2012. július 18., szerda

Új designt kapott a blog! :)

Már jó ideje nyúztam a korábbi designt és őszintén megmondom már eléggé beleuntam. Valami egyszerűbbet akartam és icipicit nőcisebbet. Az elrendezést viszont szeretem így ahogy van, így azon variálni nagyon nem akartam.


Először nekiálltam kézzel rajzolgatni mindenfélét hogy majd azok lesznek a háttéren, de Bálint rávilágított - és nagyon igaza volt - hogy sajnos a rajztudásom egy ötéves szintjén ragadt így maximum egy ovis blogján lett volna helye az irkafirkáimnak. :D Jött akkor az ötlet, hogy a saját írásommal legyen fent a blog neve az oldalon, de az olyan olvashatatlan lett (az írásom alapján orvos is lehetnék), hogy maradtam inkább egy szép betűtípusnál.

Remélem tetszik nektek a váltás és továbbra is szívesen olvassátok a blogom! :)

9 megjegyzés:

  1. Jó lett :)
    Sejtettem, hogy ilyesmin ügyködsz, és azért nem volt elérhető egy kis ideig a blog :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik az új külső :)! Olyan kis vidám :$ .

    VálaszTörlés
  3. nagyon tetszik a blog, köszi a sok hasznos bejegyzést :)
    alldayunique.blogspot.com

    VálaszTörlés
  4. Mindig is foglalkoztatott a kérdés, hogy vajon az orvosin van külön "hogyan írjunk csúnyán és olvashatatlanul" tárgy is vagy csak annyit körmöltek, hogy elfelejtették hogy kell olvashatóan írni. :D

    Mellesleg kellett már ez a váltás, jobban illik hozzád is, meg a bloghoz is. Tetszik. :) Amúgy az cuki volt, hogy Bálint rávilágított haha :D

    VálaszTörlés
  5. Ez nagyon jól néz ki, illik a blogodhoz. Tetszik. :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon tetszik,imádom ezt a színt!

    VálaszTörlés
  7. Nekem nagyon bejön így a blog kinézete. (Amúgy egyszer felhívták a patikából a háziorvosomat, hogy most akkor tulajdonképpen mit írt fel nekem??? - tuti direkt kiképzik őket erre a randa olvashatatlan írásra)

    VálaszTörlés
  8. Nekem is nagyon tetszik a blog új ruhája! :)

    VálaszTörlés
  9. Örülök, hogy tetszik! :)))

    VálaszTörlés