2011. november 3., csütörtök

Októberi kedvencek

Tudom, hogy minden kedvencek bejegyzésnél ezzel jövök, de megint csak lesokkolt, hogy mennyire gyorsan eltelt ez a hónap. Most kezdődött még csak a suli, most meg már november van, egy hónap és itt a vizsgaidőszak, kicsit pörögnek az események.Az első és legnagyobb kedvencem ebben a hónapban a Sigma Make me up! ecsetkészlete. Nem mindegyiket használom azonos gyakorisággal, a szemre valóak közül van ami nagy nekem, és a duo fibre ecset sem a szívem csücske, de összességében imádom, nagyon szeretem használni és jó minőségűek. :) Ha egy kedvencet kéne mondani az összes ecset közül akkor az a lapos alapozóecset lenne.Pont az alapozóecsetnek köszönhető, hogy most kicsit háttérbe szorult a BB krémem. Azt kézzel szeretem felvinni, viszont most sokat akartam ecsetezni, így a legtöbbször a Bourjois 10 hour sleep effect alapozóját használtam. Napi szinten előkerült még az Essence Sun club bronzosító/pirosító duója. Többnyire a két színt együtt használtam, vagy csak a bronzosítót, a rózsaszín sajnos magában használhatatlan. :( A pirosítók közül a NYX Angel került a legtöbbször elő, visszafogott rózsaszín, így kómásan használva sem lehet nagyon elszúrni a felvitelét. Új szerzeményem a Catrice C'mon Chameleon! szemhéjpúdere, amit imádok! Nappalra nekem korábban kicsit sötét lett volna, de most hogy szemüveges lettem úgy érzem simán belefér. Gyakran vettem elő még a NXY Indian pink rúzsát, kicsit narancssárgás, jól illett az októberi tök-hangulatomhoz. :)Körömlakkokat illetően az esetek jórészében maradtam a sima nude Rimmel lakkomnál, de ha épp nem volt gyakorlat a láthatáron akkor az Essence Blue addictedjét használtam. Egyszerűen imádom ahogy kinéz, úgy örülök hogy erre is le tudtam csapni. :)A hűvösebb időnek köszönhetően gyakrabban használtam testápolót, ez a Dove extra száraz bőrre való a kedvencem, finom illata van, hamar beszívódik, és tényleg hidratál. Szeretem még a háttérben lévő karácsonyi kaktuszt is. A szomszéd nénitől kaptam pár tövet, hogy ültessem el, és megeredt, már vannak bébi hajtásai is, olyan kis édes, örülök hogy végre valami jól érzi magát a sötét lakásban. :DAmúgy is nagy teaivók vagyunk, de most különösen sikerült sok félét összehordanunk, és isszuk is rendesen. :) Mindegyiket szeretem, de talán a legjobban most a Teekanne Magic Momentse a favorit. Meglepődtem rajta, hogy ízlik, mert rumos, és a Milford rumos téli teájától konkrétan rosszul vagyok, de ez valahogy olyan diszkrét hogy nem érdekel. Imádom. :)Ez talán a legfurább kedvencem. :) Bálinttól kaptam szülinapomra egy fonendiszkópot, és azóta kb mindenkit meghallgatok aki hozzánk téved. :) Majd ha már dolgozom is jó lesz, de igazából most azért is örülök neki annyira, mert Panda ugye alapból szörcsögve alszik, és ha gyanúsan hangos akkor meg tudom hallgatni hogy ez most a szokásos orröfögése-e vagy lejjebbről jön, akkor pedig irány a doki.

Kedvencem még a suli. :) Tudom, hogy perverz vagyok, de szeretek oda járni, tanulni, és szerencsére sikerélményeim is vannak. A napokban tudatosult bennem, hogy már csak 2,5 év és vége az egésznek, nagyon várom már hogy mi lesz velem utána. :) Már megtanultam szurikat adni, katéterezni, beönteni, holnap lesz a vérvétel, és jövő félévben már gyakorlatra is megyek!

Nektek mik voltak az októberi kedvenceitek?

1 megjegyzés:

  1. Sok sikert a gyakorlatodhoz :) Amúgy nekem is teljesen ilyen fonim van (Prestige), szerintem jól használható emberen is :)

    Nagyon szép az ecsetkészleted is :)

    VálaszTörlés