2012. szeptember 23., vasárnap

Elfogyott III.

Megint összegyűlt egy kisebb adagnyi üres cucc, úgyhogy itt az újabb bejegyzés róluk. :)


Már többször írtam, hogy szeretem nagyon a Balea termékeket, olcsóságuk ellenére még nem nagyon csalódtam semmiben sem. A kétfázisú sminklemosót már sokadszorra vettem meg és használtam el. A vízálló spirállal is elbánik, az egyedüli dolog amiért én sosem szerettem meg igazán (és inkább csak az ára miatt vásároltam újra és újra): a durván olajos érzés amit maga után hagy. Most találtam egy olyan kétfázisú lemosót ami után nincs ilyen érzésem és még olcsóbb is, kicsit még használom hogy hosszútávon is beválik-e, és ha igen akkor megírom, hogy mi az! :) A funky jungle fantázianévre hallgató Balea young tusfürdő a szokásos minőséget hozta, isteni gyümölcsillat és nem szárít. Újravásárolom lehet, de úgyis találok majd egy másikat amit még nem próbáltam és elcsábít. Egyelőre mondjuk most tusfürdő stopon vagyok, a napokban raktam rendet a tartalékkosaramban (itt tartom a meg nem bontott samponokat, tusfürdőket, szappanokat, stb) és kb fél évre elegendő cuccot hordtam össze, úgyhogy most rácsapok a kezemre ha hasonló dolgot szeretnék vásárolni.
A bejegyzés folytatódik, kattints a továbbra!


Az Avon szilikonos hajvégápolója hónapok óta a kedvencem, már újra is vásároltam és van még egy bontatlan dobozzal is, biztos ami biztos. :D (Mondom én hogy abba kell hagynom a halmozást.) Finom illata van, nem nehezíti el és teszi zsírossá a hajam, és láthatóan kevésbé töredezik, a fodrászom is mindig dicséri a hajam. A SensiDent szájvíz Müller sajátmárkás. Ezekkel kicsit úgy vagyok mint a hajbalzsammal és a samponokkal, hogy szeretek mindig újat kipróbálni. Ez érdekes volt, mert mentolos, de volt egy fahéjas utóérzésem használat után. Nem volt rossz egyáltalán, de nem vásároltam újra, most egy DM sajátmárkásat használok (meg vettem egy Listerine-t is, az egészségügyi vizsgálatokhoz muszáj volt valami masszívval öblögetnem). 


Épp egyszerre fogyasztottam el az öblítőmet és a mosószeremet is. A Lenor öblítők beváltak, tartós az illatuk és tényleg puhák lesznek a ruhák tőlük. Ettől függetlenül most újra visszatértem a kedvenc Coccolinómhoz, nem tudok róla leszakadni (rózsaszín virágos, szagoljátok meg, isteni). Az Ariel mosókapszula régi lakója a fürdőmnek, ha épp nem folyékony Ariel van itthon akkor biztosan ezt fogom használni. Már van is egy második dobozzal itthon, nagyon szeretem, és anyósom számolgatta hogy ha akciósan sikerül megvenni (márpedig vagy Tescóban vagy Sparban vagy máshol mindig akciós) akkor még olcsóbbra is jön ki mint más kiszerelésű mosószerek. Ez egyébként tipikusan olyan dolog hogy nem érdemes megvenni az olcsóbb verziókat, sajnos nem csak hogy nem tisztítanak megfelelően hanem kifejezetten környezetszennyezőek is (a Tesco gazdaságos mosópor több mint fele konkrétan konyhasó...).

Mi miket használtatok el mostanában?

4 megjegyzés:

  1. Nem akarod már most elárulni a másik sminklemosó nevét? Én most egy Garniert használok (nem kétfázisú), csak elég drága, viszont nem találtam még olyat, ami nem olajos, de mégis jól leszedi a sminket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem akarom még ajánlgatni, pár napja vettem csak, így még nem tudok róla véleményt alkotni. Lehet holnaputánra kiüt és tiszta ragya leszek, nem akarom hogy valaki miattam megvegye és csalódjon benne később amiatt mert én túl hamar elkezdtem reklámozni.

      Törlés
  2. én is ezt a kétfázisú balea lemosót használom, ugyanezzel a problémával, hogy olajosságot hagy maga után. kíváncsian várom mi az új sminklemosód :D nagyon remélem nem valami müller vagy rossmann saját marka, azt ugyanis nem lehet nálunk kapni :(

    VálaszTörlés