2013. május 23., csütörtök

Balea Urea testápoló nagyon száraz bőrre

Utálok testápolózni. Az a ragadós tapadós hideg érzés, amit minden alkalommal megtapasztalok az idegeimre megy. Mégis szükségem van rá, ugyanis nagyon száraz a bőröm. Múlt héten évek óta először UV érte a bőrömet, szánt szándékkal, szoliba mentem. Olyan szinten vagyok világos, hogy vakus képeken becsillanok mindenhol, ami így a jegyesfotózás és az esküvő előtt nem a legideálisabb.

Életemben nem használtam még önbarnítót, és úgy döntöttem nem hetekkel a fotózások előtt kezdek el magamból foltos zsiráfot csinálni, ezért mentem inkább szoláriumba. Természetesen jól le is égtem, na ekkor kezdtem el testápoló után nézni. Elsődlegesen nem az volt a célom, hogy egy rendkívül szuper, jól beszívódó és zseniális krémet találjak, inkább olyat kerestem amit lelkiismeret-furdalás nélkül locsolhatok magamra napi többször is akár. Végül ezt a Balea testápolót vettem meg, abszolút jó ára van, 500 ml-t kaptam 700 Ft-ért.


A bejegyzés folytatódik, kattints a továbbra! 

Nem feltétlenül számítottam rá, de megszerettem ezt a terméket. Nem csípett sehol, a rákvörösre égett területeken sem, az illata is finom szerintem, és nem ragadok miatta nagyon sokáig. Ami abszolút boldoggá tett, hogy nem csak a leégett területeket hidratálta jól, és előzte meg a legtöbb helyen a hámlást, hanem a bőrömön található kisebb ekcéma-szerű száraz területeket is eltüntette. 

Ez utóbbi tulajdonság abszolút a krémben található ureának köszönhető. Az urea nem más mint karbamid, vagyis húgysav. Igen, pisiben is megtalálható, de a krémekbe nem ilyen helyről származó vegyületet alkalmaznak. :) Az urea nagyon jó extrém száraz, ekcémás bőrre, nem csodálom hogy nekem is ennyire bevált ez a testápoló. 

Olyan szinten megszerettem ezt a krémet, hogy most már csak úgy is bekenem magam, mert puha leszek tőle, és végre úgy érzem van értelme elviselnem ezt a ragacsosságot. Ettől függetlenül még mindig nagyon érdekel a Nivea fürdés közben használható testápolója, de most már nem várok rá úgy mint a messiásra, mert van valami amit addig is szívesen használok.

Én azt mondom még akár egy ezrest is adnék ezért a testápolóért, de ennyi pénzért meg aztán tényleg megéri, ha jó testápolót kerestek ezt szívből ajánlom. 

Ti próbáltatok már ureás testápolókat? Szeretitek a Baleát?

2 megjegyzés:

  1. ezt a testápolót nem próbáltam, de ureás lábkrémet kézkrém gyanánt télen itthonra igen, sőt a mini verziója a hideg időben táskába dobós kézkrémként üzemelt, most pedig a szemkörnyékápolót használom az ureás sorozatból.
    egyébként sok balea cuccom van, az ár ellenére vannak nagyon jó dolgai a márkának!

    VálaszTörlés
  2. Ausztriaban jelentkeztem tesztelonek az uj Nivea termekre, es kuldtek is mintakat, meg csak a harmadik adagnal tartok´, de lehet hogy ra fogok szokni:)

    VálaszTörlés