2011. február 24., csütörtök

Egy kis pozitív szösszenet

A héten valamiért nagyon nyűgös vagyok, a suliban töltöm a napok jó részét. Szerintem annak is betudható hogy már várnám a tavaszt de még nincs sehol (kivéve az óriási hóvirágokat a suli mellett, imádom őket :D).

A kedvem most sem az igazi de voltak pozitív élményeim a héten és ilyenkor próbálok ezekre gondolni.
Nem tudom veletek szokott-e lenni, de én imádom mikor történik valami fura vagy vicces vagy hihetetlen dolog a bkv-n vagy bármilyen tömegközlekedési eszközön, és bár egyedül vagytok, van kivel összemosolyogni. Velem nem gyakran, de előfordul, a héten is volt erre példa, és olyan jó elkapni egy idegen szempárt, észrevenni hogy ő is azon röhög amin én, és kicsit összemosolyogni. Semmi több, de ez nagyon fel tud dobni. :)

Van egy személyiségfejlesztős tantárgyam, ahol a csoportunk (kb 20-an vagyunk együtt már fél éve) mindig különböző feladatokat kap, most is volt egy "csoportmegismerős" dolog, és az jött ki, hogy nagyon sokan dolgoznának velem a jövőben, jönnének hozzám beszélgetni ha problémájuk van, és nagyon jól esett. <3 Főleg így, hogy nyomott vagyok egész héten. (Köszi lányok ha esetleg valaki olvas suttyomban. :D)

Imádom, hogy közel lakom a sulihoz, és hazafelé egy hosszú nap után (ma is bent voltam reggel 9-től este fél hétig :/) 10 perc alatt hazaérek. Ma még a troli is azonnal jött, pontosabban megvárt a sofőr mert már indult volna. Ilyen is ritkán van, többnyire becsukják az orrom előtt az ajtót és még talán ki is röhögnek.

Nem kellett főznöm, Bálint hozott nekem haza kínait, így tényleg kicsit leülhettem és nem kellett még főzés közben éheznem is (köszi <3).

Jó érzés látni, hogy Picúr mindig kijön köszönni a ketrecéből, vagy csak rám néz, konstatálja hogy itthon vagyok, majd ha felébredt játszik velem kicsit. :) Üresebb lenne az életem nélkülük.

Isteni kókuszos aprósütit csináltunk kedden (megírhatom a receptet ha van rá igény), nagyon egyszerű és jó rájárni mikor úgy enne az ember valamit.

Bocsánat hogy mostanában háttérbe szorult a blog, hétvégén ha van energiám próbálok kicsit előre dolgozni és több postot kitenni hétköznapokon.

Csak én vagyok ezen a héten ideges, nyűgös és panaszkodós, vagy van valami a levegőben? Mi újság veletek?

7 megjegyzés:

  1. Én egész héten rosszkedvű és idegbeteg voltam suliban:D úgyhogy nem, nem csak te vagy így.:)
    Rám férne már, hogy kialudjam magam és jöjjön a tavasz.;)

    VálaszTörlés
  2. Nem vagy egyedül, Bogi! :) Mindenki arról panaszkodik, hogy teljesen kivan, ez a hét mennyire rossz számára, nem érzi jól magát (lelkileg is értendő). Én is hasonlókon mentem keresztül: hétfőn egy vírus miatt kb. semmilyen étel nem maradt meg bennem, szombattól kezdve nagyon fáj a vállam, kedden voltam masszázson, de nem múlt el. Szerdán vissza kellett jönnöm Pestre, mert ma ZH-t írtam és ez az egész felutazás annyira kikészített, hogy otthon még el is sírtam magam. Alapból érzékenyebb vagyok, de most annyi minden összejött. A mai napom már jobb volt, csak ez a hideg ne lett volna. Reggel rendesen meglepődtem, egyáltalán nem számítottam erre a hideg szélre. A délutáni kiruccanásomra már jobban felöltöztem, de így is fáztam egy kicsit.
    Nagyon várom én is a tavaszt, érzem, hogy itt van már a kertek alatt...! :)
    Ez a BKV-s dolog annyira igaz! :)))
    Kitartást a péntekhez, hétvégén meg remélem lesz időd kipihenni Magad! :)
    Bocsi, hogy ilyen hosszú hozzászólás lett, de szívesen irkálok. Eddig azért nem kommenteltem (más oldalakon sem nagyon), mert zavart, hogy mindig be-be kell jelentkezni, de most eldöntöttem, hogy nem fogok mindig kijelentkezni, így azért egyszerűbb megjegyzéseket is írni.

    U.i.: Köszönöm az oldalas receptet, ha jól emlékszem, még nem köszöntem meg. A kipróbálás sajnos még várat magára.

    VálaszTörlés
  3. Hát nekem se volt hű de jó a hetem, sőt az előző se :S tuti közbe játszik ez a borult hideg idő is, tavaszt akarok már végre, a suli is kiidegel, mindennap fél 6 ig bent kell lennem :( és még csak 2 hét telt el, de már most elég .
    Végre pihenni akarok és nem idegeskedni a sok szarság miatt :( ahj és mikor lesz erre lehetőségem... :S

    VálaszTörlés
  4. Madrid Angyala: nincs mit, majd ha kipróbáltad írd meg milyen lett. És nem baj hogy kosszú a comment, én meg szeretek olvasni :))
    Szerencsére a holnapom nem túl hosszú, hétvégét meg próbálom kihasználni.
    Kitartást lányok, remélem hamarosan itt a jobb idő! :)

    VálaszTörlés
  5. engem ma a busz várt meg amivel mindig megyek,és olyan jól esett,látta hogy megyek és már jóval előttem járt,aztán futottam és pont mikor odaértem volna elment (az spec másik sofőr volt ),de ez a másik nagyon normális ,nem bosszankodott

    egyébként nekem sem volt túl jó hetem,de ez ma feldobta a napom

    VálaszTörlés
  6. úgy várom a tavaszt én is erre csak a bolond hó esik:(( viszont én is annyira nyűgös voltam a héten, pedig tényleg csomó pozitív dolog történik velem, de valahogy csak a negatívokat látom, ha nem is léteznek akkor is. csak igy nyűglődök magamban... :(

    tetszett ez a post nagyon, éééédi :) és tökjó, hogy a jó dolgokra koncentrlsz:) a süti recept meg jöhet simn:)

    VálaszTörlés
  7. Nem csak te vagy nyűgös, én igazi hárpia vagyok egész héten :/:/ nem tudom mitől van, de kezd az agyamra menni. Kicsit ijesztő is, mert általában jókedvű leányzó vagyok, de most... minden reggel toporzékolok a szekrény előtt, semmi nem jó, minden és mindenki idegesít...ah...legyen már tavaaaaasz :(

    VálaszTörlés