2013. augusztus 16., péntek

Videó a szertartásról

Nem gondolkoztunk alapvetően esküvői videósban, ezért egészen az esküvő előtti 3 napig úgy gondoltam nem is lesz videónk, aztán barátnőm (akinek előttünk egy héttel volt az esküvője) felajánlotta hogy kameráznak ha szeretnénk, mert náluk is csinált valaki felvételt és jó volt visszanézni. 

Szóval így végül lett videónk, és igazából örülök neki, de most is úgy gondolom, hogy profi felvételre nem biztos hogy vágynék. Mikor az előbb említett esküvőn voltunk hozzánk raboltak egy másik menyasszonyt, akivel volt stáb is, és eléggé fura volt hogy folyamatosan tánc közben mindenki arcában volt a kamera, engem egy ilyen nagyon zavart és kizökkentett volna. Így hogy messziről csak dokumentálás készült viszont jó hogy van a felvétel, fel sem tűnt hogy vesznek minket. 

Nem dumálok tovább, itt a videó. :) A teljes szertartást nem akartuk nagy közönség elé tárni, az itthoni nézegetésre jó lesz, viszont csináltam egy publikus verziót belőle. A jelszó "0727". 

Kattints a képre a videóhoz!

29 megjegyzés:

  1. Komolyan mondom, kicsit megkönnyeztem... Annyira tündériek vagytok! Gyönyörű voltál, a ruhád valami meseszép! :) Panda pedig iszonyú cuki és ahogy látom, nagyon jól viselkedett. Olyan jó látni titeket, látszik, hogy szerelmesek vagytok. Biztos, hogy én sem fogom kibírni pityergés nélkül, pedig megfogadtam, de egyszerűen nem lehet kibírni! :) Annyira megható az egész. Gratulálok nektek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aw, köszönjük! :) ♥
      Panda hihetetlen volt, nem gondoltam volna hogy ennyire jókislány lesz, azt hittem végig nyomkodni kell lefelé hogy ne akarjon felugrani az ölünkbe, de nagyon tudta a dolgát, mintha erre született volna. :)
      A síráson meg nem szabad stresszelni, én mondjuk tudtam hogy végig fogom bőgni, de olyanok is ezt csinálják akik előtte váltig állították hogy kibírják. Ez van, megható dolog ez, nem szégyen pityeregni. :))

      Törlés
  2. Szia!
    Hát, egyáltalán nem ismerlek, csak a bejegyzéseidből, de én is megkönnyeztem egy kicsit. Gratulálok, és sok boldogságot kívánok nektek! :)

    A.J.

    VálaszTörlés
  3. Válaszok
    1. ♥ Köszönöm, hogy hozzáadtál Te is, hogy ilyen jó legyen minden!

      Törlés
  4. Nagyon aranyosak voltatok:)
    Csodaszép voltál, a ruhád is igazi hercegnős:)
    Nagyon megható volt a videó is:)

    VálaszTörlés
  5. Szia. Régóta akarok írni, úgyhogy megragadom az alkalmat. Megható és gyönyörű videó <3 A ruhád pedig valami meseszép. Sok boldogságot kívánok nektek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen! A ruhám annyira telitalálat volt, úgy örülök, hogy a varratás mellett döntöttem!

      Törlés
  6. Nekem a szülőköszöntésnél tört el a mécses és gyanítom jövő tavasszal is akkor fog és le fogom bőgni a sminkem, de hát ez van ;)) Nagyon szép voltál, köszi a videót és sok boldogságot! Mi sem akartunk videóst, de lehet, hogy meggondoljuk magunkat!

    VálaszTörlés
  7. Gyönyörű vagy Bogi, nagyon aranyosak vagytok a videóban, Panda pedig tündér hogy ilyen jól viselkedett. :) Nagyon hangulatos és szép esküvőtök volt. :)

    VálaszTörlés
  8. Hát én nagyon megkönnyeztem az egészet :) nagyon szépek voltatok, a ruhád is csodaszép :)
    Via is olyan aranyos volt a végén, ahogy szaladt oda Ádámhoz :) olyan édesek vagytok mindannyian! Gratulálok nektek és sok boldogságot! Ja és köszönöm, hogy megosztottad ezt velünk! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán nincs mit. :) Férjurammal kisebb csatát vívtam mert ő nem akarta hogy annyira megosszak mindent, de így végül hogy összevágtam beleegyezett.
      Köszönjük!

      Törlés
  9. Ez az egész csodálatos volt. További nagyon-nagyon sok boldog közös évet Nektek! :)

    VálaszTörlés
  10. Jaj, meghatódtam teljesen én is :)
    A kutyuli hatalmas arc!

    VálaszTörlés
  11. Én soha nem írtam még kommentet, de bőszen olvaslak és figyelem mindig ,hogy van e új poszt. Viszont ezt nem hagyhatom hozzászólás nélkül. Nagyon szép voltál Bogi, szép pár vagytok! A 2. másodpercnél elkezdtek folyni a könnyeim, nem tudom , hogy mi lesz velem a saját esküvőmön hogyha mindenki másét ennyire megsiratom! Sok boldogságot, és gratulálok teljes szívemből!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, nagyon szépen köszönjük! :)
      Nem baj, hogy nem kommentelsz, jól esik hogy olvasol!

      Törlés
  12. Gratulálok, sok boldogságot! A végére az én könnyeim is eleredtek, amiben azt hiszem, a zenének is jócskán volt szerepe.
    A saját esküvőmön nem sírtam, de úgy tűnik, eztán másokén fogok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen!
      Nagyon sokat filóztam a zenén, eredetileg azt akartam betenni alá ami a szertartáson a szülőköszöntő alatt ment, de abban nincs szöveg és úgy kicsit lapos lett. :)

      Törlés
  13. Imádtam ezt a videót, annyira átjön a boldogságotok :) Csodaszép voltál, a ruhád akár egy álom, mintha a régi korok egyik hercegnője lettél volna :)

    VálaszTörlés
  14. Aranyosak vagytok! Sok-sok boldogságot nektek! :)

    VálaszTörlés
  15. Szia Bogi!

    Szintén első kommentem vagyok itt nálad, nagyon megható és szép volt a szertartásotok, menyasszonyként nagyon bele tudtam élni magam :)

    Egy technikai kérdésem is van: mi a neve annak a tetővel rendelkező helynek, amin a virágok és az anyakönyv voltak? Szabadtéri esküvőre készülünk, és egy ilyen jól jönne, ha tudnánk, mi is az, és hol keressük :) Köszönöm! Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :))

      Szerintem ez egy pavilon! Nem tudom hol találhattok normális áron olyat ami nem nagyon büfésátras. :( Ez a kastélykertben alapból ott volt, pont az esküvők miatt.

      Szerintem egyébként pont ez volt nálunk: http://www.praktikerwebshop.hu/termekek/?id=197881 Ha tudjátok az esküvő után hova tenni akkor annyira nem drága szerintem.

      Törlés
    2. Óóó, szuper, köszönöm! Rá fogok keresni a pavilon bérlésére, de ha nem találok, ez a praktikeres nagyon tetszik.

      Törlés