2011. január 31., hétfő

TAG - 8 kérdés, 8 válasz

Mér régebben beszélgettünk bloggerina barátnőkkel (ejj de ostobán hangzik :D) hogy olyan jók a tagek, akár díjak nélkül is. (Aki nem tudja mi az a tag: x kérdést feltesznek, válaszolsz, majd megjelölsz x bloggert, hogy ők is válaszoljanak.)
Jelenleg halálra unom magam mert nincs mit csinálni (hála az égnek, vissza fogom ezt sírni szerintem pár hét múlva :D), úgyhogy jön az új post, 8 kérdéssel és az én nyolc válaszommal.

1. Miért kezdtél el blogolni?

Egy régi társaságból sok jelenleg blogoló emberkét ismerek (ők mind beauty bloggerek), és jó volt olvasgatni őket, rákattantam más blogokra is. Beauty témában nem akartam írni, azt nem érzem magaménak. Sokat ülök a gép előtt, igazából majdnem mindent itt csinálok, és ha valami eszembe jutott, akkor facebookra böfögtem ki. Aztán mivel engem is szokott ott mások hülyesége idegesíteni úgy döntöttem elkezdtek twitterezni mert azt csak az olvassa akik érdekel, viszont 140 karakter az én agymenéseimnek bőven nem elég, így jutottam el odáig, hogy blogot írok. Korábban már írtam privát blogot amit csak meghívott emberek olvastak, de úgy döntöttem legyen ez nyilvános, talán állom az esetlegesen érkező kritikákat is. :)

2. Ha bárhová utazhatnál a világon és a pénz nem számítana, akkor hova és miért mennél?
Uhh ez nehéz kérdés. Nagyon sokat utaztam már idáig is, és szeretnék is a jövőben. Ha már nem számít a pénz, akkor nyilván egy olyan helyre mennék ami kicsit elérhetetlenebbnek tűnik másoknál. Az az igazság hogy az egész világ érdekel. :D De akkor legyen egy Japán körút, nem csak a nevezetességekkel, hanem az átlag dolgokkal együtt. Vagy ha lehet kicsit bővíteni, akkor Ázsia úgy egyben. Annyira más és számomra idegen kultúra hogy szeretném megismerni.

3. Van/volt olyan tanárod aki mély nyomot hagyott benned, befolyásolt téged és a személyiségedet? Ha igen, akkor hogyan?
Szerintem nem. :o Esetleg a biosztanáromat emelném ki, nem is mint tanár hanem mint ember, nagyon jó lelkű, viszont kegyetlen szigorú is tud lenni ha arról van szó. Ő az egyetlen akihez bemegyek ha a sulimba megyek, bár ez nem sokszor történt meg mióta elballagtam.

4. Ha egy híres emberrel tölthetnél egy napot, akkor ki lenne az és mit csinálnátok?
Jaj ez megint nehéz. :D Ha jó pasiból indulnék ki akkor azt mondanám hogy Alexander Skarsgård, de nem, nem ő. Alan Rickman azt hiszem. Vagy Jack Nicholson. Mindkettejüket nagyon szeretem, és igazából csak beszélgetnék velük. Érdekel, hogy milyenek lehetnek.

5. WC-papír: felülről vagy alulról lógjon le a "füle"?

Na ez nálam kardinális kérdés, allergiás vagyok arra, ha kívülről kell letépni, nekem hátul van normális helyen, alulról lógjon ne felülről. Sokan ezen az állásponton vannak, sokan azon hogy a másik irányból esztétikusabb. Nekem ez a vesszőparipám, és szerencsére Bálintnak is, úgyhogy legalább ezen nem veszünk össze. :D

6. Egy dolgot újracsinálhatnál az eddigi életedben. Mi lenne ez? Élnél a lehetőséggel?
Nem hiszem. Lehet túl sok időutazós filmet láttam, vagy a Pillangóhatást néztem meg túl sokszor, de félnék attól hogy ha egy dolgot is megváltoztatnék a múltban, már nem lenne a jelenben minden meg, amit szeretek. Egészen elégedett vagyok a jelenlegi életemmel, nem változtatnék semmi komolyat. Esetleg annyit hogy többször mondanám a nagymamámnak hogy szeretem (De ugye ezt tudod anélkül is, hogy sokszor mondtam, ugye, Debi?).

7. Mesélj a házikedvenceidről (ha vannak)!
Már volt egy állatos postom, de azért röviden írok. :) Picúr a patkány holnap lesz egy éves, csinálok neki főtt-tojás tortát. Akaratos, okos, tudja a szerepeket. Ma akart a kólámból inni de elvettem hogy ne pörögjön túl, erre visított egyet és Bálintra nézett. Tudja, hogy ha visít akkor engem Bálint mindig leszúr hogy már megint mit csináltam. :D Nagyon bújós egyébként, és imádom.
Van még egy aranyhörcsögünk, Rupert, ő meg mintha nem is hörcsög lenne. Néha csak ül és néz, de olyan veséig nézősen, mintha tudna valamit amit mi nem. Édes nagyon, kezes, alvás közben is simogathatom, soha meg nem harapna. Ő augusztusi, még fiatalka. :)

8. Nagyvárosban, kisvárosban vagy faluban laksz?

A fővárosban lakom immár 5. éve, de Szombathelyen nőttem fel, ami még nálam akkor a nagyváros kategória volt, most már csak kisváros ehhez képest. :)

Én konkrétan nem taggelek senkit, mindenki aki kedvet érez válaszoljon a kérdésekre, akár itt akár a saját blogjában, dobjatok majd egy linket a saját postotokhoz, imádok ilyeneket olvasgatni. :)

2 megjegyzés:

  1. lol bocs
    http://img560.imageshack.us/img560/5263/bloggerina.jpg

    VálaszTörlés
  2. Lol :D amúgy csak most esett le h Bálint linkelt, valahogy Bogit is simán benezem erre a névre:D (mar jó a link csak béna vtam haha)

    VálaszTörlés