2012. április 13., péntek

Dove pro age Nourishment testápoló

Bálint nagyszüleitől kaptam ajándékba ezt a testápolót a tusfürdő testvérével együtt. Jót mosolyogtam rajta, úgy emlékeztem ez a bordó csomagolás az érett bőrre való termékekre jellemző, de ezt ráírva nem találtam sehol, úgyhogy lehet csak az én memóriám vicccelődik velem. Ettől függetlenül úgy voltam vele, hogy ha érett bőrre is való, akkor is kipróbálom, főleg, hogy idősebb korban sokkal jellemzőbb a száraz bőr, márpedig azzal én már most is küzdök rendesen.

Egész hamar lelövöm a  poént. Megtaláltam a számomra legtökéletesebb testápolót. Már az első használatkor is elképesztően puha lett tőle a bőröm, és amit eddig még soha semmit használva (ide értve a 100%-os sheavajat és a kókuszolajat is) nem tapasztaltam: tartós maradt a hidratálás. A következő zuhanyzásnál is ugyanolyan puha voltam, mint előtte este, miután bekentem a bőrömet. Most pár napig szüneteltettem a kenegetést, hogy megnézzem, hogy hosszabb távon is hatásos-e, és azt kell hogy mondjam, hogy igen. Nyilván nem olyan puha a bőröm, mintha minden este kenném, de határozottan az, és a téliről megmaradt szárazabb bőrfelületek teljesen eltűntek. Az állaga is szuper, kellemesen folyós, nem kell belőle sok, mert könnyen terül, így sokáig elég.
(kép: innen)
Viszont sajnos van itt egy 'de', ami miatt ha ezt a tubust el is használom, nem fogom újra vásárolni, a tusfürdőt pedig tovább is adom valakinek. Ennek az oka pedig a szaga. Illatnak tervezték valószínűleg, igazából az is, de nekem borzalmasan erős. És a legnagyobb baja, hogy tartós is. Bekenem magam, és még másnap reggel is érzem a szagát, beleissza magát a pizsibe, ágyneműbe. Annyira sajnálom, mert a más- és harmadnapos illata (amit az ágyneműn hagy például) már tök finom. Szerintem csak nagyon túlzásba estek, mikor az illatanyagot pakolták bele a krémbe. Ezt az egy negatívumot tudom róla írni, viszont emiatt nem is lesz állandó lakója a fürdőmnek, mivel szó szerint megfájdul tőle a fejem. :( A Sunsilknek volt egy mézeskalács szagú festett hajra való sampon/balzsam kombója, amivel hasonlóan így jártam, forgott velem a világ tőle.

Azért én azt javaslom mindenkinek, akit amúgy érdekelne a krém, hogy szagoljátok meg a boltban, és ha nektek tetszik, vagy nem tartjátok túl erősnek, akkor adjatok neki egy esélyt!

Ti próbáltátok már ezt a testápolót? Nektek mi a véleményetek róla?

4 megjegyzés:

  1. Nem vagyok oda a Dove-ért, de tény, hogy a testápolóik jól teljesítenek :)

    VálaszTörlés
  2. Éccsanyumnak nagyon száraz a bőre, viszont ő sem bírja az illatanyagokat, de lehet ezzel bepróbálkozom nála. Köszi :)

    Amúgy a pro age-ből nekem is az jön le hogy érett bőrre való.

    VálaszTörlés
  3. Én is karácsonyra kaptam ezt a testápolót idősebb rokonoktól:)
    Ez azért vicces!
    Én nem használtam még sokat most kezdem majd mert eddig a régi testápolómat használtam csak néha kentem be magam vele de nem tűnt fel még az erős illat.

    VálaszTörlés
  4. Most találtam csak rá a blogodra és ez a post szívemhez szólt! :) Ugyan ezt a testápolót,csak tégelyesbe kaptam én is, a szaga pedig tényleg elviselhetetlen számomra is. A pasimnak meg semmi baja vele, sőt! Ő keni a kezeire ha száraz a bőre. Már könyörögtem,h ne használja mert orrfacsaró...ő nem érti, szerinte nem erős!most már biztos, hogy a pasik más bolygóról jöttek :)

    fashionandmargarita.blogspot

    VálaszTörlés