2012. július 24., kedd

NOTD - Romantikus nude

Egy ideig nem lakkoztam most, kicsit meg is untam, a másik oka pedig az volt, hogy vártam hogy egy barátnőm szülése meginduljon, ugyanis mentem be hozzá én is. :) Szülőszobán viszont nem lehet lakk a körmömön, azzal pedig még nem akartam szórakozni indulás előtt hogy acetonozok, így maradtam pár napig "csupaszon". Néha egyébként is szeretek egy kis szünetet tartani.

Múlt héten végül megszületett Lili baba, így újra belevághattam a lakkozásba. Most nem vágytam csillámra, színekre, viszont az egyszerű nude lakkot szerettem volna kicsit feldobni. Szerencsére mindenre van inspiráció Pinteresten, így kötöttem ki a szivecskénél.


Nem vagyok még nagyon ügyes a szív rajzolásában, de majd belejövök, nekem nagyon tetszik csak egyedül a gyűrűsujjon. Így csináltam.

Használt lakkok: Rimmel French Manicure 465 French Lace, Catrice 170 I Scream Peach

Nektek hogy tetszik? Milyen most a körmötök?

4 megjegyzés:

  1. Ezt úgy kell érteni, hogy segédkeztél a szülésnél? A következő évre keresek magamnak Pesten megbízható szülésznőt!! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen! :)
      Aranyos vagy, én még csak tanuló vagyok úgyhogy sok dolgot egyedül nem csinálhatok. Egyébként a Péterfyben leszek diplomáig, szóval ha ott szülnél akkor lehet találkozunk.

      Törlés
  2. Ne viccelj, a péterfyben akarok szülni, remélhetőleg jövő ősszel-télen!!! Lehetséges, hogy ott leszel?

    VálaszTörlés