2013. május 13., hétfő

Elfogyott VII.

Elnézést kérek tőletek a kisebb szünetért, nem fogyott el az ihletem egyáltalán a blogolást illetően, csak az időm lett hirtelen túl kevés. Az esküvő is egyre közelebb van, meg a vizsgaidőszak is, igyekszem a blognak is időt szorítani, most talán már kicsit többet tudok vele foglalkozni. 

A kis jeget egy újabb kupac üres dobozzal töröm meg, már nagyon aktuális volt kidobálnom őket, mert halmozódtak mindenfelé. :)


A tejproteines hajpakolásról már sokszor tettem említést, most szinte csodával határos módon elfogyasztottam. Nagyon szeretem, és biztosan újra fogom venni, de szerintem most más illattal próbálkozom, ez a vajassüti tavaly nyáron is túl töménynek bizonyult. 

Az Elséve újratápláló sampont akciósan vettem még pár hete, valószínűleg kifutó termék volt mert azóta nem láttam sehol. Szép volt, jó volt, semmi extra, samponnal még nem éreztem túl nagy kötődést.

A bejegyzés folytatódik, kattints a továbbra!

A Dove tusfürdőt anyától kaptam (ő a családban a tusfürdő-felelős, szinte soha nem veszek magamnak), nem volt rossz, de szintén semmi különleges. Igazából nagyon hiányzik a régi Dove tusfürdő, a sima kék, de nem lesz többet már. :(

A Lush Happy hippy tusfürdője nagy kedvencem volt, és egész sokáig kitartott annak ellenére hogy kis kiszerelésben volt csak meg. Isteni élénk citrusos illata van, kórházi gyakorlat alatt szerettem igazán, éjszakai műszak előtt itthon gyorsan letusoltam vele, azonnal felélénkített. Elképzelhető, hogy veszek még belőle, bár kicsit drágállom. 

Utazásokkor nagyon praktikus a Jimjams sminklemosó kendő. Nem folyik ki, nem foglal sok helyet, és egész jól tisztít. Én mondjuk hosszútávon nem szívesen használnék sminklemosó kendőket, hiába mondják hogy jól leszednek mindent, úgy érzem hogy a törölgető mozdulatokkal csak belemasszírozom az arcomba a koszt (ez mondjuk más lemosókra is igaz lehetne). A vízálló spirál sajnos kifog rajta, de minden mást szépen leszed. 

Kézkrémek közül most már jó ideje a patikában kapható RCP kézkrémre esküszöm. Erre is a kórházi gyakorlat vett rá, ugyanis olyan szinten marta ki a kezem a fertőtlenítő, hogy véresre repedezett. Ez a kis csoda egy éjszaka alatt babapopsit csinált a bőrömből. Biztosan újravásárolom. 

Kipróbáltam a L'Occitane híres shea vajas kézkrémjét is. Nem dobtam tőle hátra szaltót, az az igazság. Finom illata van, gyorsan és nyom nélkül beszívódik, tehát napközbeli krémezésre tökéletes, de szerintem nem hidratál olyan elképesztően, hogy megérje azt a pénzt amit kérnek érte. 

A karácsonyra kapott L'Oréal Triple active éjszakai krémet is elhasználtam. Szerettem, télre lehet újravásárolom, most hogy jön a nyár viszont biztosan túl sok lenne a bőrömnek. 

Egyszerre fogyott el mindkét parfümöm, a réges régi kedvencem, a Mexx és a Gucci Envy me is. Utóbbira eléggé ráuntam, a végére már csak azért fújkáltam hogy elfogyjon, biztos nem veszem újra. Ettől függetlenül nagyon szerettem, csak már sok volt belőle. A Mexx örök szerelem, mindenképpen újra fogom venni, már csak azért is, mert Bálint megrendelte, hogy ez legyen rajtam az esküvőn. :)

Ti miket használtatok el mostanában?

5 megjegyzés:

  1. A tejproteines hajápolót hol vetted és kb. mennyibe kerül? Már annyit írtál róla, és mintha ezt sehol sem említenéd. Vagy csak még nem találtam rá a legelső bejegyzésre, ahol szerepel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fodrászkellékesben lehet kapni, és az 1000 Ft körül mozog. 1 liter van benne, rengeteg és nagyon megéri. :))

      Törlés
  2. A Mexx nagy kedvencem nekem is. Annyira finom illata van :)

    VálaszTörlés
  3. A Mexx nekem is A parfüm, a barátom is nagyon szereti még akkor használtam sokat, amikor csak pár hónapja voltunk együtt. Szép emlékeket idéz. :)
    A tejproteines pakolást én is nagyon szeretem, nekem megszokta szerintem az orrom az illatát így nem érzem magamon. Ezért nem zavar nyáron sem, de azért hajt a kíváncsiság vajon milyen lehet a keratinos vagy a gyümölcsös?

    VálaszTörlés
  4. "Bálint megrendelte, hogy ez legyen rajtam az esküvőn" - ez milyen aranyos! :)
    Ebből a kupacból nekem csak a JimJams-el volt dolgom, táskában tartós sminklemosónak szerintem szuper, napi használatra nem való, de 1-1 alkalommal ha előkerül mindíg jó h van. :)

    VálaszTörlés