2011. június 6., hétfő

Müller zsákmányok

Aktuális lett megint egy "nagyobb" bevásárlás egy drogériában, és a Müller mellett döntöttem. Még hetekkel ezelőtt voltam csak nézelődni az Europeumban lévőben, és annyira imádom hogy ekkora és ennyi mindent árulnak hogy muszáj volt ide jönni. Most is 2x ennyi időt el tudtam volna szúrni itt, lehet jobban jártunk volna mert akkor nem ver minket agyon a jég... :D
Természetesen hoztam a formám és naptejet nem vettem, elfelejtettem felírni a listámra, bár még DM-be is akarok menni 1-2 dologért úgyhogy azt majd ott beszerzem.
Vettem még a képeken szereplő dolgokon kívül zsepit, wc-papírt, konyhai papírtörlőt, ragtapaszt, radírt és tollat, de azt nem fényképeztem le. :)Régen csináltam pitét és már Bálint is mondta hogy szívesen enne, vettem teljes kiőrlésű lisztet, most ebből csinálom meg, így annyira talán nem lesz gyilkos. :) A műzliszeleteket éhenhalás ellen szeretem magammal vinni a táskámban, meg itthon is jó az "ennék valamit" időszakokban. Sokan nagyon szeretik a banánchipset, én amennyire imádom a friss (már amennyire lehet a kamionban érlelt banánt frissnek nevezni...) banánt annyira nem a szárítottat. Ezt Picúrnak vettem, ő nagyon szereti, és jót is tesz a fogainak mert elég kemény és koptatja. :)
Fogselyem és Domestos pont most fogyott el. Gondolkoztam a fogselyem helyett azokon a kis bigyókon amikre fogselyem van kifeszítve, de osztottam-szoroztam és sokkal jobban megéri még mindig ezt a letekerőset venni. Az a piros kupakos izé lefolyótisztító, a takarítós postomban már írtam hogy ezt használom, NaOH-s úgyhogy ne fogdossátok csupasz kézzel és húzzatok a környékéről miután használtátok. :) Lactacyd is épp fogytán volt, meg kézkrém is. Most kipróbálom ezt a Kamillt, a minta ami a DM-es kis táskában volt tetszett, adok egy esélyt a teljes tubusnak is. Aminek legjobban örülök az a Fruttini ananászos testápoló. :) Szintén a kis táskában volt egy minta, annyira imádnivaló ananász illata van hogy hihetetlen! Ma ki is próbáltam már és hamar beszívódik, nem ragad, elég kevés is elég belőle, úgyhogy az első benyomás abszolút pozitív.
Hajbalzsamot elég régen nem használtam már, egy éve a tejproteines hajpakolást használom balzsamként, de most hogy itt a jó idő nem esik jól az a tömény vajas vaníliasüti illat a fejemen, akartam valami könnyebbet. Korábban már használtam Gliss kur spricnis balzsamot és szerettem, könnyű használni és nem kell kimosni, most a festett hajra valót vettem. Ezt is kipróbáltam már ma, és nagyon örülök hogy ugyanolyan illata van mint a piros samponnak, most folyamatosan a hajam szagolgatom. :)
A Rexonáról korábban írtam hogy szimpik lettek a Noés húzás miatt úgyhogy akartam mindenképpen venni valamit, ez a dezodor pont akciós volt, úgyhogy jött velem haza.
Természetesen elbandukoltunk a játékrészlegre is, és találtunk 2 olyan társasjátékot amit Bálint már régóta nézegetett.Tudni kell rólunk hogy elég sokat társasozunk, kettesben ritkábban, de ha a barátainkhoz megyünk vagy ők jönnek hozzánk, szinte mindig játszunk. Néha Activityt vagy Cluedot, de az esetek jórészében bonyolultabb szerepjátészerű dolgokat. Ezek mini kiszerelésűek, 1500 Ft volt egy doboz. Abszolút megéri a kicsi is, a Mister X ugyanaz mint a nagy csak kicsiben és a Labyrinth sem tűnik másnak. Activitynk is piciben van meg, nem is értem abból minek a hatalmas doboz, a tábla amúgy is másodlagos. :)
Bénaságom miatt várható még a hónapban egy dm-es zsákmányolós post is, és már úton van a Cherry Culture rendelésem, ha érdekel titeket arról is csinálok majd postot ha megjöttek a szépségeim. :)

Ti szeretitek a Müllert? :)

6 megjegyzés:

  1. Imádom:) Múltkor barátommal beszabadultam, aztán én is egyedül, hoztam haza pár dolgot:) annyira szép ez az üzlet, és akkora a választék, órákat válogatnék benne. Az ananászos testápoló tényleg jó illatú, de én most nem vettem belőle, mert elég ritkán használok nyáron testápolót, és úgy gondoltam jobb arra a pár alkalomra az olcsóbb is. Müller saját márkás testápolót vettem (345 huf) és meglepően jó! jah és ha már ananász, 145 huf-ért vettem itt saját márkás ananászos tusfürdőt! Isteni!
    Egyébként én ma két tétel között elmentem a dm-be és kifosztottam, az új postán kapott kuponokat vásároltam le, meg még vettem száz másik dolgot is!:D

    VálaszTörlés
  2. Húú, nem is tudtam hogy vannak ilyen mini társasok, legközelebb szétnézek, mert mi is társasozni szoktunk, de elriaszt a 10000 fölötti ár...köszi :-)

    VálaszTörlés
  3. Bogca jobb is, h nem olyan kifeszített fogselymet vettél, engem a fogászismerősök mindig tiltanak tőle, na azt ne kérdezd miért, de azt mondják a letekerős a legjobb.
    ananászos testápoló az nagyonjó, nekem 3féle fruttini testpermetem van és mind olyan fincsi.
    és a labyrinth..gyerekkoromban egyszer valahol játszottam ilyennel, de én sosem kaptam, ha lesz egy kis felesleg píndzem(ez elég lehetetlenül hangzik) akkor bizti megveszem én is. Mondjuk utálok azóta társasozni, mert idegrohamot kapok ha vesztek...na mindegy.
    ja bocsi, h ennyit írtam, csak itthon kevés emberrel tudok kommunikálni és a bloggeren élem ki magam.=)

    VálaszTörlés
  4. Szerintem az vele a baj hogy ez csak egyenesen működik, nem lehet "körbe" tisztítani vele a fogakat, már ha érted mire gondolok. :)
    nem baj ha sokat írsz szeretek commenteket olvasni ^^

    VálaszTörlés
  5. értem,értem. hát lehet... mondjuk én minden fogselymet utálok, mert szűk a távolság a fogaim közt és van, hogy csipesszel kell a selymet kiműteni..=/

    VálaszTörlés
  6. Nekem egyáltalán nem ülnek szorosan a fogaim, úgyhogy ilyen bajom nincs, de ha ennyire nem fér be neked a fogselyem sem, akkor lehet nincs is annyira rá szükséged mert akkor az étel sem tud bemászni közéjük. :)

    VálaszTörlés