2011. április 10., vasárnap

Glamour-napok első felvonás

Pénteken már vásároltam egy kicsit, a Müllerbe mentünk el egy barátnőmmel a Corvinban. Nem volt sok tervem hogy mit szeretnék, van itthon egy csomó dm kuponom és ott tervezek a jövő héten nagybevásárlást, de tudtam hogy itt azért bővebb a kínálat például körömápolási dolgokban.
Régen nagyon szépre megnőttek a körmeim sosem volt velük gondom, de mióta háztartást vezetek azért erősen meggyengültek, lemezesen szétválnak. Anyutól kaptam egy essence sos körömerősítőt (teljes neve SOS nail savers repair & care serum), egy hónapig bőszen használtam és mondhatom hogy semmit se csinál. A körmeim ugyanolyanok voltak mint előtte, úgyhogy kellett egy másik.
Ezekkel tértem haza.
Astor körömerősítő körömlakk gyémántporral és kalciummal: Elsőre röhögcséltem a gyémántpor részen hogy mekkora hülyeség, de mikor felkentem akkor láttam aprócska csillogást benne, szóval nem kamu. :D Nem csillámporos amúgy, ez a csillogás csak nagyon közelről vehető észre. Sokat nem tudok egyelőre róla mondani, tegnap óta használom, de ha már egy ideje a birtokomban van írhatok róla véleményt ha érdekel titeket.
Belevetettük magunkat az essence akciós kosárkába is. Minden 295 Ft volt itt, és ebből is lejött a 20%, úgyhogy érdemes venni mindenfélét akciósan is. Most esett le hogy egy dolgot elfelejtettem lefényképezni... ><' Kezdem akkor ezzel. Ez egy itatós papír (? angolul blotting paper, nem tudom minek nevezzem :D), a zsírosabb területekről napközben felszívja az olajat így mattabb arcbőrt biztosít. Azért felejtkeztem el róla mert már a táskámban lakik, kipróbáltam és tényleg jó.
Akartam mindenképpen egy körömágybőr-eltávolítót, meg akkor már hozzá rózsafapálcát is, ezek nem az akciós kosárban voltak de azt hiszem 500 Ft körül volt mindkettő. Őket is bevetettem már egyszer, működnek, nem hinném hogy sokat lehetre róluk beszélni. :D

Péntek késő délután találkoztam pár bloggerina barátnővel (Zsuzsival, Magdival, Timivel és Zsófival) az Alleeban. Jó volt kicsit dumcsizni velük, nagyon jól éreztem magam, főleg így egy kemény sulis hét után.

Ma punnyadtam itthon mivel úgy gondoltam hogy szombaton van a csúcsforgalom a boltokban, holnap pedig újult erővel megyek és nézelődök-vásárolok egy kicsit. Célba van véve az Orsay, a Promod, a C&A, a Douglas, az Yves Rocher, meg minden ami még szembe jön. :)

Ti kihasználjátok az ilyen hétvégi bevásárlós akciókat? Vettetek már valamit?

1 megjegyzés:

  1. Én mindenképpen szeretnék véleményt az Astor lakkról, hasonló gondokkal küszködök mint te... :)

    VálaszTörlés