2013. június 12., szerda

Esküvői előkészületek VI. - 50 napon belül vagyunk!

Kezdenek összecsapni a fejünk felett a hullámok, de bőszen harcolunk ellene. Most a vizsgaidőszak mellett kicsit fárasztó a szervezés. Pontosabban inkább fordítva, a szervezés mellett nincs kedvem vizsgára készülni. Na mindegy, már csak egy tárgy van hátra és fejest ugorhatok az utolsó napokba. :)

Kicsit ez a bejegyzés most ide-oda kapkodós lesz, de viszonylag apróságokról van szó, vagy olyanokról amikről nincs sok mesélni való. Legutóbb a gyűrű volt amiről meséltem nektek. Azóta is imádom, annyira szép, kényelmes, és biztos tök fura lesz áttenni majd a jobb kezemre, úgy megszoktam már a balon. A meghívókat most már mindenkinek odaadtuk, és kezd alakulni a létszám is. 

Az idézet a meghívónkban. :)

Tegnap megkaptuk Anditól a jegyesfotózás képeit, pár nap és megmutatom őket, meg mesélek is kicsit az egészről. Elképesztő fura volt a legelején, hogy minket fotóz valaki, de egészen belejöttünk, és szerintem szuper képek készültek. Most már az esküvőnek a fotós részétől nem félek annyira.

A bejegyzés folytatódik, kattints a továbbra!



Ruhákkal kapcsolatban: az esküvői ruhám készül, ha minden igaz hétvégén már megyek egy próbára. Első körben sima vászonból varrja meg Timi a felsőmet, és ha annak tetszik a fazonja akkor nekiáll a rendes anyagokból is. Nagyon-nagyon szépeket sikerült vennünk, várom már hogy milyen lesz a végeredmény. :) A fátylamat hétvégén rendeltem meg, 220 cm hosszú törtfehér díszítetlen csodám lesz. Nem szerettem volna semmi gyöngyöt-flittert-csicsát rá, csak legyen egy szép nagy fátylam amit húzhatok magam mögött (és ráülhet a kutya). A menyecskeruha megvan, hozzá alsószoknya szintén készül. Még kell vennem egy kényelmes fekete cipőt hozzá, el ne felejtsem. Lassan megyünk Bálintnak is öltönyt meg cipőt venni, tényleg közeledik az esküvő napja nem akarjuk tovább tologatni. :)

Esküvői próbasminkre hamarosan megyek, próbafrizurára pedig amint eljutok Szombathelyre. Ott még annyi dolgunk lesz, hogy ki kell mennünk a kertészetbe kiválasztani a virágdekorációkat, aztán igazából ennyi. Az anyakönyvvezetőhöz már bejelentkeztünk, szerencsére egy nagyon szimpatikus hölgyet "dobott nekünk a gép". Ruhával kapcsolatban: még kell vennem valami szép (és kényelmes) bugyit, meg egy legényfogót, hogy legyen mit Bálintnak elhajítania. :) 

Legközelebb ha megyünk Bálint szüleihez egyeztetünk torta-ízeket meg aprósütiket is, és igazából meg is leszünk szerintem. Most bőszen neki kell állnom szoliba menni, mert a jegyesfotók felhívták a figyelmemet arra hogy elképesztően fehér vagyok (pedig akkor már 3x voltam barnulni). :D Egy pici színt kéne magamra szednem, hogy ne kérdezze meg minden ember tőlem a nagy napon, hogy jól vagyok-e, el ne ájuljak. 

A legnagyobb aggodalmam most az, hogy kifogjunk egy szép napot, amikor nem esik az eső. Én azt nem fogom bánni, ha nem lesz 40 °C, boldog leszek ha 25 körül alakul, csak ne essen az eső, süssön a nap. Más kívánságom nincs. :)

Apróságokat már vettünk egyébként, az Ikeában sikeresen találtunk vendégkönyvet, asztalszámokat, homoköntéshez vázát (amit be fogunk tudni zárni valahogy, nem akarom hogy porosodjon a homokunk). Olyan pohár/váza kell még, amiből önteni tudunk, meg homok. 

Ha végeztünk a vizsgákkal neki kell állnunk zenéket vágni és válogatni, és megcsinálni csudijóra a fényképes slideshow-t. Annyira izgi, hogy mindjárt itt az esküvő, teljesen be vagyok már zsongva. :) Csak legyenek meg a vizsgák, hogy fejest tudjunk ugrani a dologba.

7 megjegyzés:

  1. Na jó, mostmár én is izgulok... Teljesen átragadt rám is. :) Nagyon várom majd az élménybeszámolót! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :)))
      Kedden megyünk csak nászútra, szóval lehet hogy még előtte lesz időm egy élménybeszámolóra, ugyan még a hivatalos képek nélkül, de friss élményekkel tele. :)

      Törlés
  2. Iszonyatosan jó az idézetetek! :)Tetszik.

    VálaszTörlés
  3. De jó ezt olvasni!!! :) Kitartás a vizsgákhoz, mindjárt vége és akkor már csak ez lesz hátra! :)

    VálaszTörlés
  4. De szuper! Ez a legjobb része az egész készülődésnek. És az utolsó vizsgádért cserébe végre jól ki is tudod majd élvezni! Hajrá! :)

    VálaszTörlés
  5. Mi az Ikeában találtunk egy gyönyörű kis üveget, elvileg szerintem cukortartó. :D de tényleg szépen mutat. Gumis kis teteje van, az oldalai meg ilyen hmmm, bordásak. :)
    Fekete és világoszöld homok van benne. :)

    VálaszTörlés