990 Ft-ba. Nagyon tetszik rajta ez a virágminta, annyira feldobja! :)
Szintén a Promodból jött velem haza egy egyszerűbb fehér felső is.
Ez 2490 Ft volt, szintén akciós.
Nagyon szeretem a színes sálakat, körömlakkokat, kiegészítőket és az ilyen egyszerűbb ruhákkal nem tűnnek túlzónak.
Douglasben és C&A-ban voltam még, előbbiben anyunak vettem anyák napjára egy krémet amit nagyon szeret (tudom hogy olvasod szóval annyi a meglepetésnek, de sebaj :D), utóbbiból pedig zoknival jöttem haza, abból nekem sosem elég. :D
A krém 500 ml és 1590 Ft, kuponnal lejön belőle a 20%. A zoknik színesek és 7 db volt egy csomagban, 1890 Ft-ért is simán megéri de azért elköltöttem hozzá a kuponomat.
Barátomnak vettünk még F&F pólókat meg pulcsit, de azt nem fotóztam le, semmi extra. Egyébként javaslom mindenkinek hogy pasi dologat nézzen nyugodtan a Tescóban, nagyon jó áron vannak és jó minőségűek a cuccok!

Vásároltatok ma még valahol?

2 megjegyzés:

  1. A promodos cuccokkal jó üzletet csináltál, nagyon szépek :)


    viktoriasstyle.blogspot.com

    VálaszTörlés