2013. március 16., szombat

NYEREMÉNYJÁTÉK - Nyerj Estée Lauder ajakceruzát! - LEZÁRVA

Ugyan csökkent a Müller outlet utáni érdeklődés, de a korábbi hírekkel ellentétben még mindig nyitva vannak. Ma arra jártam és hoztam Nektek is valamit. :) A piros ajakceruzámat mióta megvettem imádom, sajnos ebből a színből nem találtam, viszont egy nagyon szép korallt még igen. Ezt sorsolom most ki köztetek, remélem a nyertes legalább annyira fogja majd szeretni, mint én a kistestvérét. 



A szabály nagyon egyszerű: 

  1. Legyél nyilvános követője a blognak! Ha még nem vagy az akkor jobb oldalt a "Feliratkozás a webhelyre" gombra kattintva azzá válhatsz. A rejtett követés nem ér úgyhogy aki eddig úgy követett, az váltson nyilvánosra. 
  2. A bejegyzés alá írj egy kommentet a neveddel, amivel követsz és az e-mail címeddel, ahol értesíteni tudlak ha nyertél. 

Nem feltétele a nevezésnek, de ha válaszoltok kommentben ezekre a kérdésekre akkor megköszönöm: Mióta olvastok? Hogyan találtatok a blogomra? Miről olvastok a legszívesebben?




A facebookos lájkolás és megosztás nem feltétele a részvételnek, de természetesen aki akarja megoszthatja az ismerőseivel is a lehetőséget! A játék határon túliak előtt is nyitva áll, a nyertest a random.org segítségével fogom kiválasztani.

Jelentkezési határidő: 2013. március 30. szombat éjfél
Sok sikert mindenkinek!

47 megjegyzés:

  1. Szia! Tala néven követlek, az e-mail címem everatala at gmail.com. Nem is tudom, mióta követlek, de főleg azok a kedvenceim, mikor a saját véleményedet fejted ki, eléggé hasonlóak az én gondolataim is :)

    VálaszTörlés
  2. szia!
    -helga néven követlek
    -email : nagyhelga90@yahoo.com
    Én majdnem a kezdetektől olvaslak , receptekről,saját véleményedről olvasok a legszívesebben,de igazából bármilyen téma jöhet :)

    Köszi a játékot!

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Móni néven követlek
    email: orszii@freemail.hu

    Azt hiszem kb. 1 éve vagyok követőd. Én legjobban a recepteket, meg az életmódos bejegyzéseket szeretem, nagyon motiváló sokszor számomra :)
    Ja s persze az esküvős bejegyzések!!!! :)

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Eni néven követlek, az e-mail címem: enikovacs90@gmail.com
    Már régóta olvaslak, pontosan mikortól arra sajnos nem emlékszem. Az összes írásodat szeretem, nekem nem aktuális, de az esküvős bejegyzések nagyon jók és valamiért az intim lemosós bejegyzésed nagyon bennem maradt. :D

    VálaszTörlés
  5. Sziiiaa
    Ági Mdolla neven kovetlek itt nem is tudom miota
    Mdolla1981@gmail.com
    Engem minden féle bejegyzes erdekel-máskülönben nem iratkozok fel.szep estét

    VálaszTörlés
  6. Szia!

    Khamala néven követlek elég régóta:)
    thal1322@gmail.com

    VálaszTörlés
  7. Szia!

    Eleonóra néven követlek.
    Emailem:eleonora.g@citromail.hu

    Kb. egy fél éve találtam rá a blogodra, már nem emlékszem, hogy pontosan hogy, de egyből megtetszett, visszaolvasgattam a régebbi bejegyzéseket is. A kedvenceim az esküvős bejegyzések, nagyon jókat és aranyosan írsz róla. Emellett a kedvenceim a haul posztok.

    VálaszTörlés
  8. Szia.

    dorcsinagy néven követlek, email címem: dorcsi.nagy@gmail.com

    VálaszTörlés
  9. Szia!

    rone2122 néven követem a blogod.
    e-mail: rone2122@gmail.com

    Nagyon régóta olvaslak. Véletlenül keveredtem ide. :-) Bármiről szívesen olvasok!

    VálaszTörlés
  10. KaMii néven követem a blogod:)
    kami.lla5553@gmail.com

    köszi a játékot!

    VálaszTörlés
  11. szia:)
    doriss néven követlek.
    nyit.dora@gmail,com

    Pár hónapja találtam rád, egy másik blog által.:) Mindenről szeretek olvasni, de főleg az esküvős postokat szeretem.:) Olyan jó olvasgatni.:)

    VálaszTörlés
  12. Szia!
    Sziszi néven követlek, mail: arcrafel@gmail.com
    Már elég régóta olvaslak, meg nem mondom mióta, de sztem min. 2 éve... Fogalmam sincs, hogy hol találtam Rád, és nincs kedvenc témám. A sok beauty blog közt, amiket nézek annyira felüdülés, hogy nálad minden másról is van szó.:)

    VálaszTörlés
  13. Szia,
    én nem jelentkezem, meghagyom másoknak az esélyeket:)
    De nagyon szeretem a blogod, többek között hatalmas mopsz rajongó vagyok.
    abban tudsz segíteni, hogy milyen a választék a müller outletben, érdemes e még ellátogatni, mik vannak? Köszi:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen! :)
      Szerintem egy kört még megér a dolog, Estée Lauder ajakcerka van még sok, leginkább csoki színű de volt még szilva meg vörösbor is, meg a duo automatákból sokféle. Parfümök vannak még, Lancome krémek (én magamnak vettem SPF50 naptejet 150 ml-eset 2500 Ft-ért, szerintem nagyon megérte ^^)NYX mono szemhéjpúder van sok, színes spirálok (zöld, kék, lila), tusfürdők. Lancome paletták vannak még a kasszánál, szemhéjpúder főleg, meg akkor rakták ki az YSL rúzsokat mikor jöttem el. Biztos lehet még kincseket találni, és bőven kisebb a forgalom mint február végén-március elején! :)

      Törlés
  14. evil-she-devil néven követlek és nem vagyok benne biztos, de gyanús, hogy az első bejegyzésed óta olvaslak :P nem tudnék egy kategóriát kiemelni, az állatmániám okán talán a Pandás posztokat nagyobb lelkesedéssel olvasom, és igazából a hőbörgős posztokat (amiket hirtelen felindulásból írsz) nagyon szeretem! :D evil.she.devil.7@gmail.com emailen vagyok elérhető

    VálaszTörlés
  15. szia! :)
    Stadora néven követlek ,bár nem olyan rég óta követlek,de az egyik vasárnap végigolvastam visszamenőleg mindent!! :P imádtam. Nagyon bejön,hogy őszinte vagy és,az is ,hogy valamivel személyesebb hangvételű blogot vezetsz!!További hasonlóan jó postokat kívánok Neked!

    VálaszTörlés
  16. Szia!

    Nekrocica néven követlek, nekrocicakukacgmailpontcom, és nem tudom pontosan mióta, de régóta olvaslak. Via blogján keresztül találtad Rád. Nagyon tetszenek az esküvőis írásaid, annyira összeszedettek, le a kalappal! Pedig nem is vagyok érdekelt jelenleg az ügyben :) Nagyon hasznosnak tartom még a különféle "orvosi" bejegyzéseket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia, köves beatrix néven követlek kovesbeatrix@gmail.com

      2013.március 26-tól követlek.
      divat egészség téma érdekel.

      Törlés
  17. Réka Réka P. néven követem a blogod, nagyjából fél éve. A blogodra egy másik blogról jutottam el, és szerintem akkor rengeteg bejegyzésedet elolvastam visszamenőleg. Talán azon közös "vonás"-ból kifolyólag, hogy nyáron 8 éve lesz, hogy együtt vagyunk a párommal (mindketten 26 évesek leszünk idén) ^^. Az esküvős bejegyzések nagyon inspirálóak, egyszer nekem is jól jönnek majd. Mióta írtad a névválasztós posztodat, gyakran azon kapom magam, hogy próbálgatom, hogy hogy hangzik majd jól a nevem az esküvő után :)
    Az e-mail címem: preka87(kukac)gmail(pont)com
    Köszi a játékot, szuper a nyeremény :)

    VálaszTörlés
  18. Szia,
    jeriko rózsája néven követlek, e-mail: crazy724@gmail.com.
    Régóta olvaslak, azt hiszem egy másik blogról sikerült idetalálni, szeretem, hogy nem csak egy téma körül forog a blogod, változatos és színes, a receptes bejegyzések és az ajánlók a kedvenceim.
    Köszi a lehetőséget!:)

    VálaszTörlés
  19. Szia!
    Kovács Blanka néven követlek, a kovacsblanka 06 (kukac) gmail (pont) com (szóköz nélkül) e-mailt címről. :)
    A blogodra az esküvős cikkek kapcsán találtam, akkoriban éppen nagyon pörögtem rajta, hogy hogyan meg miként illik az eljegyzési gyűrűt adni-kapni, melyik ujjra satöbbi. Nem mintha túlzottan aktuális kérdés lett volna, de jó volt erről olvasni. És mivel a bátyám is Bálint, ezért különösen szívesen olvastam a bejegyzéseidet.
    A személyes bejegyzéseidet szeretem a legjobban, de persze a vásárlósakat is szívesen olvasom. Mellesleg a szívem szakad meg a Müller Outlet miatt, külföldön élek és csak a hónap végén költözök haza, de amilyen "mázlim" van, addigra már biztosan bezár...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt mondták még áprilisig vannak! :))

      Törlés
    2. Hűha, nagyon köszönöm az infót! :))

      Törlés
    3. Hopsz, és közben rájöttem, hogy blanca néven követlek... hülye Google+ bezavarja az ember. ^^"

      Törlés
  20. Szia! Orsi Szemán néven követem a blogod, és az emailem: szemanorsi@citromail.hu
    (talán emlékszel még rám, egy pár levelet váltottunk már:))
    Még tavaly bukkantam a blogodra, azóta rendszeres olvasód vagyok. Személy szerint az esküvős témákról szeretek olvasgatni:))

    VálaszTörlés
  21. Szia! apolka∗.∗ néven követlek, e-mail címem apolka.k@gmail.com
    Twitteren találtam rád, valakivel (talán Magdival vagy Andival) beszélgettetek, megnéztem a profilodat és úgy jutottam el a blogodra.=) A kedvenceim a véleménykifejtős bejegyzések, még úgy is, hogy nem feltétlenül egyezik meg minden témában az álláspontunk.

    VálaszTörlés
  22. Szia!
    Petra világa néven követlek.
    E-mail: petravilaga@indamail.hu
    Az esküvős sorozatod nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  23. Szia,
    Rami néven követlek, már fogalmam sincs mióta, valakinél kommenteltél, úgy akadtam rád. Nagyon szeretem az esküvős bejegyzéseid, de a filmeseket, könyveseket is szeretem, de minden mást is szívesen olvasok.
    stilusesegyeb@freemail.hu a mail címem

    VálaszTörlés
  24. Szia! Ludmilla néven követlek e-mailem: amonori@ymail.com.
    Főként a tesztelős bejegyzésseidet szeretem, arra már nem emlékszem hol találtam a blogot azt hiszem egy másik blog oldalsávján találtam. :)

    VálaszTörlés
  25. - tempty.hu néven követlek, e-mail címem sav[kukac]tempty[pont]hu
    - a kezdetektől fogva olvaslak
    - facebookra posztolt link segítségével találtam rá a blogra anno
    - a termékteszteket különösen szeretem, mert nem picsás a közelítésmódod, ami a beauty blogok alapvető rákfenéje szokott lenni

    VálaszTörlés
  26. Catwalk_bitch néven követlek és vbeatrix25@gmail.com:)
    Mióta olvastok? -Nem vagyok benne biztos de szerintem már több mint egy éve :D
    Hogyan találtatok a blogra? -(Ebben sem vagyok biztos:DD) de ha jól emlékszem egy olyan Tag alapján amikor más blogok íróit kellett megnevezni, kire mi illik
    Miről olvastok a legszívesebben? Bármiről. szeretem az írásaid, olyan hétköznapi és "földönjáró" a gondolkodásod és ezt a legpozitívabb értelemben mondom:-) de ha muszáj megneveznem egy témát akkor az esküvős sorozat*.*

    VálaszTörlés
  27. Szia :)
    zsanci néven követlek :)
    e-mail: zany12@citromail.hu
    nem tudom már hogyan találtam a blogodra, de kb augusztus vagy szeptember óta vagyok az olvasód :)

    VálaszTörlés
  28. Szia!
    AliceInThunderland néven követlek, az e-mailem xx92@freemail.hu. Nem emlékszem hogy akadtam a blogodra, de nagyjából 2-3 hónapja olvaslak :).

    VálaszTörlés
  29. Szia,
    Lívia Banda néven követlek, email cím: bandalivia@gmail.com
    Már régóta olvaslak, a kedvencem egyértelműen az esküvős vonal,amiért egyszerre szakszerű és személyes.
    Amióta olvasom az írásaidat szépen,lassan megszerettem a gondolkodásmódodat így nincs olyan posztod amit ne olvasnék el.Ha épp nem érek rá (vizsgaidőszak) akkor is inkább elmentem a kedvencek közé,hogy tudjam azt még el akarom olvasni:)!

    VálaszTörlés
  30. Csonka Flóra néven követlek, címem: cs.flora89@gmail.com

    VálaszTörlés
  31. Szia! Diána Molnár néven követlek, e-mail címem: moln.diana@gmail.com
    Az egyik barátnőmnek lesz mostanában az esküvője, ezért olvasgattam a témában és így kerültem hozzád, már nem emlékszem, hogy mikor. :)

    VálaszTörlés
  32. Szia!
    Fanni Kereki néven követlek.
    E-mail: kereki.fanni@freemail.hu
    Néhány hete találtam rá az oldalra, és egyből meg is fogott, mivel imádom az esküvővel kapcsolatos dolgokat. :)

    VálaszTörlés
  33. Szia!
    DynaChii néven követlek.
    E-mail címem: dyna.sekai@gmail.com
    Elég régi olvasó vagyok már, nem is tudom pontosan, hogy mikor és honnan találtam ide. :)

    VálaszTörlés
  34. Szia!
    barbecju néven követlek.
    Az email címem: borda.barbara@gmail.com
    Nagyon régóta követlek és már fogalmam sincs, hogy hogyan keveredtem az oldaladra. :) Tetszenek az esküvővel kapcsolatos bejegyzéseid és szeretem olvasni a tippjeidet a különböző dolgokkal kacsolatban. Szívesen olvasnék még bővebben a kutyatartás rejtelmeiről, mivel nemsokára aktuális lesz nálam ez a téma. :)

    VálaszTörlés
  35. Szia!

    Jankó Ibolya néven nyilvánosan követlek :)
    E-mail: ibolya.janko@gmail.com


    Úgy találtam rád, hogy egy másik bloggerina által követett blogok közt szemezgettem,magyar blogokra vadászva:)
    2011 óta olvaslak,de csak 2012-ben lettem olvasód,mert akkor jöttem rá,hogy lehet az olvasók közé bekerülni ;) Azóta napi szinten meglátogatlak,bár nem szoktam kommentelgetni:8 De meg fogom változtatni ezt a rossz szokásom ígérem :)

    Köszi a játékot!

    VálaszTörlés
  36. Szia!

    Judit Tóth Néven követlek..
    Email:j.toth72274@gmail.com
    Sajnos még csak most találtam rád,de sok érdekes dolgot olvastam már nálad!
    Üdv:Judit

    VálaszTörlés
  37. Szia Bogi!

    Szeretnék jelentkezni a játékra. MadridAngyala néven követlek, ancsa77@gmail.com az e-mail címem.
    Szerintem tudod, hogy a kezdetek óta olvaslak és egyszerűen imádom a blogod! <3

    Köszi szépen a játékot, szuper a nyeremény! :)

    VálaszTörlés
  38. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  39. anita néven követlek :) fodanita1248@gmail.com :)

    VálaszTörlés
  40. Szia! Barta Bianka néven követlek! E-mail: biankabarta@freemail.hu

    VálaszTörlés
  41. Szia! Kvalka Nikolett néven követlek, e-mail: niki@ravini.hu
    Köszi

    VálaszTörlés
  42. Szia! Detti Sasvári néven követlek, detti_s@yahoo.com. A blogodra már többször rátaláltam, de most iratkoztam fel mint nyilvános követő. Köszi a játékot!

    VálaszTörlés