2013. január 17., csütörtök

Elfogyott V.

Szeretem megírni ezeket a bejegyzéseket, egyrészt mert egyszerre tudok rövid véleményt írni mindenről, másrészt mert ilyenkor boldogan dobálom ki a kiüresedett cuccokat és nem kell őket tovább kerülgetnem. :) Kéne egy külön kis kosár nekik, hogy ne a többi használatban lévő dolgoktól vegyél el a helyet, de még egyelőre azt nem tudom hova tenni. 


Most elég sok minden gyűlt össze, lehet kicsit hosszú lesz a bejegyzés, bár igyekszem rövidre fogni.

A bejegyzés folytatódik, kattints a továbbra!



Az Avon hővédőjét nagyjából egy éve vettem, azóta minden hajszárítózásnál (nyáron nem szórakozok vele) használtam. Elfújogattam, az illata jó volt és nem nehezítette el a hajam, de igazából sok mindent nem vettem észre. Korábban nem használtam hővédőket (nem is lehetett szerintem évekkel ezelőtt még kapni), mégsem volt rosszabb a hajam. Ettől függetlenül tudom hogy érdemes, úgyhogy ha van valami jó bevált termék amit javasoltok akkor ne tartsátok magatokban, szívesen kipróbálnék valami mást is!
A Balea szárazsamponja egy csoda, sokadikat fogyasztom és még a héten kell is vennem újat, nagyon megszerettem. 


Az Emese körömlakklemosót a közeli Sparban vettem mikor egy hétvégén elfogyott a lakklemosóm és sürgősen kellett egy új. Nem voltam vele megelégedve, nagyon szárított, és nem csak a bőrömet, hanem a körmeimet is! Elhasználtam mert nem dobálok ki semmit, de nem fogom újravenni.
A CadeaVera sminklemosóról már írtam korábban is. A véleményem azóta sem változott, már megvettem az utánpótlást. 


A Dove tusfürdőt még tavaly karácsonyra kaptam a testápolótársával együtt, arról már írtam itt. Az illata hasonlít borzalmasanrossz testvérére, de nem annyira orrfacsaró, elhasználgattam. Messze a leghidratálóbb tusfürdő amivel valaha találkoztam, ha száraz bőrrel küzdötök adjatok neki egy esélyt. Nem fogom megvenni, mert nagyon ráálltam a szappanokra, de abszolút bevált. 
A Revalid samponom is mostanában fogyott el. Tisztított, jó volt az illata, de ennyi. Én igazából a samponokat nem tudom megkülönböztetni egymástól, szerintem mindegyik kb ugyanolyan, váltogatom is őket általában, mert fogalmam sincs mit kéne éreznem. Ha van valami amit szerintetek érdemes kipróbálnom akkor ide is várom a javaslatokat! :)


A Maybelline Affinitone kőpúdert még úgy másfél éve vettem, mostanra fogyott ki teljesen. Elvoltam vele, de nap végére már kifényesedett alatta a bőröm, szóval annyira nem voltam lenyűgözve. Zsírosabb bőrön szerintem nem tartana ennyi ideig. Nem veszem újra, közben beszereztem egy Dodó púdert (teszt hamarosan) amivel elleszek minimum két évig. :)
Az Essence kézkrémjében még van egy kicsi de idevettem már őt is, ne kelljen még hetekig őrizgetnem ha kiürült. Nappalra használom, este patikai krémmel kenem be a kezem. Az illata erős, parfümös-gyümölcsös, nekem tetszik. Nappali krémnek kenegetni jó, de szerintem egy megviselt kéz már kifogna rajta. Hamar beszívódik egyébként, nem hagy nagyon zsíros érzést maga után. Lehet kipróbálom egy másik illatban is. 


A Lush North Pole szappant a karácsony utáni leárazáson vettem az arctisztítóval együtt. Most fogyott el az egyik darabom, szerencsére a másik még megvan. :) Nagyon megszerettem, finom borsmentás illata van, talán kicsit pasis is, de engem nem zavar. Amiért nagyon bevált: hidratál! Nem találkoztam még a masszív sheavajas szappanokon kívül olyannal, amitől puhább lesz a bőröm fürdés után mint előtt, de ez ilyen. Remélem idén karácsonykor is fogják árulni, tuti venni fogok belőle. 

Ti miket használtatok el mostanában? :)

2 megjegyzés:

  1. én is szeretem az ilyen bejegyzéseket, sok okosságot lehet megtudni egy-egy termékről :)

    VálaszTörlés
  2. Én már rengeteg sampont kipróbáltam, mindig az illatuk miatt cserélgettem őket. Aztán rátaláltam a Pantene aqua light samponra, azóta semmi mást nem használok. Van hozzá balzsamom és hajpakolásom is, ezeket nem használom túl gyakran, szóval nem kell havonta venni, de a sampont szinte "iszom" :D. Mindig ilyet veszek. A legrosszabb samponom ami valaha volt, az a Dove sampon... Nagyon gyorsan zsírosodott tőle a hajam. El használtam persze, mert ugye "nem dobunk ki semmit":).

    VálaszTörlés