2011. július 28., csütörtök

Iskolás tag :)

Citromhabnál olvastam ezt a taget és megtetszett, úgy gondoltam én is kitöltöm. :)

1. Milyen irodalom tételt húztál az érettségin?LinkÉdes Anna! :) Egyik kedvenc kötelező olvasmányom volt, nagyon örültem neki hogy sikerült kihúznom.

2. Ennek hány éve is?
Öt. Te jó ég.

3. Emlékszel az ofőd nevére?
Persze! Nem volt sok osztályfőnököm, Első-másodikban Margó néni, második-harmadikban Andi néni és ötödiktől Balázs bá'.

4. OKTV?
Bioszból voltam kétszer is, de elbénáztam. Olaszból is kétszer mentem, 11.-ben a második fordulóba tovább is jutottam, de onnan már nem. :)

5. Milyen szakkörbe jártál?
Sulis kereteken belül alsóban technika/háztartástan szakkörre, meg táncoltam. Gimiben énekkaros voltam, szoprán. Sulin kívül zeneiskolába jártam, először szolfézs/furulya, aztán szolfézs/fuvola, végül zenekar/fuvola.

6. Mi volt az első saját kazettád/CD-d?
Rapülők! :)

7. Mi és mikor volt a legelső könyv (nem kötelező) amit olvastál?
Jó kérdés, biztosra nem tudok mondani mert elég korán elkezdtem olvasni. Talán A kis herceg volt, még mielőtt kötelező lett volna, vagy a Micimackó.

8. Mi volt a legmaradandóbb emléked egy osztálykirándulásról?
Nyolcadik végén volt a nyári kiránduláson. Mi mindig 2x mentünk, volt egy egyszeralvós karácsony előtti, meg egy kétszeralvós a tanév végén. Erre a nyárira elég kevesen mentünk, mert az osztály fele olyan balfaszul viselkedett a téli kiránduláson hogy Balázs bá' nem engedte őket jönni a nyárira. Utolsó nap volt már, délután mentünk volna haza, de az ofő kitalálta hogy délelőtt még túrázzunk el Tihanyig, milyen jó lesz. A félsziget tetejéig elvonatoztunk, mondta hogy a parton fogunk végig lesétálni, ne féljünk tök laza lesz, strandolunk végig, ilyenek. Ebből adódóan mindenki flip-flopban ment, BB (ez volt a neve röviden az osztályfőnöknek :D) viszont rossz irányba kanyarodott és a part helyett hegyen mentünk. Papucsban. A vizünk az első 25 percben elfogyott. Találtunk egy házat aminek volt a falán kút, bemásztunk hogy igyunk, így visszagondolva tiszta Bear Grylls volt az egész. :D Nagy nehezen eljutottunk Tihanyba, de már du 4 körül volt és 6-kor indult haza Szombathelyre a vonat. A szálláson senki nem pakolt össze mert arról volt szó hogy ebédre otthon vagyunk. Egy osztálytársam lestoppolt egy furgont aminek a rakodórészébe beült az osztály, elvitt minket a félsziget északi részére hogy felszálljunk egy vonatra. Futottunk, mire kiderült hogy az már 3 éve nem jár. Végül azzal a vonattal mentünk vissza a szállásra amivel haza indultunk volna. Az állomáson tudta meg BB, hogy fél óra múlva jön még egy vonat. Megbízott valakit az osztályból hogy pakoljon neki össze, ő feltartja a vonatot. 1 km-re volt a szállás az állomástól, BB ült törökülésben a sínen a mozdony előtt hogy ne induljon el, mi meg rohantunk pakolni. Nem válogattunk, mindenki összedobálta amit talált, másnap a suliban volt börze hogy melyik zokni kié. Végül sikerült elérni a vonatot és hazaértünk. Annyit még sosem kurvaanyáztam egy nap mint akkor, az tuti, de így 10 évvel később már röhögök az egészen, tök nagy kaland volt. :D

9. Milyen fakultációra jártál?
Kémia és biológia.

10. Előfordult, hogy kirúgtak valamelyik suliból?
Nem.

11. Ki volt a nagy ő?
Fellángolások voltak, de Bálintot mondom ide, tizenegyedikes voltam mikor összejöttünk. :)

12. A leggázabb poszter a szobád falán?
Még a régi szobában volt ahol tesómmal ketten laktunk. Galériaágy, mindketten fent aludtunk, és felettem a plafonon tőlem kb 50 centire egy életnagyságú Nick Carter poszter feszített. Most már nem tudnék így aludni. :D

Töltsétek ki ti is! :)

6 megjegyzés:

  1. jajj ez az osztálykirándulás nagyon viccces :D

    VálaszTörlés
  2. De durva ez az osztálykirándulós.:D:D

    VálaszTörlés
  3. Hát ez tényleg nem semmi. :'D

    VálaszTörlés
  4. nekem is nagyon tetszett az osztálykirándulásos story, sajnos az én általános iskolás felsős tanárom cseppet sem volt bulis, bevállalós.:( pedig szerintem kellenek az ilyen élmények, mint amit te is elmeséltél.:)

    VálaszTörlés
  5. BB érdekes ofő volt, elég fiatalon kapott meg minket, mi ötödikesek voltunk ő meg kb 27. Vagány volt, szeretett kirándulni csak nem tudott tájékozódni. :D Mikor leérettségiztünk mondta hogy ő nem is akar más osztályt mert minket annyira megszeretett. :)

    VálaszTörlés