2011. november 21., hétfő

"If you like it then you should have put a ring on it"

Elég sokat kattogtam ezen, hogy írjak-e erről a blogomban, megemlítsem vagy külön bejegyzést írjak, de egye fene, végülis ez az én blogom, és random is, szóval kap egy bejegyzést - meg egyébként meg is érdemel egyet. <3

Csütörtök este Bálint megkérte a kezem. :) Sokszor kaptam a kérdést, hogy vártam-e, hát ez egy elég összetett kérdés, mert ennyi idő után az ember már nyilván várja (anyósom mondta, hogy nincs olyan pillanat, hogy egy nő erre nem számítana, és igaza is van :D), viszont tök váratlanul ért az egész, és ennek nagyon örülök. :) Így volt meg a teljes meglepetés, amit mindig szerettem volna.

Írok egy kis sztorit, mert érdeklődtek többen is, így meg nem kell még ötvenszer koptatnom a számat (bár imádom elmesélni, csak már néha fárasztó ^^), csak adni egy linket. Olyan "szerencsétlen" időpontban van az évfordulónk (december 4.), hogy beleesik a zh-hetembe és Bálint ZH-időszakába is. Csütörtökön tudtam meg, hogy másnap, azaz ötödikén a két legfontosabb tárgyamból írok zh-t, amikből ráadásul megajánlott jegyre is gyúrok, szóval eléggé esélytelennek éreztem hogy az évfordulón lesz lehetőségünk normálisan ünnepelni. Én már itthon voltam, épp teljeskiőrlésű palacsintát csináltam (túrósat <3), Bálint meg jött haza munkából - meg mint utóbb kiderült az ékszerboltból. Mondtam neki, hogy hát sajna a negyedikei ünneplés valszeg storno, majd bepótoljuk máskor. Sütögettem tovább a palacsintát, aztán megjelent mögöttem, hogy figyeljek kicsit oda. Félrehúztam a palacsintát, aztán akkor előhúzta a gyűrűt, letérdelt és megkérdezte leszek-e a felesége. :) Elsőre nem is mondtam semmit, csak elsírtam magam meg öleltem sokáig, aztán ő kérdezett rá, hogy na akkor most igen? :D Hát persze, hülye kérdés. Panda cuki volt, végignézte az egészet, ott üldögélt és nézett ránk. Mesélte, hogy elvileg az évfordulón akart megkérni, de így hogy mondtam hogy nem tudunk menni sehova meg mindegy lett, és akkor már miért ne most alapon kijött hozzám a gyűrűvel.

Azóta kb a kezemet nézegetem mint egy futóbolond, olyan szép gyűrűt választott, annyira illik hozzám, pont olyan amilyet mindig is szerettem volna. :) A kérdéseket megelőzendő - párszor már ezeket is megválaszoltam ^^ - esküvő nem most lesz, gyűjtögetünk rá pénzt, és a nevem pedig nem Xné lesz hanem kötőjeles.Nem dicsekedni akartam ezzel a bejegyzéssel, remélem senki nem fogja annak venni, csak itt is szerettem volna megosztani a néppel az örömömet.

38 megjegyzés:

  1. Jaj olyan jól eső volt olvasni ezt a bejegyzést, érződik, hogy mennyire boldog vagy és bár nem ismerlek személyesen, de ez a boldogság át is ragadt rám. Ilyen vagyok, örülök más boldogságának!
    Természetesen gratulálok és még rengeteg csodálatos pillanatot kívánok nektek!

    VálaszTörlés
  2. Te jó éég, ez annyira nagyszerű! Gratulálok Bogca! :)))) A gyűrűd pedig imádni való!

    VálaszTörlés
  3. Kicsit megkönnyeztem ezt a bejegyzést... :) Gratulálok!!!

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok! :) Ezt nagyon jó volt olvasni :)

    VálaszTörlés
  5. Jaaaj! Bogca menyasszony lett, gratulááálok! Még soksok szép évet együtt - elvileg rögtön az összes hátralévőt. :) Megkérdezhetem, hogy hány év az az annyi idő? :)

    VálaszTörlés
  6. Köszi mindenkinek, aranyosak vagytok! :)
    Kitty: most leszünk 7 évesek.

    VálaszTörlés
  7. De jó volt ezt olvasni, gratulálok! :)

    VálaszTörlés
  8. én is csatlakozom a többiekhez: gratulálok és nagyon örülök a boldogságotoknak!=)

    VálaszTörlés
  9. gratulálok gratulálok gratulálok:)) hatalmas jó:)) örülök, hogy boldogok vagytok:))

    VálaszTörlés
  10. Gratulálok :)
    Nálatok is igaz ezek szerint, hogy a hetedik év változást hoz :))

    VálaszTörlés
  11. :O wáááá ez nagyon szép :) gratulálok

    VálaszTörlés
  12. Gratulálok, jajj, ezt annyira jó volt olvasni! :)

    VálaszTörlés
  13. Gratulálok, remélem sikerül a jó kis buli az esküvőre!

    VálaszTörlés
  14. már twitteren is gratuláltam, de itt is megteszem!=) szívből gratulálok, további sok boldogságot!=)

    VálaszTörlés
  15. Jajjj, már úgy vártam, h írj erről :) Nagyon örülök, abszolút ideillik, egy nap 3-szor felnéztem, h hátha már írtál, és igeeen :) Nagyon édes ez az egész, örülök nektek és gratulálok :)

    VálaszTörlés
  16. Gratulálok Nektek itt is, Bogi! :)) Örülök, hogy leírtad és hogy elolvashattam én is a történetét. :)

    VálaszTörlés
  17. Pedig igazán dicsekedhetsz vele! :D Gratula! ^^

    VálaszTörlés
  18. gratulálok én is, nagyon boldogságos kis történet ez! :)

    VálaszTörlés
  19. Gratulálok én is, annyira jó volt olvasni:) komolyan elolvadtam:))) Gyönyörű ez a gyűrű és sok boldogságot!:)))

    VálaszTörlés