2012. szeptember 11., kedd

NOTD - True love

Ez a körömlakk sajnos már nem kapható, az Essence Vampire's Love limitált kollekciójának az egyik darabja. Megvettem egyébként ebből a kiadásból egy másikat is, nagyon eltalálták a színeket, abszolút olyanok amiket ősszel és télen előszeretettel használok. 


Nyárra sem ástam el, mert a lábamon olyankor is szeretem a sötétebb színeket, de most hogy itt a szeptember - igaz hogy még csütörtökig tart az indiánnyár - már a kezemre is felkerült. Ki kell élveztem most a körömlakkokat, 3 hét és kezdődik megint a kórházi gyakorlatom, ahol megint a rövidkörmös-lakkmentes időszakomat vagyok kénytelen élni.

Rajtatok most milyen körömlakk van?

4 megjegyzés:

  1. Épp a múlt héten vettem elő ezt a lakkot és nyugtáztam hogy mennyire isteni őszi/téli szín. :)

    VálaszTörlés
  2. Catrice - Pimp My Shrimp, én még kihasználom az utolsó élénk színes napokat, lassan nálam is előkerülnek a sötétebb lakkok :)

    A Vampire's Love-ból nekem 3 lakkom van (Gold Old Buffy, The Dawn Is Broken, True Love - eléggé tetszett a kollekció :D), tényleg tipikusan őszi-téli színek :)

    VálaszTörlés
  3. Annyira csodálatosan szép ez a lakk, de én sajnos lemaradtam róla :(( Ha nem gond Bogi, itt is jelezném, hogy ha valakinek megvan és véletlenül nem kell már neki, szívesen megvenném :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugyan! :) Hátha van valaki akinek meg nem tetszik.

      Törlés