2013. január 18., péntek

Az új bokacsizmám ♥

Ma egy ezer éve nem látott barátnőmmel kávéztam egyet, és "ha már az Alleeban vagyunk" alapon körbenéztünk a leárazásokon. Alapvetően úgy érzem elvagyok a ruháimmal, mostanában vettem ezt-azt, egy új nadrágra fáj még a fogam, és amire tényleg szükségem volt: csizma. A mostani amit hordtam (pontosabban nem hordtam, a hó miatt) egy három éve vett Deichmannos művelúr bokacsizma, ami sem nem meleg, sem nem vízálló, így igazából csizmának tulajdonképpen alkalmatlan. :D Mindenesetre hideg és száraz időben még mindig ezt nyúztam, két zoknival leginkább. 

A csizmavásárlás egyébként nálam nagyon macerás. Én úgy érzem hogy nincsenek nagy elvárásaim, viszont évek óta nem találok nekem megfelelő darabot. Amit szeretnék: fekete, bőr, lapos, nem hegyesorrú bokacsizma. Semmi csat, szegecs, csicsa, hímzés vagy fonat. A most vett csizma ugyan nem teljesíti maximálisan az elvárásaimat, viszont annyira szerelem volt első látásra hogy csak na, az meg külön égi jel volt, hogy utolsó darab, pofátlanul olcsó és az én méretemben van. :)


A bejegyzés folytatódik, kattints a továbbra!


A Promodban sikerült rátalálnom, miután kétszer körbejártam a boltot és semmi különösen nem akadt meg a tekintetem. Először a fekete testvéreit vettem észre (két darab 38-as még volt ma délelőtt!), de sajnos már nem volt belőlük 40-es. A képeken a vaku miatt kicsit világosabb a csizma, a valóságban nagyon szép burgundi/borvörös. 



Ami abszolút meggyőzött (azontúl természetesen hogy jó volt rám és kényelmes is volt benne járni): az ára! 3000 Ft-ért vesztegették ezt a teljesen bőr cipőt, azt hittem rosszul látok. Volt nálam még egy ajándékkártya 1500 Ft-tal feltöltve, így végül egy ebéd árából vettem magamnak egy pár csizmát, szinte hihetetlen. :) Eredeti árán 17000 Ft lett volna.


A sarka 2-3 centi között van, még abszolút kényelmes és Bálintot sem növöm láthatóan túl benne. A külső és a belső oldalán is van cipzár, ezt azon túl hogy jól néz ki azért is tartom praktikusnak, mert ha el is romlik az egyik és nem tudom lehúzni még mindig ott a másik oldali verzió.

Lényeg a lényeg, nagyon boldog vagyok hogy sikerült egy ilyen csodára bukkannom ennyire szuper áron, alig várom hogy felavathassam! :)

Ti vásároltatok mostanában valamit a leárazásokon? Mi volt a legjobb fogásotok?

8 megjegyzés:

  1. Ó hát ez tényleg szuper vétel volt :) én legjobban a 24000 helyett 9000ért vett télikabátomnak örülök :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép ez a csizma ^^ Én nem vettem semmit a leárazásokon, benéztem ugyan egy H&m-be, de csak egy basic hosszujjú pólót vettem normál áron...ezen kívül rossmannban vettem még leárazott ékszereket

    VálaszTörlés
  3. Én még nem vettem semmit, mert ahová bementem vagy nem volt már méret (csak L, XL és társai) vagy akkora tömeghisztéria volt h elment tőle a kedvem.
    Egy fekete platform körömcipőt vettem a Humanicban, 12 centis sarka van, és 4000 Ft volt (8.000 helyett). :) ♥

    VálaszTörlés
  4. Szia !

    Azt esetleg meg tudod mondani, hogy a fekete is 3000 Ft vol-e. Előre is köszönöm :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó ez a csizma, pláne ennyiért. Jó fogás volt, gratula :)

    http://norasbeautylife.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  6. Nekem is nagyon tetszik, csinos, szép, nőies, mégis kényelmesnek tűnik és nem az a sima fekete. Én mondjuk mindig fekete cipőket hordok, össz-vissz két barna lábbelim van, ilyen színeset nem vállalnék be, de másokon nagyon szívesen elnézegetem :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon tetszik, a fazonja és a színe is *-*

    VálaszTörlés