2011. április 5., kedd

Márciusi kedvencek

Kicsit megkésve ugyan de itt vagyok! Ma estig adtam magamnak ultimátumot, nekem a hónap eleje ötödikéig tart, ha addig meg tudom írni akkor jön a post, ha nem akkor meg elmarad. Vívtam egy kis csatát magammal, de nyertem úgyhogy itt vagyok.

Az első és legnagyobb kedvencem márciusban a tavasz volt. :) Végre eltettem a télikabátomat, előkaptam a tavaszit és a vékonyabb sálakat. El tudnám viselni ha egész nyáron ilyen idő lenne, nem szeretem a dögmeleget.

Még hó elején jártam a h&m-ben csak nézelődési célzattal és nálam landolt ez a körömlakk. A kép sajnos nem adja vissza a színét (vakus, de ebben a lakásban nem is lehet nem vakus képeket csinálni :C), neonos pink színe van, flirty névre hallgat. Tartóssága nemtúl meggyőző, 2 nap után moshattam le minden alkalommal mikor hordtam de annyira szép és tavaszias színe van, hogy megbocsátom neki.
A "parfüm" már szerepelt egy korábbi kedvencekben is, azóta szinte folyamatosan fújkálom, finom gyümölcsös illata van, tökéletes ebben az időben.
A Manhattan 53G (utálom mikor ilyen a nevük és nem valami fantázia :/) rúzsát majdnem minden nap használom, nekem a tökéletes nude szín. Annak ellenére h nagyon világos a bőröm nem csinál belőlem hullát ami nagy pozitívum. :) Próbáltam róla képet csinálni, de esélytelen a fent említett okok miatt, google-ben találtok róla bőven swatchokat.
Sokszor nyúltam a hónapban a 88-as warm palettámhoz is, rákattantam a barackos-korallos sminkre és ebben sokféle árnyalat van amivel tudok kísérletezni.

A Balea 3 az 1-ben arctisztítójából már a másodikat fogyasztom, nem tudom eddig miért nem jutott eszembe betenni a kedvencek közé. Kb fél éve próbáltam ki a Garnier ugyanilyen termékét de az nekem túlzottan szárította a bőrömet és minden használat után úgy húzódott tőle az arcom hogy jaj. Ez sokkal kímélőbb. Nagyon zsíros bőrűeknek ettől függetlenül lehet hogy a Garnier sokkal jobb, de az én vegyesebb arcomra ez jobban bevált.
A Palmolive mandarinos tusfürdőjét akkor szoktam használni ha nem este tusolok. Tornázás után tökéletes frissítő illata van. Alapvetően nekem fürdés után beáll a szervezetem az alvás üzemmódba és többnyire használhatatlan vagyok, de ennek olyan finom friss illata van hogy nem érzem ezt, végig tudom nyomni akár az egész napot is.

A másik dolog amit tornázás után szoktam használni az a Nivea bőrfeszesítő testápolója. Citrusos illata van, könnyű állagú és gyorsan beszívódik, kompatibilis a fürdés utáni öltözéssel és indulással. Bőrfeszesítő hatásáról nem tudok nyilatkozni mert nem vettem észre hogy ne lenne feszes a bőröm (vagy csak nem tudom milyen az :D). Megnyugtatásnak viszont jó hogy a mozgástól elvárt változások során nem lazul meg a bőröm (ezt hogy kéne normálisan mondani?).

(kép: innen)

És végül ez az a mozgás amit az elmúlt hónapban kezdtem el rendszeresen csinálni. Nem követem 100%-ig az előírtakat de nagyon szeretem. A hölgy az amerikai Nagy Fogyásnak a "Béres Alexandrája", nekem nagyon szimpatikus de lehet hogy másokat meg az őrületbe kergetne a stílusa. Az alap koncepció az hogy 30 napig minden nap csinálni kell a gyakorlatokat. 3 különböző nehézség van, a legkönnyebbet az első 10 napon, a közepeset a következő 10 napon és a legnehezebbet az utolsó 10-en kell végezni. Nekem nincs igényem arra hogy 30 nap alatt húdenagyon minden megváltozzon. 2 naponta szoktam csinálni, és még az első szinten tartok. Abszolút érezhető hogy sokkal jobban bírom mint a legelső alkalommal, és jobban is érzem magam. Fél óra az egész, kényelmesen belefér minden napomba (bár a zh hetemen ellógtam, egyszerűen akkor nem volt rá időm :/), fürdéssel és bútortologatással együtt megvagyok 1 órán belül. Mivel nem az általa előírt módon csinálom nem is értem el az ígért hatást, de szeretem csinálni és nekem ez a legfontosabb. Lassan azt hiszem kapcsolok a második szintre. :)

Nektek mi volt a kedvencetek márciusban?

4 megjegyzés:

  1. Jilliant semmiképp se csináld úgy, ahogy mondja, egy hónap alatt tíz kiló szerintem nem normális - de tartósnak tuti nem tartós. Én is max. heti 3-szor szoktam, amikor csinálom, közte meg csinálom a többieket. Nagyon örülök, hogy bejött, én imádom. :) A műtét után pedig a Ripped in 30-nek fogok nekiesni. :D Már alig várom.

    VálaszTörlés
  2. Tok jo, hogy elkezdtel mozogni, orulok neki, kitartas, es sok sikert!:)

    VálaszTörlés
  3. A Palmolive tusfürdő nagyon jó, nekem gránátalmás volt, és imádtam :)

    VálaszTörlés
  4. ez az adidas parfüm sokak kedvence, mindenki csak áradozik róla, ideje megszagolnom nekem is :D bár én leszokóban vagyok a parfümökről, mmert volt olyan hónap h hetente vettem egy újat az ebay-ről.. képzelheted.. :)

    sok sikert a tornához, én si mindig elkezdek valamit, de . .. a lustaság nagy úr nálam! :)


    viktoriasstyle.blogspot.com

    VálaszTörlés